Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjhgj

Moj facet powiedzial ze RACZEJ by mnie nie zdradzil

Polecane posty

Gość ghjhgj

czy to normalna odpowiedz? to nie ja mu zadalam to pytanie tylko podczas imprezy znajomi zadawali sobie rozne pytania i jedna z osoba zadala mu takjie pytanie ,mnie przy tym nie bylo

Gość IMO13713
Tak samo jak Ty byś go "raczej" nie zdradziła...

Gość pewnie ma ochote na skok w bok
tacy sa faceci...

Gość IMO13713
A ja sobie usiąde w bezpiecznej odległości i popatrze jak zakłamane hipokrytki skaczą do oczu Wronie.

Gość sexxxximmmaamma
Mój tez tak kiedys powiedzial i nie zdradzil mnie do dnia w ktorym urodzilam mu dziecko:) tesciowa powiedziala ze kazdemu sie zdarza:p a przeszlosie nie nalzey rozpaamietywac

A słyszałaś, Kochana, że gumka nie daje nawet 100% gwarancji na uniknięcie ciąży? Zatem co ty mi z gumką, Kochana, wyjeżdżasz jako panaceum na Aids? :D

Gość IMO13713
A tak fajnie się zapowiadało...

:D Nigdy niema w niczym 100% pewności ,takie życie :P A jak to kiedys ktos madry powiedział "bez ryzyka niema zabawy :classic_cool::D"

Zreszta nie słuchajcie mnie :P Jestem za stara aby Was pouczać :P Przekonacie sie na własnej doopie czo było warto a co nie :P

"A jak to kiedys ktos madry powiedział "bez ryzyka niema zabawy" - tru, tru :) Wybieram rollercoaster :D

Taa karuzela tez jest fajna :P,ale jedna wole zabawy przy których nie mam odruchów wymiotnych :O:D Mysliciel :D"nie znający życie"??:D Wydaje mi sie że raczej ta osoba żyła pełnia tego co mogło jej zaoferować ludzki żywot :P

szalona doświadczenie uczy unikać ryzyka bawiąc się przy tym świetnie. Ryzyko jest domeną młodych i głupich ;)

Lepiej uslyszec "raczej Cie nie zdradze" niz "nie zdradze Cie nigdy" a po 2 dniach dowiedziec sie ze jednak zdradzil. Przynajmniej wiesz czego sie spodziewac.

szalona nie schlebiaj już tak sobie :D Jak już to nie doświadczona i głupia ;) A odrobina ryzyka nie ma wiele wspólnego z ryzykiem :D

Gość Ja byłam pewna, że nigdy
nie zdradzę, ale potem poznałam pewnego przystojniaka i oszalałam na jego punkcie. To były piękne dni. :) Dobrze, że mąż nic nie wie. Teraz już nie mówię nigdy, bo nie wiadomo co jeszcze mi los przyniesie.

Kurde to musi być mocno przejebane taka niepewność samego siebie... Wychodzicie rano z domu i ie macie pewności że nie zdradzicie, zgwałcicie zabijecie.... W końcu nigdy nie można mówić nigdy...

Co za bezczelny typ z tego mysliciela 😡!!:P:D ;) Nawet odrobina ryzyka to ryzyko !:Pnawet nie próbuj zaprzeczać ;):D:P:P

Gość hjgkjhk
ale trzymajcie si3 tematu mi tez kiedys tak facet powiedzial