Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnaKate

ślub za pieniądze

Polecane posty

Gość dyskretnaKate

mam okazje wyjsc za ukrainca za 5 tys euro. ja mam 21 on 28 lat. mam jeden dzien na zastanowienie sie. pomozcie. co robic?

Gość Caroline25*
wiesz dla jednych 20 tys to nic, starczy na pare szmat dla innych to wiecej starczy na samochod a jeszcze dla innych to bardzo duzo Oceń swój portfel. Jeśli to dla Ciebie szansa, to skorzystaj, ale ustanowcie rozdzielnosc majatkowa, zebys nie stracila, w zaden sposb, chyba, ze nic nie masz :) i nie pisze tego zlosliwie Jesli zalozylas taki topik, to znaczy, ze 5 tys euro to dla Ciebie spora suma, zeń sie, bierz kase, rozwód bez orzekania o winie, albo za jakis czas uniewaznienie malzenstwa, ale nie stac was bedzie na prawnika ktory to zalatwi, wiec bez orzekania o winie Masz czyste konto, za niedlugo i 20 tys na start w plusie Powodzenia Mała

rozdzielnosć majatkowa koniecznie !! nawet jak masz jedna kieckę z second handu ,bo moze narobić długu na wspólne konto. To raz . Dwa - oswiadczenie że małzeństwo nie zostało skonsumowane z jego winy . Tak to nie żart .

Gość ja slyszalam o lasce ktora
wyszla za kase za jakiegos murzyna chiala byc cwana i zaraz po otrzymaniu sie rozwiesc tak tez zrobila ale on byl jeszcze cwanszy narbral kredytow a ona teraz musi je splacac zastanow sie dwa razy laska

Gość hdhdhhfjd
W zyciu bym sie na cos takiego nie godzila, juz wolalabym nie miec pieniedzy. Zadaj sobie pytanie czy za 5000EU chcesz byc rozwodka, i co pozniej powiesz chlopakowi w ktorym sie zakochasz, ze wyszalas za maz za innego dla kasy. Moim zdaniem nie warto. Ale to twoja decyzja.

Gość Caroline25*
no tak, ale z drugiej strony moze to jakas sznsa dla tej dziewczyny, jakis maly zastrzyk. Nie mozemy wczuwac sie w czyjac sytuacje, bo w niej nie jestesmy. Jeśli dla mnie 20 tys byłoby dużo, a gdybym nic nie miała, to zapewne by było, to powiem Ci Autorko, że nawet przez chwile bym sie nie wachała, ale tak jak pisałam rozdzielność m.

Za 20k zł ryzykować ? Wiecie wy tu o kasie i o tym czy to grosze czy nie ale za to można trafić do pierdla :D Bo zakładam że to małżeństwo ma być fikcyjnym dla obywatelstwa. Ta kasa nawet na prawnika nie starczy :)