Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2012_to_ja

Suknia do oceny

Polecane posty

Gość zakochałam się
mnie też się nie podoba

Gość Gadatliwa..
Jak dla mnie to za duży przepych za bardzo postrzępiona i fikuśna do tego mało kobieca i w dziwnym kolorze. Jestem na nie.

Gość fuj fuj fjuj
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość kjehfjred
ojej, sorki za szczerość ale jest brzydka. Pomyśl o czymś innym.

Gość ......;
noo nie zachwyca przykro mi

Gość moim zdaniem brzydka jest
:O

Gość kilimandżaro
yyyyyyyyyyy

Gość hhhhhhhhhhh
jezeli juz sie na nia zdecydujesz to NAPRAWDE NIE dodawaj drugiego takiego wiazanego ramiaczka.Bedziesz wygladala jak ogrooommny prezent swiateczny, nie bedzie widac Twojej twarzy tylkoo te kokardy. Co najwyzej mozesz zrezygnowac z kokardowego ramiaczka na rzecz dwoch zwyklych- badz tez pozostac przy jednym. A jakbys dodala do tych dwoch kokard jeszcze welon to Twoje zdjecie obiegloby internet z roznymi dziwnymi komentarzami. Projektant wiedzial coo robi pozostawajac przy jednym takim ramiaczku. SUknia raczej niebrzydka, awangardowa, jesli planujesz wesele w nowoczesnym lokalu badz tez Mlody wybierze cos rownie awangardowego to super, ale jezeli bedziesz jedyna taka atrakcja to osobiscie wybralabym cos mniej tiulowatego :)

Gość mi się podoba ale bez
ramiączek teraz mam wrażenie że wszystkie sukienki takie same a ta jest inna oryginalna na taką bym się zdecydowała :)miałam ślub 14 lat temu ;)

Gość 2012_to_ja
Up

Gość Zamiast
Mnie też się nie podoba. Modelka wygląda jak pomięty prezent. Wera ma tyle piękniejszych sukien.

Gość a skąd niby weźmiesz
kasę na taką kieckę co ?:D

Gość niepotrzebna kokarda
Wg mnie ta kokarda jakoś niepotrzebna...ani na ramionach ani w pasie...byłaby bardziej delikatna bez tego, a ramiączka można by było dorobić zwykłe delikatne, ale proste. Ogólnie sukienka bardzo ładna, nie wydaje mi się zeby można o niej powiedzieć BRZYDKA

Gość a moze to grzybek?
kit jakich wiele.szukaj dalej

Gość a według mnie...
a jak na moje to jest ładna sukienka, ale bez ramiączek. I z zastrzeżeniem, że jesteś wysoka i na prawdę szczupła - kobiety niskiej albo bardziej przy sobie bym w niej wolała nie widzieć

Gość do plusminus
ta mon cheri ohydna... taka obcisla ze szok i na dodatek brzudka. Przy niej suknia autorki to IDEAL

Gość złośliwa jędza czasem taka
Autorko - na forum ile osób, tyle opinii;) Nie sugeruj sie zdaniem innych, ale własnym gustem i odczuciami. Poza tym czasem na zdjęciu sukienki wyglądają inaczej (gorzej) niż w rzeczywistości. Wiem o tym z własnego doswiadczenia. Ta, o którą pytasz - interesująca. Tyle, że pewnie trochę inna od upodobań większości forumowiczek...;)

Gość może, może
Sukienka pokazana przez plusminus ciekawa. Zupełnie inna od tych królujących bez. Tylko, moim zdaniem, na weselu ciężko w niej tańczyć. Suknia autorki tematu troszkę hmmm... jakby to ująć... dziwna. Ale ponoć z gustami nie powinno się dyskutować.

Gość tak się zastanawiam
jaki cel ma właściwie pokazywanie innym i pytanie o zdanie...każdy powinien kierować się własnym gustem i upodobaniami, a czasami niestety mam wrażenie że wiele opinii jakoś jest bardzo złośliwych...nie lepiej napisać "nie w moim guście" albo coś w podobnym stylu, zamiast ohyda, brzydka, paskudna, itd...kurde naprawdę dziwnie się takie coś czyta. Ja miałam ślub 10 lat temu, od zawsze wiedziałam, że chcę mieć sukienkę typu księżniczka, jestem bardzo szczupła i nawet gdyby jakaś inna mi się podobała, niekoniecznie musiałabym wyglądać w niej dobrze. To samo z odkrytymi ramionami, pani doradziła mi żebym miała maleńki rękawek i było idealnie, bo kości na wierzchu przy bardzo szczupłej osobie też niekoniecznie mogą fajnie wyglądać i należy się z tym liczyć, mieć tego świadomość i brać to pod uwagę. Tak samo nie każdemu pasuje ecru a wiele osób się w ten kolor pakuje, bo taka moda. Wybierajmy to co się nam podoba w granicach rozsądku, a nie, że jeden powie, że ładna to biorę, a jak 10 powie że brzydka, to jednak nie... Autorko posta, nie czytaj komentarzy nie wysyłaj zdjęć, jeśli Ci się podoba po prostu ją zamawiaj, najwazniejsze, żebyś Ty się w tym czuła dobrze i byłą z niej zadowolona, bo pamiętaj to TWÓJ dzień i Ty powinnaś się czuć w nim najlepiej, w takiej sukni, jaką Ty chcesz mieć.

Gość o kurka edek
nie ladna :C

No fajna, a ze oryginalna - to plus, nie będziesz wyglądać jak sto tysięcy innych panien młodych, a jeżeli jeszcze dobrze się w niej będziesz czuła - to ideał:) Tyle że moim zdaniem nie pasują tu ramiączka, bo to będzie przesada. I oszczędnie z biżuterią:)

Mnie się gorset w niej nie podoba. Taki bez wyrazu. Ramiączka drugiego nie dodawaj, bo już całkiem będziesz jak choinka. Ja zresztą w ogóle ucięłabym ramiączka i zmieniła gorset. Dół mi się podoba. Jednak uważam, że to sukienka dla wysokiej dziewczyny.