Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwioooony maz

Denerwuja mnie dzieci!!

Polecane posty

Gość wkurwioooony maz

nie sadzilem ,ze kiedykolwiek to powiem,ale mam dosc..na wczasy - dzieci, ciszej badz w sypialni - bo dzieci , nie wyjdziemy dzisiaj no chyba ,ze gdzies gdzie zabierzemy dzieci... masakra!!!

Gość to tylko chwilowe
po ile mają latek?

Gość wkurwioooony maz
3 i 5

Gość sprzedaj
i o kłopocie, bucu. A może byś tak pomógł?

Gość annajoanna
W takiej sytuacji prawdziwy mężczyzna zaciska zęby i w pokorze znosi swoją dolę.

Gość CZARNUCHA8
do dziadków

Gość rtyrty
dlatego nie bede miec dzieci... zero wolnosci..

Gość aaaaaapppp
ja tez nie!

Gość ,nbjjhg
trzeba bylo nie zapładniać!!!

Gość CZARNUCHA88
dzieci do dziadków na weekend

Gość wkurwioooony maz
jasne.. trzeba bylo.. nie takie proste.. dzieci sa "potrzebne"

Gość wkurwioooony maz
czarnucha, ok ,ale jak czesto? nie moge co weekend jechac i podrzucac do dziadkow poza tym pierwszej mlodosci juz nie sa i maja ze zdrowiem problemy

Gość megi444444444
tez to mam dziadkowie mają w dupie dzieci, bo uważają "ze im nikt dzieci nie pilnował" i "oni nikomu dzieci nie podrzucali" to sie nie zajmą byśmy mieli "rozrywke" na nich nie mozna liczyć.

Gość szkrabus22
asz dzieci to sie nimi opiekuj a co myslałaes jak jezdzisz p zonie to sie licz z konsekwencjami,,kutasa przykruc

Gość to tylko chwilowe
ej nie przejmuj się, to normalne i prędzej przejdzie niż się spodziewasz :) bez pomocy dziadków, opiekunek czy dobrej sąsiadki będzie Wam trudno zorganizować pewne nazwijmy je spontaniczne akcje, ale ratuj się i planuj :) możesz przecież zorganizować coś tylko dla Was, mozecie wychodzić w pojedynkę (masz chyba kumpli czy coś w ten deseń?) chyba że problemem nie są dzieci a żona która ma wymówkę?

Gość CZARNUCHA88
nie co weekend ale razczy dwa razy na miesiąc.. albo po poludniu a ty z zona seksik popoludniem :))

Gość wkurwioooony maz
nic juz nie bedzie tak jak kiedys.. wszystko sie zmienilo, radze wam - przemyslcie 5 razy zanim sie zdecydujecie na dzieci!!!

Gość jejku i o co tyle hałasu
u mnie jest odrwrotnie, cieszę się jesli dostaję maluchy na weekent, no ale różni bywają dziadkowie, ja jestem jeszcze mloda,sama więc wiadomo.... nie mart sie tym, to chwilowe, minie,poprostu nie masz jak wypocząć i zrelaksować,rzeczywiście przydłby się wam jakis wypad we twoje a wtedy bys zatęsknil,no cóz zycie... jak moje dzieci były małe marzyłam o tym by spokojnie sie wyspać,klapnąć na dupę spokojnie a teraz...to sie zapomina, cóż wszyscy przez to przechodziliśmy, cierpliwości :)

Gość ale o co chooo
a seksu nie mozna uprawiac jak dzieci juz spia ? :O

Gość CZARNUCHA88
a to zalujesz dziciaków ??

Gość wkurwioooony maz
drugie nie bylo planowane (przynajmniej przeze mnie!! ) a nawet gyby bylo jedno to i tak zona by wszedzie za soba targala

Gość CZARNUCHA88
pogadaj z nią :)) albo taj jak pisze wywiez je do dziadków raz na tydzień i tyle albo raz na dwa tygodnie

Gość A jak pomagać
Ty-wkurwioooony maz a myślisz,że Twoja żona jest szczęśliwa,że siedzi całymi dniami w domu z dwójką maluchów,pierze,sprząta,gotuje i do tego ogląda twoją skrzywioną gębę ,bo zero seksu i marudzące dzieci?Uwierz mi,że Ona też ma czasami dość i najchętniej uciekła by na koniec świata.Ona też marzy o chwili spokoju,śniadaniu w łóżku razem z Tobą,tańcu w Twoich ramionach.Więc zamiast narzekać zrób coś,pogadaj z dziadkami.Jak raz na jakiś czas zabiorą wnuki na weekend to nic się nie stanie dziadkom i dzieciom a Wy na nowo odkryjecie uroki bycia razem.

Gość wkurwioooony maz
guzik prawda,bo nie siedzi w domu tylko chodzi do pracy (to byla jej decyzja juz po roku wrocila) , w dzien z dziecmi siedzi jej mamusia, ale podobno nie mozna jej zbytnio wykorzystywac i wypychac je na weekend

Gość A jak pomagać
ooooo jak pięknie-dziećmi zajmuje się jej mamusia w tyg a Twoi co?Nad grobem już stoją,że nie moga pomóc synowi i raz w miesiącu zając sie wnukami?Nie dziwię,się żonie,że nie chce tak wykorzystywać matki.Są jeszcze Twoi rodzice.

Gość wkurwioooony maz
op kurwa i po kłopocie wacek poszedł w dzwiach dosc bachorów tylko jaja wiszą a wacek leży

Gość wkurwioooony maz
mieszkaja kawalek drogi ode mnie, poza tym sa starsi i jak pialem ze zdrowiem nie najlepiej, ale nie pisalem nigdzie,ze to ok i ze nie powinni ich brac

Trzeba bylo wczesniej myslec !!! mnie dzieci tez denerwuja i dlatego ich NIE MAM :-)

Gość pixiiii
ej ty męzuś napisałeś że dzieci nie sprzedaż bo sa potzebne :D a do czego ???