Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

co robic po rozstaniu heeelp długoletnim

Polecane posty

rozstalam sie po 7 latach z moim narzeczonym. nie umiem sie odnalezc, w pracy nie mysle, ale dobrze ze ejstem tu 8 godzin, od paru dni po pracy spotykam sie ze znajomymi i ciagle pije, udaje kase w sklepach, potem placze :( nie umiem odnalezc siebie ani miej ca dla siebie :( czuje ze umieram :(

Gość ciakawa rozkminek
to było sie trzeba nie rozstawac ;)

Gość ciekawa tych rozkminek
no ja gdybym mogła cofnac czas to bym w zyciu nie wybrała jednego faceta a odrazy wzieła sie za mojego męża :)

Gość Ala gfg
Przykro mi :( przytulam mocno

Gość /////////////
no to współczuję, wiem co czujesz bo byłam rok temu w podobnej sytuacji:( byłąm z kimś 5 lat!! 5 lat razem i wszystko pękło jak bańka mydlana, najgorsze jest to że wszyscy fajni faceci są pozajmowani, a wiadomo nikt nie chce mieć odrzutka czy zdradzacza. Moje koleżanki przeważnie spędzają wieczory z facetami gdzies na mieście, a ja nie mam nawet z kim wyjść:(( dodam że mam już 25 lat wiec nie tak mało, i wtym wieku powinno się mieć życie uczuciowe ustabilizowane żeby później nie obudzić z ręką w nocniku:((

mam tak samo i tez mam 25 lat :( wielu znajomych nie mam ale nie vawi mnie tez zbytnio taka forma rozrywki, a tak jak mowisz w weekendy wszyscy gdzies razem a ja sama jak palec wpatrzona w ten komputer :( mozna zwariowac :(

Gość /////////////
wiesz dobija mnie że straciłam te 5 lat, od 20 do 25 czyli najlepsze lata życia:(((

Gość Andżelikkaa
Też rozstałam z kimś (byliśmy zaręczeni ) po 6 latach i szkoda mi było tych lat bardzo.W ogóle to wpadłam wtedy w panikę,że nikogo fajnego już nie poznam i zostanę sama. No ale dzisiaj sobie myślę,że tak miało być . Inaczej nie poznałabym mojego kochanego męża :-) Tak więc dziewczyny głowa do góry !!!

Gość /////////////
:(( masz czasem tak że czujesz się staro? pomimo młodego wieku?? ja np tyak mam i to mnie jeszcze bardziej dobija:((

Gość Andżelikkaa
*rozstałam się

tak sie czuje :( tym barzdiej ze wiekszosc moich kolezanek ma rodzine dzieci :( tez to planowalam no ale mnie nie wyszlo :( i tez wpadlam w panike, ze nikogo nie znajde :( teraz nie ejst o to tak łatwo :(

"dzisiaj sobie myślę,że tak miało być . Inaczej nie poznałabym mojego kochanego męża" zgadza sie :) dobrze cie rozumiem :)

"dzisiaj sobie myślę,że tak miało być . Inaczej nie poznałabym mojego kochanego męża" zgadza sie :) dobrze cie rozumiem :)

przejdzie :) nie martw sie :)

ja tak bardzo chce do niego wrocic, oboje popelnilismy bledy, fakt ja wieksze ale ja mysle ze jak jest milosc to da sie wszystko naprawic a widze ze wcale tak nie jest :(

Gość potrzebujesz czasu malutka
Wszystko się ułoży zobaczysz napewno teraz ci jest ciężko ale znajdziesz sobie kogoś napewno :)rób to co lubisz albo rób to na co nie miałaś czasu będąc z nim :)

Gość potrzebujesz czasu malutka
co do dzieci i meza bez pospiechu wcale tka nie jest różowa wszyscy tylko narzekają dzieci małżenstwo to tylko na zdjęciach ładnie wygląda :)

Gość lubie pomidorowa
Ja też rozstałam się z facetem po prawie 6 latach od razu dodam, że z mojej inicjatywy. Też mi ciężko nie wiem jak on sobie da rade...

Gość lubie pomidorowa
2 dni, ja jestem pewna właściwie w 100%, nie pasowaliśmy do siebie, ciągle się krzywdziliśmy, nie byłam z nim szczęścliwa. Dla niego sama miłość wystarczyła bez względu na wszystko inne, ale nie dla mnie. Ale i tak czuje sie paskudnie, jestem złym człowiekiem, nie chciałam mu tego robić a wiem, że on strasznie to przeżywa. Chciałabym mu jakoś pomóc, ulżyć mu ale nie wiem jak. Cokolwiek zrobie będzie to złe, oprócz powrotu którego nie chcę, przynajmniej nie teraz. Kurwa.

@ lubie pomidorowa: jestem na topiku "kampanii reklamowej", więc w domyśle to jej pytałam, fajne nieporozumienie:D