Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka w czekoladzie

Zazwyczaj nie mowie na ten temat ale mam 24 lata i juz mam dosc bycia samej.

Polecane posty

Gość bajacyna
"rzadko spotyka sie osoby które są i zawsze były same. Dlatego tacy ludzie czują się z tym źle, czują że są inni. Przynajmniej ja tak mam" Też tak miałam. Dla rodziny w ogóle byłam lesbijką:) :) :) Poza wkurwieniem nic to im nie dało, bo dziewczyny też im nie przyprowadziłam.

to racja- ja bez watpienia czuje sie inna, ale nie tylko w negatywny sposob.

u mnie czasem rzucali teksty: zawsze wiedzielismy ze wolisz dziewczyny, zeby mnie wkurzyc, moze zmotywowac do przyprowadzenia faceta. teraz na szczescie tak nie mowia bo z nimi w tym momencie nie mieszkam. ale przyznam ze w pewnym momencie zatrzymałam się i myślę; a moze jednak dziewczyny, ale po 3 sekundach wiem ze mnie nie kreci ta bajka. po prostu chciałabym miec porzadnego faceta, nie ksiecia z bajki bo takich nie ma ale tak jak bajacyna wymieniłas te cechy- własnie o to chodzi.

Gość Whelap
Wkurza mnie taka presja ze strony otoczenia. Niby modnie jest być singlem, ha ha, puste słowa. Wkurzają mnie ciotki pytające "a czemu ty nie masz żadnego kawalera", wkurzają mnie koleżanki spotykane raz na ruski rok i pytające z głupim uśmieszkiem "jak tam sprawy sercowe". To że ja czuję się czasem samotna to jedno. A otoczenie, które każe chodzić co tydzień na randki, budować związki itp to druga sprawa

sorry za wyrazenie ale pieprzmy otoczenie czarnym pieprzem. ja zawsze sciemniam jak spotykam ludzi raz na rok i ktorzy pytaja sie co u mnie. białe kłamstwo- nikogo nie ranię, a przynajmniej nie wyjdę na sierote pt; wierze ze moj ksiaze z bajki czeka za rogiem.

Gość bajacyna
na kafeteryjnym forum 30+ jest gdzies taki temat o osobach,ktore sa same i ciagle slysza docinki i na tym forum jakis facet napisal, ze kiedys na weselu ciotka sie go zapytala, czy juz go prawa reka nie boli ludzie sa trzepnieci nawet bez trzepania:)

o mamo, zartujesz chyba :/ no własnie jest forum 30+, oni tez przeciez mysleli jak mieli 20+ ze kogos poznaja a tu zonk :/ kurde, a potem 40+, 50+ i poleci juz...a gdzie marzenia o małym domku z płotkiem, psie, 3 dzieciach i mezu ktory robi sniadania? uuuu :(

Gość Whelap
Truskawko, czyli jak spotykasz kogoś znajomego, to przestawiasz rzeczywistość ukoloryzowaną...dobrze rozumiem? Ale co konkretnie mowisz? Wymyślasz historię na poczekaniu czy delikatnie zmieniasz temat? Hmmmm może te jest jakiś sposób na wścibskie istoty...

Gość bajacyna
bedzie dobrze dziewczyny:) a ludzmi nie warto sie przejmowac, bo tylko sie bede scigac w zlosliwosciach ja w koncu znalazlam faceta z takim charakterem, jaki mi w 100% odpowiada i wiem, ze bedzie rewelacyjnym ojcem i mezem i co? przestalam byc lesbijka, owszem "moglby byc przystojniejszy dla ciebie, nie pasuje taki" "skoro nie jest przystojny to moze chociaz bogaty?" "dlaczego nie jest bogaty?" "po co ci taki grzeczny nijaki facet, do ciebie pasuje taki rasowy przystojniak samiec" juz nie slucham, ciesze sie swoim zyciem i im tylko wspolczuje :)

