Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakteryka niewydymka

Wymyśliłam świetny sposób na odmawianie narzyczonemu

Polecane posty

Od dwóch lat jestem ze swoim chłopakiem, od jakiegoś czasu, może nawet od roku cała magia między nami zgasła. Pojawiło się coraz więcej kłótni i nieporozumień. Dziś nadal jesteśmy i mieszkamy ze sobą ale tylko z konieczności ponieważ związaliśmy ze sobą wiele spraw. Ja mam już osobiście dosyć mojego faceta, wkurwia mnie na każdym kroku, nawet jak śpi i oddycha.Jednak najgorsze jest to, że on cały czas ma ochotę na seks, i to nie raz na jakiś czas. Gdybym mu pozwalała najchętniej robił by to codziennie - masakra. Często go zbywałam tekstami: boli mnie głowa, zmęczona jestem itp. Ale jak łatwo się domyślić takie słowa nie brzmią wiarygodnie. Ostatnio miałam grzybicze zakażenie pochwy, jak wyzdrowiałam lekarz zapisała mi maść na przywrócenie równowagi bakteryjnej. Mojemu facetowi powiedziałam, że mam bakteryjne powikłania i nie mogę tego robić. Mija już miesiąc odkąd jestem zdrowa i tego nie robimy. I wiecie co? Nawet nie wykupiłam tego żelu! Ale ci faceci są głupi.

Chcę też dodać, że nie zawsze do końca czuję się w porządku wobec niego. Czy Wy też drogie koleżanki używacie tego typu podstępów?

Gość oscylator wysokościśnieniowy
i bardzo dobrze dobrze zrobiłaś. niech sobie wali konia z kolegami kufas zasikany

Gość prawdziwy mezczyzna.
tylko czekac jak pójdzie z inna jestes pusta ja na jego mejscu bym cie kopnał w dooope tak bys w szpitalu wylądowała

Nie mówcie, że wy też nigdy nie kombinowaliście jak delikatnie odmówić partnerowi bądź partnerce.

Niestety ten cwany kutas zauważył, że leczę waginę i teraz 2 razy dziennie posuwa mnie w odbyt :O

Gość kaRinKa_
nie rozumiem po co ludzie są ze sobą jak już się znieść nie mogą

PODSZYW

Gość Misssia
Tez nie rozumiem po co się razem męczyć _______________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

ale za to bardzo lubię pana Heńka z kotłowni i jego kompana Miecia tez lubię ekologa Kazika i pana Stasia z budki spod piwa jak przychodzą do mnie to czuję ich męskość aż mnie dreszcze przechodzą ciągle ich wypatruje przez okno jak ich zauważę to zapraszam ich do siebie na małe party

Gość kolesioski facet
przecież on mógłby Cię posunać w usta, jeśli cipkę masz w naprawie. a na serio to pewnie niedługo nie wytrzyma i zacznie inną ruchać :P