Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaa23

co mam zrobić??

Polecane posty

Ciagle przez niego cierpię i płaczę , co spotkanie w sumie..bo mnie wyzwie ,mimo ,że obiecywał ,że tego nie zrobi , bo się chamsko zachowa..bo mnie okłamie itd czasem jest bardzo miło i jestem przy nim szczęśliwa ,a czasem wręcz przeciwnie , cierpię przez niego Wiem ,że jak będę sama pói nie znajdę taiego co mi będzie odpowiadał to też nie będę szczęśliwa ,ale wiem ,że jak zostane z nim będę jeszcze nie raz przez niego płakać

poza tym nie wiem czy mnie nie zdradza , nie chce go ciągle podejrzewać ,a powody mam nie jestem zazdrosna tak z natury nawet jeśli jakims cudem mnie nigdy nie zdradził to napewno flirtuje z innymi np przez net bo na to mam dowody nie odbiera ostatnio czesto tel innym razem do mnie wydzwania też mnie to zastanawia.. okłamuje mnie w takich codziennych sprawach czasem mi coś opowiada np że pokłocił się z kolegą o to i o to ,a potem mówi ,że tego nie pamieta tzn na drugi dzien nie chce być tylko jego kochanką jedną z wielu

a obawiam się ,że to taki typ ,że żadnej nie byłby wierny..może ja tylko do łóżka mu jestem potrzebna i dla noclegów na studia na zjazdy.. teraz znowu przez niego płaczę.. Moj były tez miał sporo wad ,ale nie płakałam nawet w 1/4 tyle przez byłego co przez tego

z jednej strony ciało chciało cierpieć z drugiej nie.. to jest takie trudne.. bez niego bedę cierpieć z nim cierpię..

A skąd wiesz, że będziesz cierpiała bardziej bez niego? Sprawdziłaś? A może boisz się, że bez niego będzie ci lepiej? Masochistką jesteś czy co?

Gość ertyuerty
Lepiej zakończ ten związek. Sama kiedyś byłam z facetem przez którego ciągle płakałam... to było coś chorego a nie związek... Z czasem będzie Ci bez niego dobrze i znajdziesz kogoś kto Cię "pocieszy" :) i będziesz szczęśliwa jak ja teraz :)