Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikidee

ciąza rok po roku

Polecane posty

Gość
i oczywiscie sie nie zabezpieczaliscie? bo laktacja dziala antykoncepcyjnie, ale pod warunkiem, ze karmienie odbywa sie na kazde zadanie dzidzi :) czli jesli nie bede karmic piersia albo tylko np. przez miesiac, to powinno sie udac :) slodko chociaz wolalabym blizniaki, 2 naraz i wazektomia...

Gość o kurczaczek.....
ja to ja jestem kobietą a nie ojcem 2 dzieci pierwsza tu się wypowiedziałam i pogratulowałam przyszłej mamie to mój ostatni post do ciebie bo szkoda klawiatury mój mąż skończył polibudę tak jak ja mamy obydwoje wyższe techniczne on zrobił uprawnienia i jest kierownikiem budowy ja pracuje w biurze projektowym i chociaż ma mgr inż to zdarza mu się błąd ortograficzny choć pracuje nad tym na dysortografię co nie przeszkadza mu pracować i to nie wynika z niedouczenia więc zamknij gębę jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów bo na idiotkę wychodzisz tylko.

Gość ouilka
Levviatan..to my sąsiedzi jesteśmy, jak z nowosądeckiego, choć za młody jestes dla mnie :D Ale tak teraz doczytałam hehe A w temacie...wg mnie wychowasz dwójkę i będzie łatwiej, po kilku latach nie bedziesz chciala sie znowu pakowac w kaszki i pieluchy ;)

Gość kikidee
dzieki dziewczyny musze kończyć-obowiązki wzywają jak zrobie test to sie odezwe a i jeszcze jedna rada dla mam które po ciąży walczą z rozstępami ja ich naliczyłam z 150 miałam pokryty cały brzuch i były okropnie fioletowe przez 9 lat trenowałam sztuki walki jestem wysportowana i myślałam że mnie to ominie ale jast rewelacyjna metoda żel lioton 1000 ten od żylaków jest niesamowity usówa blizny albo je zmniejsza moja siora kiedyś sie poparzyła lokowką szrama na pół policzka lekarz jej to przepisał(po maści na oparzenia)i po 2 miesiącach nie było śladu u mnie rozstępy tez sie zmniejszyły wypróbujcie!

Gość EWRGTHYUHTHDTY
CIPKĘ SOBIE WYSMARUJ LOTIONEM 1000 - TYLKO JU Z ZA PÓŻNO

EWRGTHYUHTHDTY powinnaś się cieszyć że te bobaski się rodzą bo będa pracowały na twoją emeryturę :)

Gość EWRGTHYUHTHDTY
JA CIPKĘ SMARUJE I W CIAŻY NIE JESTEM CZASEM TEZ ODBYT DLA LEPSZEGO POSLIZGU..DOBRA NAPISZE POZNIEJ IDE WZIĄŚĆ LEKI

Gość EWRGTHYUHTHDTY
WZIELAM LEKI I JUZ JESTEM I JAKBY MI SIE TERAZ POLEPSZYŁO MOZE ZECZYWISCIE JESTEM STARA ZGORZKNIAŁA KURWA KTÓREJ SIE W ZYCI NIE UKŁADA..BRAK BOLCA I JAK TU MIEC WIECEJ DZIECI MUSI MI PALEC WYSTARCZYC TERAZ BO MOJ MAŻ UCIEKŁ ODEMNIE I POSZUKAŁ SOBIE NORMALNA DZIEWCZYNĘ KTÓRA KOCHA DZIECI I SA SZCZESLIWI A MNIE KURWICA BIERZE,,MUSZE SIE ODCHUDZIC

Gość EWRGTHYUHTHDTY
EWRGTHYUHTHDTY nie podszywaj sie taaa 2 dziecko i dupa mysli ciekawe jakby miała z 5 i to jedno za drugim mogłabys to powiedziec,,ale 2 obudz sie

Gość Polska to kraj matek chamek
spojrzcie na swoj ordynarny jezyk matki! Jestescie wulgarne do granic mozliwosci tylko nie wiem, czy robicie to zeby wyladowac frustracje, bo fajnie tak ublizac anonimowo czy na codzien rowniez jestescie takimi prostaczkami! Mam nadzieje, ze to pierwsze...

