Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbluweer

byłam wczoraj w knajpie i baba bezczelnie przewineła dziecko na siedzisku!!!!!!!

Polecane posty

Gość zbluweer

słuchajcie w życiu bym nie pomyslała, że takie coś może po prostu mieć miejsce!! byłam wczoraj w takiej knajpce z kebabami i innym szybkim jedzeniem no i niedaleko nas była babka z dwojgiem dzieci. jedno ze 3 lata strasznie rozbrykane i głośne, a drugie miało z 8 miesięcy? no i siedziały w rogu na takim podłużnym siedzeniu i ta matka w pewnym momencie tam położyła dziecko bez krępacji i je przewinęła. szok po prostu. najzwyczajniej w swiecie zdjeła pieluche podtarła koncem pieluchy dupke temu dziecku i juz potem nie wiem co z ta pielucha zrobila, bo po prostu wyszlismy zostawiajac wszystko. to juz przechodzi ludzkie pojęcie. za grosz taktu, kultury i obycia. SZOK SZOK SZOK!!! :o

Gość kuba wojewucki
a co dziecko miało w gównem chodzić kilka godzin kretynko??

Gość zawsze wkurza tumanow
ja zeszłego lata widziałam jak matka przewijała dziecko w parku na ławce. ktoś jej uwage zwrócił to sie wydarła bezczelnie, że do domu ma daleko a dziecko musi być przewinięte już.

Gość zbluweer
a co mnie to interesuje? jej dziecko i jej problem, ale niech go nie przewija na oczach ludzi, ktorzy sa w trakcie spożywania posiłku :o do jasnej ciasnej :o

Gość Matka dzieci
A co Twoim zdaniem miala zrobic? Gdzie to dziecko przewinac? W takiej przydroznej knajpie to nie ma specjalnie dostosowanych lazienek do przewijania i tam duzo bakterii jest. Moglas odwrocic glowe i sie nie przygladac!

Gość ja tez niedlugo matka bede
ale tez by mi ochota przeszla na jedzenie gdybym widziala obsranego pampersa w miejscu publicznym tak wiem dziecko trzeba przewinac rozumiem to doskonale ale niech kurde w pl beda do tego w wc przewijaki tak jak zagranica i po problemie

Gość ja tezzzz
ja tez bym przewinela dziecko. wiem ze nie wypada, ale co zrobic? dziecko ma sobie pupke odparzyc bo jakiejs wrazliwej damesie sie kupka nie podoba? bylo sie tak nie przygladac!! sama tez bylas mala i sralas. ludziom to sie teraz w dupie przewraca!

Gość czyli waszym zdaniem to jestok
matki maja prawo gdzie im sie zywnie podoba zmieniać swoim bahorom pampersy? :o zaraz sie zrzygam :o

taaak, w kiblu bakterie są a gówno to sterylne jest i dupa dzieciaka wysteryliowana w autoklawie chamstwo i tyle kolejny jego przejaw, jak plucie na chodnik i palenie w miejscu publicznym

Gość joirgi
rozumiem, że musiała przewinąć dziecko, ale mogła przecież iść z tym do łazienki a nie przy jedzących ludziach:O są jakieś granice. rozumiem w parku, rozumiem w wielu miejscach, ale nie tam gdzie inni jedzą.

Gość CIIA
W lazience jest pelno bakterii a w kupce nie ma? Mogla na stoliku dziecko polozyc a pieluche zostawic a talerzu razem z papierkiem od kebaba.

Gość hhhhhhhhhhehe
ja kiedys widzialam jak w mc donaldzie baba przewinela dziecko na oczach wszystkich. to przechodzi ludzkie pojecie :o rozumiem jeszcze, zeby karmic, ale zeby przewijać?

Gość hhhhhhhhhhehe
a co najlepsze po tym wszystim nie umyla rak tylko dalej wpierdzielała frytki!

