Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna093

Hurra!!! Mam pracę!

Polecane posty

Pierwszą w życiu :) Muszę jeszcze założyć konto w banku- polecacie jakiś? W jakim Wy macie konto?

Gość sadfasgdgasf
To gratuluję :) Ja mam w pekao sa,ale nie polecam bo drogo. A co za praca??Jeśli można wiedzieć??

Gość Kassssssssssssssia
Gratuluję. Chyba mBank jest najlepszy _____________________________ Oglądaj i pobieraj filmy bez limitów! http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość Bumbarash
Jesteś ministrem czy robisz w MZO ?

Gratsy. Ja też dzisiaj dostałam pracę, ale już nie pierwszą - za to wymarzoną :)

Gość ljh;kg;;
inteligo

Gość makakakakat
dobrze placa ?:)

Gość bkjafcwaefe
ING, mBank albo WBK

Gość Kruszynko, a bedziesz
zarabiac jak kruszynka , czy troche pozyjesz ????

12 zł/h na dodatek sama wybierasz w jakich dniach pracujesz i po ile godzin. Fajnie- a jaką? :D

Gość makakakakat
12 zl na reke?? to calkiem niezle

no ba:) Mi wysarczy te 500zł na miesiąc nawet, bo dla siebie co innego jak inni rodzinę muszą utrzymać to muszą więcej godzin przepracować

Gość karolinka z gogolinka
polecam bank WBK do 30stki masz za free ... Polecam

kruszyna nic do ciebie nie mam ale jak patrze na twoje zdjecie to stiwerdzam ,ze masz duzo bardziej pociągłą twarz odemnie i skoro ja jestem koń to ty jesteś na bank konica;)

Gość aliorek
Alior Bank najlepszy

jenifer- pomyliłaś tematy chyba, nie jestem taka głupia zeby o mojej urodzie gadać tak jak to ty masz w zwyczaju chwalić się swoimi fotkami i topikami... żal mi cię i spadaj z mojego topiku bo ciebie nie dotyczy i nikt cie tu nie chce.

Gość mokraGlowa
Kruszynka093- gratuluje pracy:) ale wiesz co? moja siostra kiedys tak pracowala. Ona jest dosc wygadana to jakos sobie dawala rade. Opowiadala ze musieli wyrobic tak jakby norme (musieli np namowic 15 klientow na dany produkt) jesli namowili np 8 to po pracy przychodzik kierownik i mowil ze jak jutro sie nie poprawi liczba wylatuje z pracy... Moze to bylo tylko u nich nie wiem...

a tak w ogóle jennifer to nawet podszywy są mądrzejsze od ciebie i nie tak wkurwiające jak ty :D

W laboratorium analiz. Ja też mam w mBanku i nie narzekam na nic. Wpłatomatów nigdy nie używałam i nie miałam żadnych problemów, więc oddziały nigdy (odpukać) nie były mi potrzebne. Jednak wybór należy do ciebie. Ja wybrałam mBank ze względu na brak opłat bankowych.

Kruszyna093 kobieto sama wystawiasz swoją fotkę na pośmiewisko więc nie oczekuj ze nikt jej nie skomentuje od tego jest to forum... może ja jestem durna ale ty jesteś mega pasztecior ,dobranoc

Gość OLALA!W
mbank jest super jesli bedziesz duzo rachunkow płacic w necie ---------------------------------------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com

mokraGlowa- wiesz, u mnie jest inaczej wlasnie, mialam dwa szkolenia i wszystko nam wytłumaczyli. Oczywiscei lepiej ze sprzedasz usługi wiekszości klientom ale jak nie to z pracy nie wywalą :) Ogólnie jest super atmosfera i robią wszystko by Cię nauczyć dobrze 'gadać' :) cóż, popracuję i zobaczę :)

Gość HRR
Ogólnie jest super atmosfera i robią wszystko by Cię nauczyć dobrze 'gadać' cóż, popracuję i zobaczę Zawsze na początku jest dobra atmosfera, a pozniej wychodza wszystkie brudy. Jeszcze nieraz bedzie wracala do domu zalamana i zla, nie oczekuj rewelacji. Trzymaj dystans, bo jeszcze sie zdziwisz. A co do pytania glownego- mbank.

Gość mokraGlowa
no to aby bylo caly czas jak teraz i zebys nie mogla doczekac sie kolejnego dnia pracy:) powodzenia i milej pracy zycze:)