Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jishf35

Chamscy współpracownicy :(

Polecane posty

Gość jishf35

Mam już serdecznie dość pracy w mojej firmie.Pracuję na produkcji taśmowej, praca bardzo fajna jeśli chodzi o traktowanie pracownika i zarobki ale niestety pracuję z debilami.Na taśmie pracuje ze mną paru chłopaków w wieku 23-36 lat, WSZYSCY z nich mają pokończone studia i politechniki a zachowują się jak banda niedorozwiniętych debili.Totalne pajace, skarżą, obrabiają dupę i jeden przed drugim pokazuje że jest lepszy.Chcieli by mnie wygryźć i oczernić na każdym kroku.Ciągle prowokują i się kłócą ! To samo jest na dziale kobiecym, czasem mamy mieszane zmiany to nie chętnie na nie idę bo kobiety robią i zachowują się tak samo..Czy Wy też nienawidzicie swoich chamskich, aroganckich i żałosnych współpracowników ? Mam już serdecznie dość, wysiadam psychicznie.Jeszcze tylko zarobki mnie trzymają w tej pracy :(

Gość ankaskakankadwakije
Ja mam dokładnie odwrotnie niż Ty. Uwierz mi, że kiedy nie stać Cię na podstawowe zakupy to wolałabym mieć kolezanki, których nie lubię ale godziwą pensję. Wiem, że to musi być straszne bo miałam tak w poprzedniej pracy ale tutaj zarabiam za mało. Nie wiedziałam, że na taśmie można tak dobrze zarobić, możesz napisać w jakiej branży albo coś bliżej? Najlepiej znaleźć złoty środek. Powodzenia.

Gość jishf35
Branża komputerowa, pakowanie części komputerowych a czasem montaż.1700zł na rękę mam a że mieszkam z rodzicami to jestem zadowolony bo w dzisiejszym kryzysie to masakra znaleźć coś dobrego.Praca na dwie zmiany od 6-14 i 14-22

Gość jishf35
skrecam srubki, na reke na miesiac mam 1200zl. mieszkam na wsi z rodzicami wiec spokojnie mi na wszystko wystarczy, jezdze oplem kadettem :classic_cool:

Gość a ile masz wiosenek
wydajesz sie byc fajny???

Gość jishf35
25 lat a czy fajny ? jestem po prostu sobą i nikogo nie udaję.

Gość jishf35
a ile masz wiosenek - patrz nick ;-)

Gość a ile masz wiosenek
wydajesz sie byc normalny, a nie jak jakis pajac. a teraz to takich fajnych chlopakow trudno znalezc..... 🌻

Gość a ile masz wiosenek
no i umiesz ortografie- co tez jest rzadkoscia.

Gość a ile masz wiosenek
masz dziewczyne/ chlopaka?

Gość jishf35
Masz rację, dzisiaj większość mgr inż nie zna zasad ortografii nie mówiąc o manierach i dobrym wychowaniu.Nie mam dziewczyny, mój ostatni związek trwał trzy lata i nie dawno się skończył.

Gość ooooooooooohahahahaha
Nie mam dziewczyny, mój ostatni związek trwał trzy lata i nie dawno się skończył. Jeśli już, to NIEDAWNO.