Gość bajacyna
spokojnie, tam cała masa osob nie tylko zawsze samych, ale i dlugo po rozstaniach, rozwodach jestes mloda i masz duzo czasu, naprawde

hmmm.,...to zalezy od osoby np kiedys spotkałam swojego kuzyna ktory sie mnie pytał czy mam kogos na stałe to powiedziałam: zyje w zwiazkach bez zobowiazan- jaki zonk. kiedys spotkałam 1 osobe i ona sie mnie pyta czy zarywam (jakie pytanie myslalam ze padne) na co ja: no pewnie, co weekend na dyskach :) wiec na takiej zasadzie...nie czuje zeby to bylo krzywdzace. co mi przyjdzie do głowy to mowie :)

ale nie mowie tego wszystkim tylko tym ktorych mam serio gdzies, ktorych widuje raz na rok, moi przyjaciele, rodzina wie jak jest. bajacyna ten text o mlodosci do kogo był? :D

i jeszcze jest jedna rzecz: czasem wydaje mi sie ze marnuje ten czas i zamiast byc z kims, dzielic swoj czas z ta osoba, dzilic sie wrazeniami, (szczegolnie jak chodze do kina albo jezdze w jakies fajne miejsca), miec kogos takiego najblizszego to...wlasnie trace czas :( widze jak moje bliskie znajome czy moja siostra- ich zwiazki sa swietne i czasem jak tak patrze to mysle: moze mi jest dane tylko patrzec, byc swiadkiem takich super zwiazków ale sama moze nie dałabym rady stworzyc cos takiego i widocznie dlatego jestem sama...nie wiem...

Gość Lancia::
Podobno każdy znajdzie kiedyś swoją drugą połówkę. Podobno.

haha.

Gość Mandarynka w czekoladzie
Spotkaliście kiedyś kogoś albo słyszeliście o kimś kto jest przez 40 i zawsze był sam, nigdy nie zbudował żadnego zwiazku? Bo ja się zastanawiam czy jest jakaś granica samotności, czy może się tak stać, że umrę jako ktoś, kto nigdy nie kochał.. . .. .. . .....

Gość truskwka w czekoladzie
wszystko sie moze zdarzyc.

teraz siedze sama chora a znajomi u ktorych w sumie mieszkam i pracuje siedza ze swoimi znajomymi. czuje sie zle bo jestem chora i jestem samotna.

Gość PRAWICZEK_24
ja też jestem samotny i bede starym kawalerem ale kupie sobie kota :P

ja nie chce kota, koty sa fałszywe. juz psa wole, ale to jak bede kolo 40stki :)

Gość PRAWICZEK_24
a to sie jeszcze zastanowie z tym psem, przyjnajmniej będe gdzieś wychodził ztn z nim na spacer :P, a tak z kotem to tylko 4 ściany zostają

Gość do bajacyna
hej, miło poczytac że tobie sie udało - można wiedziec w jakich okolicznościach poznałas swojego narzeczonego? Czasami sobie myśle że może to jest właśnie klucz - przebywanie w miejscach gdzie mozna kogoś fajnego poznac, a może jednak to kwestia przypadku? Albo jednak twojej urody bajacyna bo nie oszukujmy sie to jednak przyciąga facetów- jak to wiec było z wami? Pozdrawiam

Gość bajacyna
poderwałam go na telefon parowy z mixplusa.

Wyjdz za mnie . Masz juz 24 lata , na co czekasz ? Wezmie Ci pajeczyna zarosnie i po co Ci to ? Kiedy dziecko urodzisz , to jest najlepszy wiek bys sie ohajtala .

jak nie szukam faceta zeby na szybciocha się ...wyjsc za mąż. spoko spoko.

Gość PRAWICZEK_24
pewnie masz wysokie wymagania truskawko i dlatego jesteś sama bo nie chce mi sie wierzyć, że nikt cie nie chce, kobiety mają łatwiej.

chyba nie mają łatwiej. tak sie tylko wydaje. widocznie jestem tak straszna. mam 3 pary rąk (2 schowane rzecz jasna), 4 pary oczu (kryja sie pod wlosami), krosty na całej twarzy koloru kasztanów, i zamiast nosa- długi patyk.

Gość PRAWICZEK_24
oj nie przesadzaj tak tylko delikatnie zasugerowałem, chociarz wiem jak sie czujesz w tej swojej samotności...