Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalaaaaaa

opłaca sie teraz studiować budownictwo albo pielegniarstwo??

Polecane posty

Gość koalaaaaaa

jw

Gość koalaaaaaa
wie ktos?

Gość polecam budownictwo
mojego meza siostra skonczyla budownictwo robila specajlizacje ze teraz projektuje domy i niedlugo otwiera wlasna firme rojektowa w wieku 30 lat a jej maz tez konczyl budownictwo i jest kierownikiem budowy, niezla kase wyciagaja, budownictwo jest ok tylko trzeba zastanowic sie jaka specjalizacje wybrac.

Gość hnjbhnbhjmnbmhb
trzeba mieć do tego talent bo na studiach się jakoś przeciagniesz ale bez talentu to nic nie zdziałasz

Gość kobieta z klaaaaasą! i FB.
a w jakim mieście chcesz rozpocząc studia?????

Gość koalaaaa
nie wiem jeszcze ale chyba rzeszow , jestem z podkarpacia

Gość kobieta z klaaaaasą! i FB.
wg mnie pielęgniarstwo jest Ok i budownictwo także :D ja studiuję psycholog. i nie wiem co będę po tym dziadostwie robic:(

Gość to zlaezy
a znasz sie chociaz troche na jednym albo drugim. ja studiowalam budownictwo zagranica i dupa ,pracy nie mam w zawdozie,a wiedziec to wiem jak ladnie napisac esej i tyle z mojej wiedzy praktycznej.....

Gość koalaaaa
nie znam sie jak moge sie znac jak jeszcze studiow nie zaczelam ;/

Gość studium fryz
pielegniarstwo bym wybrala a dlaczego???bo juz dzis jest deficyt na pielegniarki, wiecej odchodzi na emeryture niz kształci sie w tym kierunku... jeszcze troche i zobaczycie jak zmienia sie zarobki pielegniarek bo szpitale beda o nie walczyc... poza tym za granica pielegniarki sa baaaaardzo doceniane wiec jesli nie tutaj to zawsze mozesz wyjechac

Gość studium fryz
ale ejst to bardzo trudny kierunek wiem bo moje siostra sie kształci i zakuwa po nocach.

Gość koalaaaa
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość to zlaezy
koalaaaa nie znam sie jak moge sie znac jak jeszcze studiow nie zaczelam ;/ no wiec jezeli sie nie znasz to ja ci dobrej przyszlowsci nie wroze w tym kierunku. uwazam,ze latwiej jest znalezc prace jako pielegniarka,jak juz ktos pisal zagranica sa baaaaaardzo potrzebne !!!!!!!!!! moglabys praktycznie wyjechac do jakiekolwiek kraju ,oczywiscie znajc jezyk. azkowliek jak nie masz powolania to wg mnie bedziesz sie bardzo meczyc w takiej pracy.

Gość joanna7777
Witam, Mama propozycję dla tych, którym się nie powiodło dostać się na PK na budownictwo. Zespół Szkół Budowlanych przy ul. Szablowskiego 1 w Krakowie (dzielnica Bronowice) organizuje dwuletnie policealne studium technik budownictwa. Serdecznie zapraszam wszystkich. Takie przygotowanie zawodowe umożliwi rozpoczęcie pracy w zawodzie budowlańca, a w przyszłości zwiększy szanse rozpoczęcia studiów na WiL'u PK. Ja już się zapisałam. Pozdrawiam i do zobaczenia.