Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina/białystok

Wstydzę się robić zakupy w Biedronce, tym sklepie dla biedaków.

Polecane posty

Gość sebbbb
hahahhahahhahahahhahahah

Gość sebbbb
Kobieto zasięgnij pomocy jakiegos specjalisty !!! ogarnij sie !!!! jak to mawiają nie widziała du... pa słonka ty byłaś bogata ? 5 tys to jest bogactwo ? mozna nazwac to do nizszej klasy sredniej ! a pozatym własnie ludzie którzy coś osiągneli w zyciu mają firmy dobrze presperujące chodzą po biedronkach i nawet do ciucholandów z uzywaną odzieżą bo oni mają juz to we krwi ze pieniadze sie szanuje nie wydaje sie na głupoty tylko sie inwestuje w aktywa które przynoszą zyski ! a własnie biedaki które nie osiągneły nic chcą sie przed innymi popisac co oni nie mają to sie nazywa taki syndrom dowartosciowania ;) juz kilka razy spotkałem sie u moich kolegów którzy mają grubeeeee bardzo grubeee pieniadze z włąsnych działalnosci ze obiad za który musieli w restauracji zapłacic 34 zł wpadali w złosc gniew ze sobie dobrze w menu nie sprawdzili ze on taki drogi hahahha no niestety tak było choc tak naprawde by sobie mogli kupic ta całą restauracji jesli by tylko chcieli ;) no ale normalna osoba z sredniej klasy społecznej a nawet człowiek biedny by machneli reka A ... tam mozna sobie czasami pozwolic na taki obiadek i by sie nawet nie odzywali :) no ale niestety tak jest ludzie bardzo bogaci stają sie pazerni na pieniadze i oni tylko widza jak je zainwestowac zeby przynosiły jeszcze wieksze zyski a biedak chce zainponowac innym pieniedzmi i w sumie tez samemu siebie sie dowartosciowac :) Pamietaj szanuj kobieto sama siebie ludzi bogatych i biednych a zwłaszcza biednych a jesli chodzi o biedronke to uwierz mi ze tam chodza tez bardzooo bogaci i nawet niewiesz ze oni chodzą ko Ciebie ;)

Gość i masz za swoje
tez się kiedys wstydziałam, ale teraz ciesze sie jak mam jakies pieniadze i moge tam isc cos kupic!!!!

Gość 7897987987908
ja prędzej bym się wstydziła miec męzą kierowce tira, niż kupowac w Biedronce. Ale tak juz z prostakami w naszym kraju bywa, że wyzej srają niż dupy mają i potem jest zonk.

Gość marek z ksero
bidrąka to najlepszy dyskont na świecie!!!

Gość Justaa 24 l
Mój mąż pracuje w Niemczech zarabia 15 tys. na miesiąc. Nie mamy jeszcze dziecka, stać nas na wszystko... wystawiliśmy dom w 9 msc do wprowadzenia nic nam nie brakuje... a ja zawsze latam na zakupy do biedronki. Mam ją dość blisko. Nie musze chodzić dla pokazu do ALMY Ja lubie produkty z biedronki, niejednokrotnie smakują mi lepiej niż znanych firm. Pochodzimy z dość bogatych rodzin oboje, nikt się nie wstydzi robić zakupów w biedronce. żałosne. Co to 5 tys na 5 osób??

Gość JESTEŚ ŻAŁOSNA!
Tak to bywa gdy na innych spoglądałaś z góry!Trudno jest się teraz pogodzić,że stopa życiowa spadła? Nie tacy jak ty chodzą do Biedronki,maja kasy jak lodu! Chetnie bym robiła tam zakupy ale mam daleko!

Gość A GDZIE AUTORKA ?
pewnie pokłada sie ze śmiechu :D:D:D:D:D:D x przecież wiedziała, żę będziecie ją mieszać z błotem i obrażać, złośliwe bidne, gołogupcze polactwo

Gość alina/białystok
Jestem, polactwo to cię zrobiło cieciu!

