Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcestaduciec

chce na jakis czas wyjechac z polski

Polecane posty

Gość chcestaduciec

chce wyjechac do jakiejs pracy chocby do niemiec na zbieranie czegokolwiek. pracuje teraz w butiku ale kierowniczka ciagle wyladowuje na mnie swoje emocje, poza mna sa jeszcze 2 dziewczyny i ich tak nie tepi jak mnie (dobrze ze jest u nas tylko raz w tygodniu a moze az raz w tygodniu:-O). mam umowe do konca kwietnia i nie wiem czy uda mi sie jeszcze zalapac do takiej pracy w maju.... z matka od grudnia sie nie odzywam w ogole i chyba juz to nie nastapi z ojcem tez zbytnio nie rozmawiam. byly facet do ktorego jeszcze cos czuje ale juz coraz mniej znalazl sobie laske, a mowil ze nie chce zadnej, zaklamany cham. znajomi mnie olali. nie mam po co tu siedziec, chce zapierdalac za granica, zarobic troche kasy, nabrac do tego wszystkiego dystansu, dobry waszym zdaniem to pomysl? w ogole jak szukac takiej pracy zeby nie trafic na oszustow?

Gość chcestaduciec
myslalam tez nad wyjazdem nad morze ale boje sie jechac samej w necie nie widze ogloszen, a jak juz sie pojawia ze poszukuja do jakiejs knajpy to z doswiadczeniem...

Dziewczyno po co masz zapier.. jak możesz za granicą znaleźć normalną pracę? Tutaj szukają często polskojęzycznych dziewczyn do jakiś polskich sklepów, przychodni itp. no ale podstawy języka musisz znać to wiadomo.

Gość eee nie przejmuj sie ...
do Mysia- twoj pies ma duzego siusiaka