Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 80+ :(

80+ są tu takie, które chcą schudnąć?

Polecane posty

mam nadzieje ze ten wątek troche ruszy do przodu szkoda by było dziewczyny zebysmy zmagały sie same skoro juz znalazłyśmy kolezanki podobne do nas z podobnymi problemami... nie potwierdzajmy teori ze grubasy rzycaja sie na odchudzanie a po 2 dniacyh koncza diete wielka uczta... wpadki sie zdarzaja ale nie poddawajmy się;) pomyslcie jak milo bedzie sie pochwalic kiedy zrzucimy 10kg:) to musi troche potrwac wiec piszcie dzioewczyny jak wam idzie:)

dietowo, widzę, ze chyba robisz podobna dietę, taka jaka ja robię, czyli 1000 kcal? Wagę tez mamy podobną. O jakiej wadze marzysz? Bo ja mam przed sobą do zgubienia jeszcze 20 kilo, więc długa droga przede mną. Chociaż, czy długa? Może i nie. Mogę to zrzucić jak się postaram w 4-5 miesięcy. czy to długo? Myślę, że w porównaniu to tego, ile lat bujam się z odchudzaniem, to nie jest długo. Kilka miesięcy zleci szybko przecież, byleby wytrwać jakimś tam sposobem :)

tym razem nie robie sobie rygorystycznego 1000 ale tak 1000-1200 i bedzie dobrze;) wczesniej pisałam ze prawie 2 lata temu na 1000schudłam 15kg w 1,5miesiaca wiec wszytsko mozliwe:) teraz chciałabym tak w dłuższym okresie zrzucić ok15:) zakładam że do lipca się uda chociaz 10 tylko tym razem na spokojnie;)

ja tez na lipiec liczę, ale zobaczymy... :)

Gość mycha:(
Dziś waga pokazała 70,9 kg, to już coś :( mam jeszcze 6 dni, będzie dobrze :) Jestem jak na razie na diecie białkowej, bardzo lubię jogurty, keriry, sery białe więc jest to dieta jak dla mnie ;)