Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaposzukujaca

Ściąć czy nie?

Polecane posty

Mam dylemat. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad ścięciem włosów. Mam długie włosy (za tyłek) i nie wiem, co z nimi zrobić. Są w bardzo dobre formie, więc nie chodzi o końcówki. Myślałam, żeby ściąć e gdzieś do ramion.. Co sądzicie o włosach takiej długości?

Gość jasny gwint
nie ścinaj.

Gość DRAMAT FRYZJERSKI
Napisz list do tygodnika Jestem

Gość Ekskjuze mła
Do ramion czy do dupy ?

Gość zapytam więc wulgarnie
Włosy odrosną, a kobiety lubią zmiany grunt byś sobie kolczyków w brodzie nie robiła :D

Gość olsztyniankaja
zetnij sobie najpierw do polowy plecow, a pozniej zobaczysz. tak btw, wlosy za tylek sa ohydne.

Gość kkokokooko
jezeli sa za tylek, to rzeczywiscie nie sa zbyt modne, no i nic za bardzo z nimi nie da sie zrobic- chyba ze jakies warkocze i kucyki w stylu "Pana Tadeusza":/ Ja na Twoim miejscu zcielabym na dlugosc 'tuz za łopatki'- wlosy nabiora objeosci, latwiej je bedzieogarnoc i stworzuc jakas ladna fryzurke. No i nie bedzie takiej drastycznej zmiany, nie polecam zcinania na bardzo krotko.

Gość Maryjetta.
Zetnij do pasa ale nie na prosto ale skos po bokach. I nie obciete jak u siekiery a wycieniowac konce. Widzialam kiedys dziewczyne w takich wlosach,wygladala zjawiskowo.

idź do fryzjera poproś o obcięcie włosów z gumka (tak się obcina do sprzedaży) i sprzedaj włosy do pracowni perukarskiej to kilka-kilkanaście stówek wpadnie Ci do portfela :)

Gość ktośka678
Ja bym na Twoim miejscu ścięła włosy na bardzo krótko, może nawet na chłopaka - przyda Ci się odmiana wizerunku. Jeśli włosy są w dobrym stanie i tak długie jak piszesz możesz je sprzedać za całkiem konkretne pieniądze.

Gość zapytam więc wulgarnie
na chłopaka to mało której pasuje, Długie zadbane włosy są ponadczasowe choć nie muszą być do kostek :). wystarczą do ramion.

Nie no, no takie króciutkie się nie zdecyduję, przynajmniej na razie :D

Nie ścinaj ich za jednym razem tak krótko. Najpierw podetnij tak, by sięgały do połowy pleców. Jak przywykniesz do takiej długości, wtedy skróć je do ramion. To bezpieczne wyjście, zmiana stopniowa, nie radykalna. Bo jak zetniesz prawie cała za jednym razem, później możesz żałować.

ktoś pisał o sprzedaniu włosów - t dobry pomysł, skoro masz zadbane. Jak Ci sięgają za tyłek, to nawet jak zetniesz do połowy pleców, jakieś 30cm włosów możesz sprzedać:)

Przemyśle to jeszcze kilka dni, le chyba zetnę ;)