Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria.almaas

Ktora z mam otworzyla wlasna firme*?Nie mogac znalezc pracy

Polecane posty

Gość maria.almaas

szukam pracy juz rok. Bez skutku. Mysle o wlasnej firmie . Co sadzicie?

Gość ja "też"....
szukam pracy już ponad rok. niestety ale nawet do sklepu spozywczego mnie nie chcą :( też zastanawiałam sie nad własną firmą, tylko chciała bym aby interes wypalił :) teraz jest mnóstwo małych firm i trzeba mieć dobry pomysł i dobrą siłę przebicia. Myślałaś już o czymś?

Gość czytalam ze myszsza
zalozyla wlasna firme i chyba interes sie kreci bo przestala tutaj pisywac. :) Zycze jej wszystkiego naj :)

Gość ja wlasnie zakladam firme
po tym jak nikt mnie nei chce zatrudnic za wiecej niz opieka nad dziecmi wychodzi, mam strasznego cykora ale coz trzeba sprobowac :)

Gość przytylam tylko 9kg a powrót
ja wlasnie bede zakladac wole ryzykowac niz zarobic 1300zł a za opikunke wydac 1000zł.......

Zanim założyłam działalność byłam na szkoleniu z przedsiębiorczości i na początku musieliśmy wymienić powody, dla których chcemy założyć firmę. Większość podawała właśnie taki powód, że nie mogą znaleźć pracy. Okazało się, że to jest jedna z najgorszych motywacji, nie wróżąca sukcesu. Najlepsza motywacja to wyjście naprzeciw oczekiwaniom klientów, zapełnienie luki na rynku. Powodzenia.

Gość mamamama26
ja też myśle o tym - a masz jakieś fundusze? myślisz o dotacji itd

załozyc firme to jedno, calkiem co innego to ja rozwinac, utrzymac i doczekac sie zyskow... jakie macie pomysly na biznesy? :D

hej ja otwieram wlasnie firme i mam nadzieje ze bedzie lepeij nzi na etacie :) motywacje mam jedna zarobic na chleb o dotacji juz zapomnialam jak mnie sprowadzono na ziemie ze funduszy brak a papierologii tyle ze nei sposob temu podolac, bardzo dobitnie mi wytlumaczono ze mam sobie dac swiety spokoj z dotacjami :( wylozylam swoje ostatnie pieniadze na biznes i drze co bedzie ale musze zaryzykowac by sie pzrekonac :) powodzenia