Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pszczółka831

fotograf-Warszawa

Polecane posty

Witam polecam wam dziewczyny fotogrfa z Warszawy, robi super zdjecia ..szczególnie w plenerze strona: www.artofbeauty.pl

Gość w odpowiedzi do pszczółka831
hihihihi. Widzę że prowadzisz zakrojoną na sporą skalę kampanię reklamową. Wklejam to co już raz pisałam. ,,Chyba złośliwie pokazałaś te zdjęcia? Ubawiłam się do łez przeglądając galerie. Przecież nawet tych zdjęć nie można podsumować że robił je zaawansowany amator. Zdjęcia są wręcz brzydkie. Poza aparatem i umiejętnościami obróbki zdjęć fotograf jeszcze musi posiadać coś takiego w sobie że ma pomysły i umie pokazać piękno pary młodej."

Gość w_buló
Gdzie można zobaczyć te "super" zdjęcia szczególnie w plenerze? bo na stronie nijak nie można znaleźć.

Gość w_buló
i wątek reklamowy zaczyna się nam rozkręcać. ale pierwszy post to ciągle jakiś żart.

Gość do zdjęć
http://www.wedding.waw.pl/art.html autor tych zdjęć był już opisany jako fotograf jednego dobrego zdjęcia wykonanego pod pokaz internetowy. Schody zaczynają się przy większej ilości fotek. Ważna jest powtarzalność ładnych i ciekawych zdjęć

Gość pszczółko831.......
Czy to fotograf który robił zdjęcia na twoim ślubie? Ważne ze się tobie te zdjęcia podobają. Natomiast gdyby mi takie zdjęcia zrobił to bym mu wydrapała oczy. Zero własnych pomysłów, wszystkie pomysły na zdjęcia plenerowe ukradzione z internetu, Jakość techniczna na poziomie 0.