Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onelove

co o tym myslec

Polecane posty

co byscie sobie pomyslały lub zrobiły gdyby chłopak znajomy z widzenia krzywił sie do was i patrzył jak na smiecia?

Gość tylko łzyyyy
widocznie zrobiłaś mu przykrość..zawiódł się na tobie.. I jak ciebie widzi to myśli sobie a organizm się bezwarunkowo krzywi, z bólu. 'prosiłem o pomoc to mnie olała, a teraz jest, po co? I w dodatku nic nie mówi, nie stara się niczego wyjaśnić. Tylko biernie czeka.

co byśmy pomyślały? ze mi ktos dupe obrobił :o co bysmy zrobiły? nic...jak mądry to przyjdzie pogadac....jak głupi i wierzy we wszystko co mu ludzie mówia... to trudno...nie ma za kim płakac :P

niczym go nie zawiodłam po prostu kiedys mi sie podobał o czym przypadkiem sie dowiedział a teraz traktuje mnie tak a nie inaczej i kłapie mordą na mnie po ludziach.dodam ze chodzi z tak paskudną laska że pies by sie na nia nie wysrał.ma jakies pretensje do mnie chyba za krzywdy przodków kurrr...

"ma jakies pretensje do mnie chyba za krzywdy przodków kurrr..." hahha :} to podejdz i spytaj sie "o co ci kurwa chodzi, mine masz jaby ktos cie gównem pod noswem wysamrował :)" moze sie wyjaka o co chodzi ... nie wiem...

czy fakt ze mi sie kiedys spodobał usprawiedliwia go ze mnie tak traktuje:-P?

Gość eeeeeeeeeeeeee
ty qpo