Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olapik

wstydliwy problem z prysznicem na awf, prosze o pomoc, kontakt

Polecane posty

Gość Grzegorz Kleszcz
wystarczy się skupić na sobie (i na dziecku) i nawet stara baba wyposażona w zwisy, obwisy i pomarszczoną skórę morsa, robiąca szpagat i podciąganie na drążku nie zrobi na nas wrażenia :)

Gość bazieńka naprawde
jestes psychologiem i seksuologiem czy tylko wkrecasz?:P

nie rob takiej sensacji z nagosci, bo dziecko bedzie miec potem problemy z zyciem intymnym i subiektywnym odbiorem nagosci no będzie miec bo jest upośledzone, ale nie o tym rzecz. tyLko na tej zasadzie, jeśli piszesz, że robię taki problem z nagości, dlaczego nie wolno chodzic topless po ulicy? Dajmy na to, że babka ma ochotę poopalac sie? Dlaczego nie może sie rozebrac? Wszystko można sprowadzic do tego....

wargi sromowe u niektórych osób widac nawet w ubraniu, np. przez leginsy....

Gość
bazieńka naprawde jestes psychologiem i seksuologiem czy tylko wkrecasz? jestem psychologiem, seksuologiem bede za ok rok:) pupa spytaj ustawodawcow ;) a dlaczego mozna chodzic z bebechem wylewajacym sie spomiedzy biodrowek i topu? jak dla mnie to jest obrzydliwe... komus kto to wymyslil obrzydliwa wydala sie nagosc, zreszta jeszcze w etapie totalnej pruderii i powtarzam po raz 4ty. prysznic nie sluzy lansowi i podgladaniu sie wzajemnie tylko czynnosciom higienicznym. jak p[otrafisz umyc sie dokladnie w ubraniach to ci gratuluje :)

Gość
juz mowilam roznice budowy dla twojej informacji srom sklada sie z: warg sromowych wiekszych, warg sromowych mniejszych, przedsionka pochwy, opuszki przedsionka i cewki moczowej :) moglabym byc wredna i spytac dlaczego akurat tam patrzysz, bo to sie nie rzuca w oczy samo z siebie.. ale rozumiem tez rozerotyzowanie i fakt, ze nie do konca powinny sie dziweczynki i kobety ubierac tak jak sie ubieraja. mezczyzni tez, ale kobiety bardziej epatuja nagoscia.

Gość Grzegorz Kleszcz
w zeszłym roku słynna była sprawa ukarania przez babę w todze sędziowskiej jakiejś młodej dziewuszki co to się opalała topless na plazy publicznej (tzw nieobyczajny wybryk) dostala grzywnę - odwołała się ... i wygrała

Tylko wg mnie nie ma znaczenia w tej dyskusji do czego służy prysznic. WC też służy do czynnosci hignieniczno-wydalniczych, ale jakoś kabiny sa jeszcze dzieki Bogu, oddzielne. :p

Gość baznienka a moglabym
kiedyś napisac na maila do Ciebie ? mam pewien problem i nie wiem co mam z tym zrobic :O ( sprawa dotyczy sfery seksualnej)

moglabym byc wredna i spytac dlaczego akurat tam patrzysz, bo to sie nie rzuca w oczy samo z siebie.. ale rozumiem tez rozerotyzowanie i fakt, ze nie do konca powinny sie dziweczynki i kobety ubierac tak jak sie ubieraja. mezczyzni tez, ale kobiety bardziej epatuja nagoscia. Jak ktoś w szatni lata wokół mnie to nie patrzę na niego specjalnie, ale po prostu widzę oosobę jako całosc. Nie patrzę akurat gdzieś tam, podaję zresztą tylko przykład. Uwazam ogólnie ludzkie parzydła za niezbyt estetyczne, u ludzi w podeszłym wieku szczególnie.

Gość Grzegorz Kleszcz
masz dziwny problem a właściwie "problem" wskocz pod prysznic, zrób swoje, nie patrz na inne dzieffczęta i koniec sprawy

Gość
Grzegorz Kleszcz hej studentka widziałem na zywo (raz) - "pekniecie" do połowy - bardzo seksowne! mnie tam osobiscie sie to nie podoba, podobnie jak wloski, ale kwestia preferencji :) baznienka a moglabym kiedyś napisac na maila do Ciebie ? mam pewien problem i nie wiem co mam z tym zrobic ( sprawa dotyczy sfery seksualnej) pisz pisz mail w stopce ;) tylko odp jutro bo uciekam spaciu :)

Gość bazina to taki srycholog
ktory do zgwalconej placzacej dziewczyny pisze zeby 'nie jeczala' wezcie ja stad. Interesuje ja tylko gdzie sie konczy a gdzie zaczyna pizda

psycholog czy nie psycholog, ja psychologii nie uważam za naukę, ale najb. istotny jest człowiek, jego wrażliwośc - którą bezienka nie imponuje, i inteligencja.... Ja jestem osobą wrażliwą, i razi mnie zarówno widom obcej osoby- nagiej, jak i zle czuję sie kiedy oglądają mnie inne osoby jak nie mam na to ochoty. Jest coś takiego chyba jak prawo do poszanowania intymności???

