Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roaba31

Podejście tego faceta do seksu- co myślicie?

Polecane posty

Gość roaba31

było to nasze 3 spotkanie, odbyło się u niego w domu, wiadomo drink i zaczęliśmy się całować, zaciągnął mnie do sypialni, ale na mnie praktycznie za kilka min. miała czekać taksi mówię że tym razem nic z tego nie będzie, że nie mam czasu, a on,że może chociaż od pasa w dół( w sensie żeby rozebrać się od pasa w dół:O ) ... nie rozpalił mnie wystarczająco na szybki numerek, to było raczej tylko całowanie się i trochę miziania ,żadne dzikie napalenie :O poza tym tak miał wyglądać nasz pierwszy seks? zero pieszczot, namiętności tylko "od pasa w dół" ? ???

Gość sfdsdg
ale puściłaś się z nim czy nie?

Gość roaba31
mysliciel999--czyli co? tylko we mnie widzi obiekt do takiego byle jakiego ruchania,bo jak to inaczej nazywać :O ? sfdsdg-- nie ,do niczego nie doszło , jak to usłyszałam to miałam ochotę już tylko wyjść ...

roaba31 nie wiem czy tylko to w tobie widzi ale najwyraźniej poziom jego desperacji był taki że wystarczyło by mu "od pasa w dół" zanim taxi przyjedzie... ;) Trochę to komiczne :D Dobrze że nie zaproponował ci żebyś się wypięła wiążąc buty...

Gość roaba31
no właśnie tak myślałam,że to musi być desperat chociaż nie wygląda na takiego który by miał problemy ze znalezieniem jakiejś na seks,ale jak to inaczej wytłumaczyć ?

Gość ropuchaaa
roab a czegoś ty sie spodziewała po faceci któemu wskakujesz do łóżka na trzecim spotkaniu??

Gość roaba31
no wiem, pierwszy raz dałam się tak podejść :O

Gość =roksanaaaaa
"Dobrze że nie zaproponował ci żebyś się wypięła wiążąc buty..." padłam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość roaba31
perwersja możesz opuścić temat? nie zaczynaj pyskówki , nie o to chodzi

wiesz jest metoda.... Powiedz gościowi że na sex się zdecydujesz dopiero po wspólnych badaniach pod kontem chorób wenerycznych... A takie mają sens po 4 mc bycia razem + czas oczekiwania na wyniki (zakładam brak przygód na boku). Przez ten czas możesz wyczuć gościa jak jest a jak jest zwykłym dupcynglem to go ta wizja przerazi i zwieje. No i zaleta ta że szanse złapania syfa ci zmaleją znacząco ;)

Perwersja dać dupy możesz nawet w przejściu podziemnym dowolnemu przechodniowi ale nie każdy stawia sobie to za cel... Sa jeszcze tacy kosmici co w związku ponad sex cenią bardziej inne rzeczy.

Gość roaba31
dobra,ale czy to ważne??? to samo mogło się zdarzyć przy 10tym spotkaniu, chodzi o sam fakt

Gość roaba31
czy po prostu chciał mnie potraktować jak łatwą puszczalską ? może przy 20tym by inaczej się zachował?

roaba31 w skrycie gość albo ma cholernie nietypowe poczucie humoru albo jest dupkiem i nie ma tu znaczenia które spotkanie a poziom relacji... Trochę to inaczej by wygadało jak byście byli już "starym dobrym małżeństwem"

Gość roaba31
pewnie to drugie... :(

@myśliciel999: robię dokładnie tak samo- działa! I niekoniecznie już teraz moim głównym celem jest sprawdzenie intencji gościa- mam co nieco lat (niestety- więcej niż wskazuje nick ;) ) i facetów zazwyczaj wyczuwam...Ale sama myśl, że po badaniach jestem/jesteśmy bezpieczni (no i brak ewentualnosci wdychania zapaszku Unimila) i że facet dla mnie to zrobił- to naprawdę piękna sprawa. A za tekst o sznurowaniu butów masz wielki uśmiech ode mnie.

Gość Nocny pukacz
Kochana R. możesz mi się nadstawić, ja cię bardzo bęę kochał i podziwiał przed zawiązywaniem butów, a w trakcie to będziesz dla mnie królową, po, możesz iść do chaty.... Biurwa dziewczyno, masz 31 wiosen i zadajesz tak durne pytania? A gdzie twa kobieca intuicja? Czy nie uważasz, że gościu wystawił sobie sam ocenę i nie do końca zdał egazamin?

Gość hejja
haha dobre gość :D mój mąż już teraz by brał tak samo.. parę ruchów, w ubraniu czy bez i spać..