Gość A GDZIE AUTORKA ?
mylisz się :D:D:D:D:D X i nie dam się nigy sprowokować na kafe kotku :D:D:D:D:D

Gość JESTEŚCIE NAJBARDZIEJ
wrednym, głupim i złosliwym narodem a już najbardziej nienawidzi POLAK POLAKA i z tego slyniecie na całym świecie :D:D x dlatego wami wszedzie pogardzają :D:D:D:D:D:D:

Gość FiFi lanstrumph
JA SWOJEGO GINEKOLOGA CZĘSTO WIDZĘ W BIEDRONCE, SZEFOWĄ, ZNAJOMYCH KTÓRZY ZARABIAJĄ PO 10 KOŁA ALE NIEEEEE, ŻONA BOGATEGO KIEROWCY SIĘ NIE ZNIŻY DO TEGO POZIOMU. WYŻEJ SRASZ NIŻ DOOPĘ MASZ KOLEŻANKO. MI SIĘ JAK NAJBARDZIEJ DOBRZE POWODZI I CHODZĘ DO BIEDRONKI OD KIEDY W INNYCH SKLEPACH ZACZĘŁA SIĘ DROŻYZNA, NIE BĘDĘ NAPYCHAĆ ZŁODZIEJOM KIESZENI.

Gość gość
ja jestem biedny i w biedronce kupuje na obiad pierogi za 4 złote

Gość gość
najtaniej jest w innej sieci supermarketów ale nie powiem gdzie. :p

Gość gość
gość ja jestem biedny i w biedronce kupuje na obiad pierogi za 4 złote To CI współczuje bo akurat pierogi z garmażerki są wstrętne, ostatnio jadłam z truskawkami, nie wiem co to było ale na pewno nie pierogi i nie truskawki :) Ja mieszkam przy duzym centrum handlowym w którym znajduje się Alma. Mam dosłownie dwa kroki i stać mnie na zakupy w tym sklepie, a jednak wolę wsiąść do auta i podjechać te 5 km do biedronki (choć paliwo też kosztuje) do której jestem przyzywczajona i lubię stamtąd bardzo np jogurty, słodycze :) Obok tego centrum handlowego jest też netto ale tam nie chodzę nie dlatego, że jestem paniusią, ale dlatego, że ciągle jest tam straszny syf, przy tym centrum miasta, zawsze kolejki na pół sklepu i jedna kasa otwarta, albo z łachą dwie ... W Almie mogę znaleźć czasami fajne przyprawy, dobrą oliwę, ,,egzotyczne'' rzeczy których nie ma w biedronce ale reszta to ten sam syf, naładowanymi tymi samymi chemikaliami co reszta a droższy x 2 :)

Głupia. Popierasz chocby polskie produkty, jak zaklady sprzedają, to ludzie mają pracè... Masz rodzinè, a sklep to tylko sklep. Porobiło ci sie cos w głowie, oby to nie przeszło na twoje dzieci.

Gość Anapomocna
Jeśli zakupy w Biedronce to wstyd, mam dla Ciebie rozwiązanie, nie będziesz musiała wychodzić z domu i nie zobaczą Cię znajomi :) Kupisz wszystko czego potrzeba o wiele taniej i zwykle na promocji, wystarczy skorzystać ze strony www.cozacena.pl - tutaj są chyba wszystkie produkty, niczego nie brakuje...Więc na Twoim miejscu ja bym skorzystała.

Gość gość
Nie bądźcie śmiesznie zobaczcie fury jakimi podjeźdźają klienci pod ten sklep. Sklep jak każdy baranki.

Gość gość
Wcale mnie nie dziwi, ze kobieta sie wstydzi kupowac w Biedronce. Biedronke zamknieto przy hotelu bo odstraszala klientow w Wieliczce. W Biedronce doswiadczylam p********h zachowan klientow. Nie znam ludzi, a taki mlody p***b podchodzi, ze on nie sadzi. albo jakas p******a gada do mnie o jakiejs inteligencji. Ci ludzie powinni chodzic regularnie do psychiatry, a nie do sklepow. To mialo miejsce w kwietniu 2017 r. Jeszcze dodam ze klientka gadala do kasjerki, ze jest strasznym matolem. P****y i pijaki.

