Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olapik

wstydliwy problem z prysznicem na awf, prosze o pomoc, kontakt

Polecane posty

hej będe studowała na awf, ale słyszałam, że po sporcie (piłce siatkowej) jest wspólny prysznic. czy mogę porozmawiać z kims na ten temat, najlepiej na maila: olapik@op.pl

W sensie wstydzisz się barć prysznic nago gdy inne osoby obok też go biorą? Czy o co chodzi?

o wszystko. To dla mnie wielki stres chciałam najpierw porozmawiać z kimś innym prosze o kontakt na mój adres mailowy

Gość jaaaaaaaaa789
otrząśnij się kobieto

Gość żebrak nie ze swojej winy
Odpowiedz na ten temat wstydliwy problem z prysznicem na awf, prosze o pomoc, kontakt 22:40 olapik hej będe studowała na awf, ale słyszałam, że po sporcie (piłce siatkowej) jest wspólny prysznic. czy mogę porozmawiać z kims na ten temat, najlepiej na maila: olapik@op.pl 22:44 [zgłoś do usunięcia] jadźka-47 no i co ci ubedzie ,kiedyś jest pirwszy raz 12 lat tracisz cnote a 15 lat sloneczko zaliczasz

Nie przejmuj sie. W wojsku tez na poczatku jakos glupio sie czułem, potem to staje sie niczym niezwykłym. Zwykła czynność. Nie bedziesz myśleć o wstydzie a jesli jakas piękna rzuci glupi komentarz to odbij po prostu tez i tyle. Przyzwyczaisz sie ;)

Gość żebrak nie ze swojej winy
nazakładasz topików i nie jesteś w temacie ,a jak jesteś brzydka to nie bój sie że cie zgwałcą,bedziesz musiała kupić krzynke wódki to może po pijaku który cie zachaczy

1. Jeśli nie chcesz się kąpać z wszystkimi możesz kąpać się później albo w bieliźnie. 2. Nie ma co się wstydzić swojego ciała. Ginekologa tez się wstydzisz? A sauna? basen? W szatni nagość to nic rzadkiego ani zdrożnego. 3. To nie taki straszne za 3 razem to już normalność. 4. Większość na początku czuje się równie głupio jak ty. 5. Nikt się nie będzie z ciebie naśmiewał bo niby poco? Każdy ma wady i zalety. 6. Nasze "moherowe" społeczeństwo buduje przeświadczenie golizna i ciało to zło. Co jest kompletną bzdurą. Ogólnie nie przejmuj się. Do października zostało wiele czasu więc zdążysz się oswoić z ta myślą.

Gość olapik1
Ta rozmowa nie idzie we włąściwym keirunku tutaj Prosze napiszcie do mnie na maila: olapik@op.pl

Gość eeeeeeee????????
niestety, będziesz się musiał zbrandzlować bez tego, durny erotomanie. won!