JUZ SIE ZACZERNILAM TO SIE NIKT NIE PODSZYJE HAHA MYSLICIE ZE JAK JA NIE MAM DZIECI TO JESTEM NIESZCZESLIWA MYLICIE SIE BO JA WOLE MOJEGO PIESKA! A GDYBYSCIE NIE WIEDZIALY TO Z PIESKIEM ROWNIEZ MOZNA UPRAWIAC SEX I NIE JEST MI POTRZEBNY MEZCZYZNA ! SPERMA PSA MA NIEBIANSKI SMAK A JEGO PENIS DOPROWADZA MNIE DO EKSTAZY!

Gość do autorki*******
Żałosna jesteś. Nie wiesz jak się zabezpieczać? I nie pisz tu o bezdzietnych kwokach, bo mam dwójkę dzieci i nie zamierzam mieć więcej. Po ciąży ciało i organizm nie doszedł do siebie a tu druga ciąża. Myśl głową a nie ci***ą

Przeczytałam wszystko widzę że jedna osoba pisze te wszystkie posty ( oczywiście chodzi o te negatywne) a co do autorki to dasz rade ja chodziłam do szkoły z jednym chłopakiem on był ze stycznia a jego brat chodził do innej klasy(tak ich podzielili) był z grudnia. a swoją drogą to zazdroszczę my z mężem staramy się 3 miesiąc i na razie nic a ja już bym tak bardzo chciała mieć bobaska

wczoraj w kolejce do lekarza moja mama usłyszała, że stojące z matką przed nią miesięczne dziecko ma w domu 13-miesięczne rodzeństwo. Szczerze mówiąc dla mnie to szok! Kobieta musiała zajść 3 miesiące po porodzie... Serdecznie gratuluję dziecka, ale i mocno współczuję, ja byłam w połogu w ogromne upały i ostatnią rzeczą wówczas, o której myślałam, było posiadanie drugiego dziecka. Nawet teraz - mała ma ponad 8 miesięcy - nie wyobrażam sobie już zachodzić w ciążę, mimo że dzieci kocham.

@ "o kurczaczek.....": nie martw się, ja zaszłam, jak miałam 30-ści lat:) zdążysz:) tylko wyłącz myślenie i działajcie bez presji @bazienka: podobno laktacja nie wyklucza zajścia w ciążę, twierdzą autorytety ginekologiczne

ruda małpa to tylko łatwo powiedzieć wyłącz myślenie ja próbuję ale jakoś nie wychodzi to wyłączanie

Gość jimmyyyy
normalnie szok

Gość o kurczaczek.....
dzięks Ruda bo już załamana jestem nie wiem to tak wali na psychikę że jestem gorsza, że to przeze mnie, że mogłam wcześniej ale studia były, potem szukanie pracy ehhh...głupia byłam teraz się męczę jak bardzo chcę a nie mogę niby wszystko z nami ok a nic już nie mogę przeczytałam chyba wszystko o zachodzeniu w ciążę dręczę ginekologa a on mi ciągle, że jest ok że on nie widzi problemu mąż też był u lekarza i też nie ma problemów nie mogę zazdroszczę wam mamusie wielkiego szczęścia fakt czasem niezapowiedzianego ale szczęścia którego nie mam.....

Gość jimmyyyy
tak sie zastanawiam co wy co niektóre pierdolicie czytam tematy matek które piszą że nienawidzą swoich dzieci że ich nie chcą chcą je bić takie malutkie i bezbronne sam mam 3 miesięcznego synka a tu dziewczyna wpadła z drugim i daje rade nie narzeka a jakaś bladz sie przypierdala podziwiam autorke i życze powodzenia widać że negatywne posty pisze jedna osoba ciągnij kiche szmato

Gość o kurczaczek.....
hahahahaha....Ruda masz rację :) mam tak silny instynkt macierzyński że łoooo matko nigdy bym siebie nie podejrzewała o coś takiego normalnie jak widzę małą kruszynkę we wózeczku to staje i pierdziele jak poparzona a ostatnio wydałam 20zł na piórnik dla takiego aniołka bo stałam w kolejce po kalkę w papierniczym...nienormalna jestem nigdy tak nie miałam nawet mąż ostatnio mówi "chodź kotku pokochamy się" a ja z kuchni "dobra robimy dzidzię" uśmiechnął się tylko powiedz czy ze mną coś nie teges?