Gość Matka dzieci
Tak Ewe w kupce mojego dziecka jest mniej bakterii niz w publicznym klopie. wiadomo kto tam sie zalatwial? moze jakas baba z zarazliwa choroba. ja przewijam swoje dziecko w specjalnych pomieszczeniach jak sa, albo tez przy ludziach, bo nie bede dziecka z kupa meczyc tylko dlatego, ze jakims delikatnisiom sie nie podoba!

Gość sorry winnetou ale
co innego przewinac dziecko w parku na lawce, a co innego w miejscu, w ktorym spozywa sie pokarmy :O Szczyt chamstwa normalnie. Ale jeszcze bardziej szokujace jest to, ze niektorzy z Was uwazaja to za normalne zjawisko :O

do Matka dzieci Mysle, ze to prowokacja, ale jesli komunie swego dziecka zorganizujesz w lokalu, nie bedzie Ci przeszkadzac, ze kuzynka niemowlaka przewinie na tym stole, na ktorym bedziecie jedli? Najlepiej kladac zuzyta pieluche w okolicach Twego talerza?

Gość sdfihbnuferufret
ja proponuje abyscie w ogole nie zakładali dzieciom pampersów , niech srają gdzie popadnie...wy oczywiscie mozecie razem z nimi , takie czasy , gacie w dół i mozna srać na chodniku:)

Gość Matka dzieci
calunia chyba troche przesadzasz. nikt nie mowil o stole, a o siedzisku. w czym masz problem jak ktos przewinie dziecko na krzesle i potem pieluszke wyrzuci normalnie do smietnika?

Gość prowo czy nie
Ja nie raz widziałam jak bezczelnie glupie krowy przewijaja swoje bahory na oczach wszystkich :o

zbluweer - No i co? Kebab to większe gówno. Mięso jest przewożone w bagażniku osobowego samochodu, a kebaba robi turas brudnymi łapami.

Gość ffdgfgfd
odezwaly sie ebzdzietne kurwy co daja za talerz zupy matko co za poyebany kraj. nie patrzec albo sie wyniesc

Gość Matka dzieci
Jakoś codziennie na ulicy mijasz setki psich kup na trawniku i cie to nie razi, a kupka malego dziecka to juz tak? co za hipokryzja!

No masakra co za babsztyl ludzie jedzą i na pewno gówna nie chcą wąchac ani tym bardziej ogladac :o pojebane baby :O:O:O:O:O:O:O Już mogła to dyskretniej zrobic jak tak naprawdę MUSIAŁA

Gość krępacja :P
"bez krępacji" Leżę i kwiczę :P

"Calluna79 do Matka dzieci Mysle, ze to prowokacja, ale jesli komunie swego dziecka zorganizujesz w lokalu, nie bedzie Ci przeszkadzac, ze kuzynka niemowlaka przewinie na tym stole, na ktorym bedziecie jedli? Najlepiej kladac zuzyta pieluche w okolicach Twego talerza?" Ale ona kretynko przewinęła nie na stole, tylko na siedzisku, na którym ludzie sadzają swoje brudne, obsrane dupy. W dodatku, na pewno podłożyła jakąś pieluchę lub kocyk.

Mogla isc do łazienki z tym dzieckiem.Przesadziła.sama jestem matką i kocham mojego synka ale tego bym nie zrobila,żeby przewijać dziecko w knajpie gdzie ludzie jedzą.

Gość trza było ją kopnąć
w dupsko !! moze by sie oduczył babsztyl publicznego obnazania dziecka!! nie wyobrazam sobie jesc gdziekolwiek i patrzec na kupe jakakolwiek !!! i ten smród :O bleeee

Gość sorry winnetou ale
gowno, to gowno. Smierdzi tak samo. Jaka roznica miedzy gownem dziecka, a psim? Ale roznica miedzy gownem na trawniku, a gownem w miejscu, w ktorym spozywa sie pozilki to juz jest istotna...

Tak się składa, że w PL nie każdy się stosuje do tego ze powinny być w knajpach takie przewijaki dla dzieci, wiec autorko nie pozostaje Ci nic innego tylko się z tym pogodzić.