Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Just Man

Równe rozmiary długości i obwodu penisa

Polecane posty

Gość darekind
chyba cie bóg opuścił i partia jeżeli niekorzystne zmiany to brak reklam to dalej oglądaj teleshop a ze straszeniem to na zamek skoro przedstawiam się mailem to znaczy że dorosłem już dawno

darekind dziecko o jakich ty reklamach dziecko mówisz??? My o tym samym irc mówimy? Pomijam że rzadko korzystałem z graficznych klientów bo wolałem textowe ale reklam nie było tam za cholerę... A twój tekst o przedstawianiu się mailem jest powalający... Nie ma co jak się przedstawiłeś :D:D:D Zanim znowu coś napiszesz pomyśl nad tym trochę.

Gość darekind
dziecino czytać to ty nie umiesz pisałem o ich braku a nie obecności a podpisywanie się mailem to po prostu grzeczność jak dzień dobry a także odpowiedzialność PROSTAKU

darekind weź się uspokój bo się kompromitujesz... "niekorzystne zmiany to brak reklam" Zdanie wyraźnie wskazując że wymyślasz że były jakieś reklamy które znikły. Skoro według ciebie pisanie o reklamach których nie było w kontekście zmian jest inteligentne to gratuluje dobrego samopoczucia. A o zmianach na gorsze miałem na myśli poziom zebranych :D Więc twój wyskok z reklamami tez był kiepski... podanie maila trudno nazwać przedstawieniem się. Ten mail jest tak samo anonimowy jak twoje darekind. Odpowiedzialność? co to ma z odpowiedzialnością chłopie wspólnego? Naprawdę się zastanów bo śmieszny jesteś. "podpisywanie się mailem" :D:D:D Fajne braku poczucia humoru ci nie zarzucę :)

skrót myślowy kiedyś się tego używało jak jeszcze człowiek używał swojego procka zamiast krzemu w dalszym ciągu twierdzę że nie czytasz ze zrozumieniem poziom niestety wszędzie spada (patrz lustro) ale niestety już Kopernik stwierdził że zły pieniądz wypiera dobry powoli dookoła coraz więcej podróbek a poczucie humoru już rzadko mnie nawiedza

Nie no z tym skrótem myślowym to "troszkę" przesadziłeś :D tej teorii nie obronisz :D Ale przyjmijmy że jest tak jak mówisz :D

Gość nieokiełznana toń
darekind i mysliciel999 mają penisy 12 centymetrowe z obwodem odpowiadającym 50% ich długości. Efektem tego jest zawiść i frustracja objawiające się zachowaniami agresywnymi skierowanymi w stronę rozmówcy ;)

Gość Just Man
Witam! Widzę, że temat przez noc się rozwinął, ale nie w tym kierunku jakim powinien pójść. Szkoda, że nasza polska zawiść i tym samym wredne nastawienie do drugiej osoby tak wygląda. Szukałem informacji i opinii, nie miało to służyć urażaniu nikogo, ale niestety niektórzy ludzie z takich tematów robią pośmiewisko zamiast choć raz czasami się sprężyć i odpisać na temat i z sercem i mózgiem, a nie dupą i chu... Dziękuje poważnym ludziom za ich wtrącony czas w ten temat.

@Just Man z tego tematu to ty zrobiłeś pośmiewisko. Jak byś zadał pytanie normalnie bez danych statystycznych na temat "przyrodzeń" to pewnie byś dostał iną odpowiedź.... Zresztą jak byś nie był taki przekonany że moja była złośliwa i chwile byś pomyślał to załapał byś fakt że moja odpowiedź była jak najbardziej poważna.... Stąd też przytyk o wodzie w kiblu. Ale tobie to też nie dało do myślenia wolałeś się pieklić :D W ten sposub nie uzyskasz żadnej odpowiedzi. Sorry jeśli miałeś nadzieje usłyszeć że przyczyną jej bólu jest twój członek... Zapewne muszę cię rozczarować nie w nim jest problem. @nieokiełznana toń A twoje zachowanie jak by nie było, agresywne i skierowane przeciwko nam, jest spowodowane jakimi strasznymi frustracjami.... :)