Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkoJedno

Brak okresu ... Przyczyna?

Polecane posty

Gość WszystkoJedno

Witam, mam mały problem z brakiem okresu. Otóż spóźnia mi się już 4 dzień. Ogólnie mam w miare regularne cykle, z różnicą 1-2 dni maksymalnie. Ciąże raczej wykluczam, choć kochałam się z chłopakiem tydzień przed prawidłowym terminem okresu czyli w dni niepłodne. Jednak było zabezpieczenie(prezerwatywa) i był dodatkowo stosunek przerywany. Ostatnio mam trochę stresów plus mało śpię. Ale to nie od miesiąca a od kilku miesięcy... nie byłam ostatnio chora, ale wyjezdżałam. Strasznie mnie to dręczy czemu nagle miesiączka u mnie się nie pojawia. I eszcze mam ogromne obawy wobec prezerwatyw...( wcześniej brałam tabletki leczniczo, teraz mam rok przerwy). Myślicie, że są mimo wszystko jest spora szansa na zajście w ciąże?Jestem okrąpną panikarą, dlatego trzeba mi trochę upewnienia od innych osob ze wszystko jest w porządku... :)

prezerwatywa + seks przerywany uważam, że nie ma szans na zajście w ciążę. Może powinnaś rozważyć wizytę u ginekologa i zrobienia badań hormonalnych?

Gość WszystkoJedno
Okres dostałam, choć bardzo bolesny... akurat po wpisie zaraz dostałam :D, a co do ginekologa jade w czerwcu na wizytę, wtedy się wszystko wyjaśni:) Mimo tego dziękuje za odpowiedzi! :)