Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faszna

bolące nogi

Polecane posty

Gość faszna

witam wszystkich. mam pewien problem bo od paru dni czuje dziwny ból w nogach. lekki, ale taki jak by za chwile miały sie podemną ugiąć! raz bardziej czuje go w udach raz w kolanach raz w łydkach-dzis własnie przyszla kolej na łydki! nie wiem co to moze być..... moze warto dodać ze jestem alergiczką, i od roku lecze swój kanał rodny który zaatakowały drożdżaki!!! czy to moze miec cos wspólnego z tymi problemami???

Nie wydaje mi sie... Po prostu masz "zmeczone " nogi... Może chodzisz w ciągu dnia na wysokich obcasach, stopy nie mają jak odpocząc... Może to temu.

Gość faszna
nie chodze na obcasach nigdy. mam małe dziecko które ciagle kaze mi gdzirs chodzic za soba biegac ale tak było zawsze, wiec dziwne ze dopiero teraz zaczeły boleć....

Gość No ale jak to bierzesz leki
Cos sie dzieje w Twoich emocjach,nogi symbolizują ruszanie z miejsca,w zyciu prywatnym,moze zawodowym,pewnie utknęłas w zyciu i brak Ci odwagi pujscia do przodu,skontaktuj sie z dobrym psychoterapeuta.

Gość faszna
no z taka diagnozą jeszcze sie nie spotkalam... ale cos moze byc w tym, gdyz pojawił sie w moim zyciu nowy osobnik który mógł by je zmienic o 180stopni! i choc bym chciala to sie boje i nie wiem sama....ale czy to jest możliwe te nogi??? moge dodac ze przez jakies dwa dni pare dni temu czułam ucisk w mostku i tak jak by zatkany przełyk, potem to przeszło i pojawił sie bol nóg..... dziwna jestem...

Domyslam sie ze sie nie spotkałas z taka diagnozą,bo to diagnoza duszy,a wiadomo chyba ze nie mozna uleczyc ciała jak cierpi dusza,zreszta wszystkie nasze emocje wychodza ciałem,to sa sygnały ze trzeba cos zmienic w swoim zyciu,zeby i ciało było zdrowe,nie nie jestes dziwna jestes normalne,masz naturalne reakcje,ja juz to przeszedłem to wiem o tym i zawsze jezeli cos mi dolega w ciele zastanawiam sie co musze zmienic w zyciu,zreszta jest taka książka MOZESZ UZDROWIC SWOJE ZYCIE,tam słynna psychoterapeutka amerykanska pisze o tym szczegółowo,sa podane dolegliwosci i co przypuszczalnie,dzieje sie w naszym zyciu 95% przypadków sie sprawdza:)

Gość faszna
jeżeli to co piszesz jest prawdą ( a wierze ze jest! bo tego pewna jestem w stu procentach ze dusza moja teraz cierpi) i przez to te wszystkie dolegliwości to sama napewno sie ich nie pozbede....

Gość faszna
dziękuje Ci bardzo za radę;-) skożystam napewno...a nóz mi pomorze..pozdrawiam..

Sprubowac zawsze warto,pozdrawiam i zycze zdrowia:)

Spróbować*sory

Gość do lekarza i popros o usg na
zylaki. Po ciay czesto zostaja powiekszone zyly, nawet jesli ich nie widac pod skora. Mnie tak bolaly nogi, wyslalm, ze to stawy a to byly zylaki. Poszlam nha operacji zamkniecia i jest ok. Teraz jestem drugiej ciazy i znow mnie bola nogi, nosze ponczochy obciskajace.

No widzisz i Tobie tez by sie przydała taka terapia na zylaki:)powodzenia masz wszystko wyzej napisane:)

Gość Legpain
na bolące zmęczone nogi pomaga venospray. to pianka chłodząca z diosminą i pantenolem. jest bardzo niekłopotliwa w stosowaniu. jeśli te bóle się nasilaja i nie mijają radze pójść do lekarza. to mogą być też problemy z krążeniem.

Gość lady bronka
może ci się żylaki robią, masz kłopoty z krążeniem itd... zapytaj najlepiej lekarza co z tym zrobić. póki co można stosować preparaty z diosminą np. venospray, który zawiera mentol dzięki któremu dodatkowo schłodzi łydki.