Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msjskqwjkqwjskqj

przerabialiscie obrączki po rodzicach ?

Polecane posty

Gość msjskqwjkqwjskqj

czy kupowaliscie nowe?

Gość malritum
my dostaliśmy po rodzicach narzeczonego, gdyż oni nie noszą swoich od kilku lat, ale i tak nasze obrączki nie są z tego złota co dostaliśmy (to było ruskie złoto-czerwone i jubiler wymienił nam je na tradycyjne złote złoto:))

Gość Magda z łodzii
Ja matce i ojcu podpierdoliłam i przetopiłam na złom zawsze to taniej nas ślub wyjdzie jak obraczki bedą z przetopionego złota

nie pomyślałabym o tym, jakoś nie wypada jak dla mnie, no i moinoszą więcbyłoby to nawet niemożliwe :)

Gość 22miśka
Ja z moim mężem dostaliśmy po jego zmarłych rodzicach, którzy popełnili samobójstwo :/ Miał to być dla nich rodzaj hołdu.

Gość 22miśka
W sumie to się źle z tym czuję.

Gość sdfghjiopiuyhtgrfd
nie chcialabym po rodzicach, moi nie nosza bo sa prawie po rozwodzie. wkrecalabym sobie ze nasze malzenstwo tez nie bedzie udane, jakies zle fatum ;) poza tym ich obraczki sa z zoltego zlota a ja chce biale

Gość Kasiakow
Nie wiem co mam zrobić z obraczkami. W 2013 wzięliśmy z mężem ślub. Otrzymaliśmy obrączki od jego rodziców, którzy mieli obrączki po Teścia rodzodzicach. I wszystko byłoby dobrze bo małżeństwo moich teściów było poukładane jednak właśnie po naszym ślubie okazało się że między nimi się nie układa. Teraz myślą o rozwodzie. Zastanawiam się czy nie kupić obrączek poświęcić je u księdza a te oddać tesciom może im by wróciło trochę szczęścia.