Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka w czekoladzie

Zazwyczaj nie mowie na ten temat ale mam 24 lata i juz mam dosc bycia samej.

Polecane posty

i pisze to bo mi sie nudzi bo jestem chora bo moze oczekuje ze ktos powie: nie martw sie, znadziesz milosc :D

Gość ehhhhhe
nie martw sie znajdziesz miłość

ja nie chce wychodzić za mąz w tym wieku, bez przesady.

Gość Niezapominajka1992
Mam ta sama sytuacje.z tym ze mam 19 lat.a co jest u Ciebie powodem bycia samej?

jak miałam 19 lat to myslalam ze jak bede miec 24 to juz bede miec kogos a tu dupa. oj chyba jest duzo powodów: - niesmiałość -brak poczucia pewnosci siebie - niska samoocena -traktowanie facetow przedmiotowo - i w dodatku nie jestemn Heidi Klum, więc...

i mam kilka kg za duzo wiec...

ale Bridget JOnes tez miała kilka kg za duzo i co?

Gość banan w kisielu
umówisz się ze mną?

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
ale fajna jestes :) z ta Heidi Klum pojechalas :D mysle ze nie powinnas patrzec na siebie, jako piekna , niepiekna, smiala , niesmiala, ja czuje ze jestes interesujaca z charakteru, a to jest juz 70% sukcesu no chyba ze szukasz typu z urody Ronaldo -pilkarza, no to raczej nie bedzie szans, bo tacy to za dupami Barbie sie ogladaja, ale skoro jestes ciekawa osobowo, to ciekawy osobowo koles szybko cie znajdzie, ale to nie zawsze jest hop i juz, czasami w poznym wieku sie od tego dochodzi.

gdzie tam podswiadomie wiem ze sek tkwi w tym ze trzeba wychodzic i sie usmiechac byc przyjaznym i nie przejmowac sie tym, nie myslec o tym za duzo i nie skupiac sie i moze sie ulozy. ale co innege teoria a co innego praktyka

Gość dukaneczki, inne laseczki
ZAPRASZAM PO CIEKAWOSTKI

dziekuje Ci taka osobo na forum. :) to podbudowuje- przynajmniej na chwile. Np aktualnie podoba mi sie chlopak, ktory jest 3 lata mlodszy, i ktory jest fajny- ma poczucie humoru i "nie jest głupi" jak to się mówi, ale nie jest na takim samym poziomie emocjonalnym jak ja. To taki chłopak, który jeszcze posyła buźki, ma 400 znajomych na fejsbuku i...jak tak zostanie, to kto chciałby mieć takiego chłopa? :)

Gość dukaneczki, inne laseczki
ZAPRASZAM PO CIEKAWOSTKI

aaaa i jeszcze jeden mały szczegół- ja chyba mu się nie podobam wiec to może przeszkodzić w byciu razem ;)

mam nadzieje ze pozny wiek nie oznacz 70tki? ;)

Gość Niezapominajka1992
Czytam i jakbym o sobie czytala.tez mam kilka kg za duzo,bo waze az 68 kg(!!),i to moja jedyna przeszkoda.wiesz,co postaraj sie otworzyc na ludzi.malymi kroczkami,zacznij flirtowac,rozmawiac z facetami,a wtedy okaze sie,co oni zobacza,ze fajna dziewczyna ukrywala sie w cieniu.jesli dasz sie poznac,to w koncu ten jedyny sie znajdzie.wierze,ze Ci sie uda:)

nie, ja nie jestem dziewczyną od flirtowania- tego jestem pewna, dla mnie flirt to juz jest taka granica ze robi sie to z kims kogo sie dobrze zna, a ja nie umiem flirtowac z kimś kogo ledwie poznałam.

ja staram sie byc uprzejma, usmiechac sie itd, ale wiecej z siebie nie wykrzeszę ;)

ale nizapominajko, Ty jestes jeszcze mloda :) Ułoży się.

Gość Niezapominajka1992
Hej,no co Ty!Ty tez jestes mloda,masz dopiero 24 lata.a wiesz co ja sobie mowie jak mi tak smutno jak Tobie?ze wole byc sama niz miec 2 chlopakow naraz,do tego idiotow jak te wszystkie malowane,puste lale,te co maja chlopaka na m-c.myslisz,ze ktoras z nich jest tak naprawde szczesliwa?

wiem gdzie jest nemo :classic_cool:

Tylko, że ja znowu myślę, że jak już będę mieć chłopaka, o ile w ogole- to raczej nie idiote, bo w koncu jesli decyduje sie na zwiazek to z kims kto idiota nie jest, a przynajmniej na poczatku sprawia takie wrazenie :) Najwazniejsze to zeby miał poczucie humoru, był inteligentny i zaradny, no i musi miec cos w wygladzie co mnie zainteresuje. Chyba nie jestem wymagajaca, co nie? 24 z jednej strony wydaje sie ze to nie duzo, tym bardziej ja- czuje sie na 20 :) ale jak pomysle ile znajomych wyszlo za maz i ile ma dzieci to mnie to w tym wieku przeraza. Juz byc tak urzadzonym...staram sie tym nie przejmowac ale to z biegiem czasu uderza człowieka, kolejna osoba z klasy juz ma ulozone zycie, a ja- stara panna, dziewica orleańska ;)

właśnie nie wiem gdzie jest nemo :p

Gość Niezapominajka1992
Wiem,wiem,bo mam ten sam zal do zycia.a to wczesniejsi chlopacy nie pasowali do Ciebie,i teraz wolisz byc sama,czy jak to bylo?

ale ja nie mam żalu do życia :) wiem, że jednym się układa innym nie, to jest normalne. Czasem mam taki dołek, ale bywa... Raczej nigdy nie chciałabym sama, ale tak się ułożyło.

Gość Niezapominajka1992
Przyjdzie jeszcze czas dla Ciebie...zobaczysz

dzięki za miłe słowo, ale nie sądzisz, że to takie "gadanie" bez obrazy oczywiscie. wszystkie te utarte zwroty: bedzie dobrze przyjdzie czas na Ciebie ułoży się (wiem, sama go użyłam ;) to tylko takie pocieszenie, a tak naprawdę nikt nie wie co bedzie. to jest przykre z jednej strony.

Gość beatagggg
hej, ja mam podobna sytuacje do Ciebie. mam co prawda 20 lat, ale nie mialam chlopaka, choc mialam do tego okazje. ale po prostu nie akceptuje siebie i wiem, ze mnie tez nikt nie zaakceptuje. nie, no glupie gadanie, o wiele gorsze i glupsze laski maja facetow....chyba jestem tez za wybredna- tez nieinteligentny, ten biedny, ten brzydki, ten tez nie, ten tez nie. ale z drugiej strony wole byc sama do konca zycia, niz byc z kims, zeby byc... w ogole to ja mam slabe obejscie z chlopakami, zawsze trzymalam sie z samymi dziewczynami. wczoraj chyba pierwszy raz bylam na imprezie z chlopakami- ich dwoch i moja kolezanka. chlopacy- z czym to sie je? :)