Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikidee

ciąza rok po roku

Polecane posty

przypomniało mi się! Jak zaszłam w ciążę, to miałam nadzieję na bliźniaki :D Że niby za jednym razem odchowam... Ale tak realnie na to patrząc z perspektywy czasu - nie mam pojęcia, jak byśmy sobie poradzili. Również finansowo. Na tym właśnie polega odpowiedzialność, no nie?

Gość do tych wszystkich przemądrzał
-ych francowatych zdzir !!! PASZŁY WON !!! udzielać sie na topikach o goleniu pizd albo tipsach tam sie o was własnie pytali ! Wy akurat wiecie tyle o życiu co ja o locie w kosmos :O durne fizdy ...:O :O troche pokory w zyciu bo nigdy nie wiesz co ciebie kiedyś ...no ale gówniary zawsze myślą,że są najmądrzejsze na świecie i nic złego je spotkać nie śmie :O tiaaaa

Gość Abell
No najwyraźniej sama autorka jest cholernie zachwycona swoim wyczynem: już kilkudniowe spóźnianie się okresu spowodowało, że wpadła w histerię! Za głupotę się płaci. Mąż też pewnie z radości nie skacze...

Gość o kurczaczek.....
Słuchajcie dajcie już dziewczynie spokój. Zaszła to zaszła i tyle. Myślicie, że jesteście wszystkie takie mądre, takie odpowiedzialne itp....czas pokaże. Moja sąsiadka miała tak samo lekarz jej powiedział, że w czasie laktacji może się kochać spokojnie z mężem i zaszła. Co miała lekarza pozywać o błąd. Urodziła i wychowała jak jadę do mamy to widzę dwóch chłopaków miała już do szkoły chodzą bo to było przed moimi studiami. Jeśli chodzi o finanse to przecież za wasze wychowywać nie będzie. Pamiętajcie, że sytuacja finansowa jest zmienna raz jest lepiej raz gorzej zawsze może odchować dzieci i iść do pracy więc już się tak nie bójcie o tą swoją kasę.

Gość srutututy
Abell idz do kaina

Gość srutututy
droga autorko , moja koleżanka była 13-ta i jak by jej mama tak myślała jak tu te porypki niektore to by jej na świecie nie było :)

Gość Abell
Autorka sama, ekshibicjonistycznie na publicznym forum obwieszcza ze jej się okres spóźnia i że jest PRZERAŻONA. Mamy ją głaskać po główce, że wszystko cacy, jeśłi uważamy że jest głupia i nieodpowiedzialna? Co do tekstu o 13-stce dzieciaków - patologia. W gazetach co chwilę błagania o pomoc, bo w domu kilkanaścioro, a rodzice dziedzicznie bezrobotni - a najmłodsze dzieciaki mają 3, 2 i 1 rok. To co? Dopiero po siódemce dzieciaków się zorientowali ze żyją w smrodzie i głodzie? Super refleks...

Gość a ty piz do durna masz
najwieksze prawo oceniać autorke !!!jezu jakie dno z ciebie do ksiązek durna krowo!😡

Gość Abell ale ty durna jestes
jad z ciebie kapie i wypala dziury w podłodze :O Sama widze,że zachowujesz sie jak patologia! Pochodze z wielodzietnej rodziny i nie wiem co to patologia-ale po twoich wpisach juz sie domyślam. Było nas 9 rodzeństwa i zapewniam cie ze nie było u nas bezrobotnych i darmozjadów ...Sąsiedzi zazdrościli nam zaradnych rodziców .Nie chce mi sie więcej nic pisac ale powiem ci ,że musisz być straasznie samotną i nieszczęśliwą osobą .... nie musisz odpisywać bo i tak nie będę tego czytać 🖐️

Gość do abell
po czym wnioskujesz że mając siódemkę dzieci żyje się w głodzie i smrodzie? u ciebie tak jest że po jednym dziecku tak żyjesz i dlatego wnioski wysuwasz ? zapewniam cię że wszystkie z tych dzieci urodziły się chciane i kochane , a tak czysto w domu jak oni to ty nigdy nie będziesz miała bo jesteś lewniwa dupa i ci się nie chce miec dzieci to wszystkich tak osądzasz

Gość WEHTY
znam dom gdzie jest 14 dzieci plus 3 dorosłych - w tym domu lśni od porządku tak więc nie ma reguły

Ej ludzie dajcie sobie na wstrzymanie u nas w domu było nas 13 ( dodam że mama ma astmę od dziecka) z rodzicami a jak dziadkowi żyli to jeszcze oni z nami mieszkali i żadnej patologii nie było teraz każdemu się dobrze powodzi a i wcześniej nie było źle chociaż mama nie pracowała i jakoś nikt nie narzekał. Ja też planuję co najmniej 4 dzieci możecie mówić że jestem głupia i inne różne takie ale ja wiem przy najmniej czego chce mam kochającego męża więc i dzieci doczekam.

nastała moda na jedno dziecko , bedzie potem jak we Włoszech , nie ma się kto rodzicami opiekować i trzeba opiekunki z całego świata zatrudniać tam gdzie jest kilkoro dzieci jest miłość , dzieci potrafią się dzielić , pomagają sobie , mam przykład na mojej rodzinie , jest nas pięcioro koleżanka jest jedynaczką , a zarazem sierotą , rodzice umarli rodzina dalsza nie skora do odwiedzin, pustka

Gość w takim razie ja tez jestem
patologia !:D moja matka miała nas 7 ,w tym 2 razy bliżniaki ! Nigdy nie było w domu kłótni ani jakiś dziwnych w/g Abel -zachowań. Ojciec pracował oprócz tego mieliśmy niewielkie gospodarstwo i potrafiliśmy sie utrzymać .NIGDY państwo nam nie pomagało .Dla mojego ojca to byłaby ujma .Rodzice wykształcili i wychowali nas jak potrafili najlepiej ,nie wyrośliśmy na pijaków,złodziei ,nierobów a wręcz przeciwnie .Nasze nazwisko jest dość znane :P Dziś mam już męza ,2 dzieci i nie wiem o czym piszesz kobieto sama chyba wychowałas sie w patologii.:O

Gość kikidee
caly czas odkładałam zrobienie testu troche bałam sie wyniku wreszcie poszłam do łazienki i dostałam okres sama nie wiem co czuje chyba mi troche szkoda bo zaczynałam myśleć o nowej dzidzi i moj sie bardzo cieszył na myśl o dziecku