Gość ollla ollla ollla
Pupa skoro Cię to tak razi to nie chodz na basem , albo znajdz taki w ktorym sa odzielne kabiny i tyle . Nikt Cie nie zmusza wiec po chuja tak to przezywasz ? nie pasuje Ci to nie jezdzij i nie jęcz :O Chyba proste ,prawda? :O

Gość Grzegorz Kleszcz
hehehe cieszę się, że są kobiety, które nie uważają tzw psychologii za naukę drazni mnie dyktat tych oszołomów, którzy przeczytali 10 xiążek i teraz uważają, że po 5 minutowej rozmowie powiedzą ci KIM JESTEŚ :O

Pupa skoro Cię to tak razi to nie chodz na basem , albo znajdz taki w ktorym sa odzielne kabiny i tyle . Nikt Cie nie zmusza wiec po ch*ja tak to przezywasz ? nie pasuje Ci to nie jezdzij i nie jęcz Chyba proste ,prawda? Mam dziecko niepelnosprawne, jezdzę tam z nim na rehabilitację, nie ma w moim mieście innego sensownego basenu przystosowanego dla niepelnosprawnych, poza tym płaci szkoła, mnie nie byłoby stac na tę droga imprezę. Więc korzystam. :) Dobija mnie, jak każdy ma gotową poradę mimo że g.... wie. No i nie o tym dyskusja, chodzi o problem szeroki, no nie?

Gość Grzegorz Kleszcz
ależ pupo droga tu akurat porada jest prosta - nie patrz! skup się na sobie i dziecku :O

Gość to prawda bazienka
jest okropna, nie czytajcie jej! Nie chce mi sie wyszukiwac postow tej wulgarnej szmatki ale wypisuje tu takie rzeczy na tym forum ze dostala bana. Przede wszystkim obraza bez powodu, bluzni itp. Kiedy ktos jej zarzuca ze psycholog powinien byc empatyczny to odpisywala ze w pracy taka jet a prywatnie moze pisac prawde i to co mysli naprawde. Dzieki za takiego 'specjaliste':O

wiecie co, bo chyba jest prawdą, że na te studia trafiają osoby co mają problemy same z sobą. Nikt tam tego nie sprawdza przy przyjmowaniu, liczą sie oceny tak na serio. Jak sie pójdzie do kilku psychologów to standardem jest, że wydadzą totalnie różne "diagnozy". i to mylne wyciąganie wniosków, przypisywanie nieistniejących zachowań, nadinterpretowanie. Potem też manipulacja, wg mnie to nieetyczne i powinno byc zakazane.

Gość porada psychologa
17:35 [zgłoś do usunięcia] bazienka alez powodzenia nie masz wplywu na to czy sie bede wypowiadac czy nie gleboko wsadz sobie uzalanie i odrzucanie checi pomocy bo widze ze akurat ty na nia nie zaslugujesz ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ jeśli chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- STADKO MOICH OSOBISTYCH PODSZYWKÓW: bazieńka, Bazienka : ), Bazienka :*, Bazienka z kafeterii, banzienka, bAzlENkA, bazienka., B/bazinka Wasza elokwencja mnie poraża

trochę mnie przeraża wasza rozmowa jesli ktoś chce mnie pomóc, doradzić, to prosze o mejla na adres: olapik@op.pl

nie przejumuj sie,przyzwyczaisz sie :)) my sie wzajemnie klolismy i robilismy sobie zastrzyki w tylek:))) w jednej sali z facetami;) i zyjemy wszyscy..choc kazdy mial na poczatku bariere,ale szybko sie zatarla:)

Gość olapik1
Ta rozmowa nie idzie we włąściwym keirunku tutaj Prosze napiszcie do mnie na maila: olapik@op.pl (zapomniałam hasła do swojego nicku)

bazienka dawaj na maila jestem psychologiem i omc seksuologiem mail w stopce Bazieńka nie rozśmieszaj ludzi. Nie jesteś żadnym psychologiem :O