Gość kokoszkaszanellll
te mądre to pewnie skrobanke by zrobiły co za ludzie wpadli trudno przynajmniej dzidziuś będzie kochany a jestem ciekawa czy te mądre po porodzie już nie spały ze swoimi facetami bo jeśli kobieta która po porodzie śpi ze swoim mężem jest dupodajką to ja też nią jestem i połowa kobiet na świecie ALE KURESTWO CO?/?

wiesz, jimmy, ta autorka to nie do końca jest zadowolona... szuka tu wsparcia, kogoś, kto, ją pocieszy, mówiąc, że da radę. Sama, mam wrażenie, jeszcze nie jest co do tego przekonana...

Moja koleżanka urodziła najpierw lutym syna a potem w listopadzie tego samego roku dwóch synów bliźniaków :D

Gość jimmyyyy
ruda a co wy byście zrobiły?moja to by sie pewnie załamała całkiem ledwo z małym daje rade i narzeka że po porodzie rozwalona byłem przy porodzie to tak mnie zbluzgała i poszarpała że nie wiedziałem gdzie uciekać wielki szacun dla wszystkich mam postawcie sie w miejscu autorki to nie jest łatwe

Gość A jak pomagać
Autorko tematu-dasz radę.:-) Ja tak jak Lady mam czwórkę dzieci w tym dwoje rok po roku.Dziś mają 12 i 11l.I w dupie mam te wszystkie krzykaczki co wyzywają takie kobiety jak ja,że krowa rozpłodowa i itp.Sami z mężem pracujemy by utrzymać naszą rodzinkę i państwo nam w tym nie pomaga.Więc te krzykaczki nie dokładają do mojej rodziny.Więc niech spadają na drzewo:-P

Gość hi hi hi faajnie autorko super
wyluzuj kochana !!!!:D :D nie czytałam wszystkiego tylko początek tematu więc nie wiem czy jestes w tej ciąży czy nie ale jakbyś nawet była to nie ma tego złego itd itp Moja siostra urodziła swoją dwójke w krótkim czasie grudzień i drugie w listopadzie nast. roku . Dzieciaki mają sie świetnie .Teraz sa w gimnazjum .. Paweł i Piotr :P Wygladają jak bliżniaki ale nie chodzą do jednej klasy a namawiali ją na to . Nie było łatwo na początku ale potem to nawet sami się cieszyli bo planowali tylko jedno dziecko a tu masz .... i chłopaki mają siebie i nie nudzą sie , Bądż optymistką i nawet gdyby to wiesz nie ma tego złego !🖐️

Gość Abell
Kikidee - zbieranie puszek po śmietniku to jeszcze nie BIZNES. Nie wmawiaj, że kogokolwiek utrzymujesz ze swoich podatków. Babsko które myśli że bezpośrednio po porodzie nie można zajść w ciążę... !!! A teraz przybędzie kolejny przygłup, z inteligencją po mamusi...

@ jimmy, ja bym była ostrożniejsza... Usunięcie w grę by nie wchodziło. Tak se tu gadam i się mądrzę, ale jakbym zaszła za szybko (względem poprzedniej ciąży), to wyjście byłoby jedno - urodzić:) Z tym, że raczej bym nie zaszła wtedy, kiedy bym nie chciała... RACZEJ:) @ kokoszkaszanellll: wybacz, dziwne masz poglądy;) @ o kurczaczek - a jednak! olej prokreację;) Zacznij się dobrze bawić, a wtedy niepostrzeżenie...