Gość gość
20:10 Acha,bo tobie nie spodobalo sie paru klientow p***bow to maja cala Biedronke zamknac a ludzi pracujacych na bruk wtedy wyrzucic?Rece opadaja.

Gość gość
W sklepie Biedronka w Krakowie na os Zlocien robiac zakupy mozna sie natknac na pijakow jak zwykle. Gadaja do siebie, do klientow itd Stary menel ubrany w czarna kurtke, w mocnych szklach w okularach mowi "nich sie leczy dalej" dla mnie to niech z odwyku nie wychodzi, albo przy kasie w tym sklepie mlody menel, niski, gruby mowi " wie, wie, wie..." ale nikt nie mogl sie dowiedziec co kto wie zalosne. przed sklepem Biedronka powinni zamieszczac tabliczke ostrzegawcza, ze "NIETRZEZWYM I NACPANYM WSTEP WZBRONIONY" i postraszyc kara. Kto by chcial robic zakupy z nacpanymi psycholami????

Gość gość
ja też uważam, że Biedronka to sklepy dla patologii o niewygórowanych smakach co zjedzą byle g****o, co najlpsze to są sklepy tańsze z lepszymi produktami

Gość gość
09:42 "Paniusiu" jak nie chcesz to tam nie kupuj i po sprawie.Nikt nikogo na sile nie zmusza.Ja akurat mam gdzies czy ktos kupuje w Biedronce,Tesco czy w jakies Almie.Ja zakupy robie w roznych sklepach,raz w Carrefourze,raz w Biedronce,raz w Piotrze i Pawle (Almy u mnie akurat nie ma),w kazdym z tych sklepow mam swoje ulubione produkty i nie robie wielkiego halo z Biedronki czy innego sklepu.Ale czyms trzeba dowartosciowac sie na kafe,prawda?

Gość gość
Ta pani hrabina od biedronkowej patologii.Dno i metr mulu to jest twoj komentarz,a jak chcesz sie gdzies dowartosciowac to wstawiaj sobie fotki na fejsie kazdego dnia czego to sobie i gdzie nie kupilas.I koniecznie wstaw zdjecia paragonu.Moze inni beda podziwiac.Ja mam akurat gleboko gdzies,kto i gdzie robi zakupy,ale nie jestem tak ograniczona aby ludzi kupujacych w Biedronce,Lidlu czy jeszcze gdzie indziej wyzywac od patologii.Poza tym przeczytaj sobie definicje slowa "patologia". Zreszta,jestem ciekawa czy te wypasione auta,ktore mozna spotkac przy Biedronce naleza wlasnie do patologii.To byloby bardzo ciekawe zjawisko.

Gość gość
W Biedronce wcale nie jest tanio, kupiłam tam parę pierdół i 100 zł nie moje. Same d**erele, płyn do płukania, tabletki do zmywarki, mleko, masło z Mlekowity, a w innym markecie było prawie o 1 zł tańsze, i jeszcze jakieś pierdoły, karmy dla kotów bezpańskich. Nie mam pod nosem akurat tego marketu, Almę zamknęli to teraz mamy Auchan koło domu i pełny parking zawsze, bo taniej niż w Biedronce. Jest przereklamowana z tą taniochą. Produkty ogólnodostępne wcale nie są tańsze, wprost przeciwnie. Pasie się na opinii taniego sklepu i znane osoby reklamują, że kupują w Biedrze ☺ Kuba Błaszczykowski na przykład ☺

Gość gość
Menele łażą i żebrzą na każdym prawie parkingu pod marketem, próbują włazić do środka, zależy od sukteczności ochrony w danym sklepie. U nas był najgorszy nalot na Real i Almę, ale na szczęście pozamykali te sklepy i teraz są inne. Na ławce w galerii też nieraz siedzi menel i śmierdzi, a ochrona ma to głęboko w tyłku