Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsetab

eks dziewczyna mojego faceta

Polecane posty

Gość gsetab

z moim facetem jestem piec lat prawie.Jakies osiem lat temu rozstal sie z dziewczyna,ktora byla jego wielka miloscia.I byl taki moment,ze sie rozstalismy,bo on ciagle jeszcze o niej myslal.Pozniej jednak sie zeszlismy i wszystko gralo.No i teraz zupelnie niechcacy odczytalam jego rozmowe z eks na gg(myslalam,ze to moje gg on go po prostu nie wylaczyl).i on sie do niej odzywa.No i gadka typu co tam u niej ona pisze co u niej.On pisze co u niego.I pisze w koncu,ze ma pytanie takie.Tylko,zeby ona odpowiedziala mu szczerze.I pyta ja czy ona jest szczesliwa...ona pisze,ze tak,ze jestI pyta:"a TY nie??" a on,ze tak on jest tez super mega szczesliwy.Ona sie pyta czemu on pyta,a on pisze,ze tak poprostu,bo mial straszny koszmar ostatnio z nia w roli glownej... i co to kurwa ma byc?moze on jest ze mna nie szczesliwy?

Gość czerwony kajet
Wóz albo przewóz. Niech się zdecyduje. Nie można żyć w niepewności. Ty za nią płacisz swoim życiem.

Gość gsetab
dodam,ze od trzech lat wogole sie nie kontaktowali nic,a tutaj nagle ni z gruchy ni z pietruchy.Czy ja panikuje?Ja sie nie boje,ze on moglby mnie zostawic czy cos w tym stylu ale nie mam zamiaru mu odbierac szczescia.Mimo,ze dziecko mamy nie zniose faktu,ze jemu przez mysl moze przejsc,ze z tamta moglby byc szczesliwszy.Jesli tak jest to ja go nie chce.

Gość czerwony kajet
To mamy podobne podejście. Zniosę prawie wszystko - biedę, chorobę i wszelkie kataklizmy, ale pod warunkiem, że kocha. Nic na siłę. Jak nie chce- niech odejdzie. Nie będę robiła scen, chcę tylko uczciwej sytuacji - kochamy się i jesteśmy razem lub nie kochasz i odchodzisz. Może zarezerwuj sobie chociaż jeden wolny dzień lub wieczór na taką rozmowę. Dlatego wolny, żeby nie było wykrętów - muszę iść do pracy, trzeba zrobić to albo tamto. Tylko rozmowa i nic więcej. Drąż temat dopóki nie poczujesz,że powiedział szczerze z całego serca co naprawdę czuje.

Gość gsetab
nie wiem czy z niego cos wyciagne.Napisalam mu esemesa.Jak wroci to pogadamy.Ale jesli chodzi o nia to zawsze klamal,ze nie kontaktuje sie albo,ze to ona go neka,a pozniej sie zupelnie co innego okazywalo.Dziewczyna byla wtedy wrecz dumna z tego,ze on ciagle o niej mysli.Schlebialo jej to.Nie wiem moze to ja dowartosciowywuje.(takie rzeczy to wiem od osob,ktore znaly i mnie i ja).nie moglam przebolec tego,ze on ciagle o niej...wiec go zostawilam.Teraz znowu jakis cyrk sie zacznie.Wypytywanie dochodzenie.Nie lubie.Chce moc ufac i byc szczesliwa i sie nie martwic.

Gość gsetab
nigdy mnie nie zdradzil.No nawet jakby bardzo chcial to z nia jest to nie mozliwe:P mieszkamy za granica ona w PL.Nie chce zeby moj zwiazek byl zalezny on odleglosci jaka jest miedzy nami a nia.To jest zalosne.Chce kurde zyc normalnie.