Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek jakiś tam

o co jej chodzi???

Polecane posty

Gość Tomek jakiś tam

chciałbym się Was poradzić a dokładniej chciałbym abyście pomogły mi drogie panie rozłożyć pewną laskę "na części"... a więc jedziemy z koksem: Ja i Ona - połączyła nas przyjaźń jednak nie myśleliśmy o związku bo nie możemy być razem. Dość długo się przyjaźniliśmy i w którymś momencie usłyszałem z jej ust słowa "kocham Cie"... :O ewidentnie widzałem że to co powiedziała przekłada się na jej język ciała, widziałem jej maślane oczka gdy patrzyła na mnie, próby łapania mnie za dłonie, dotykanie itp... Któregoś dnia pokłociliśmy się dość ostro i przez sporo czasu nie gadałem z nią jednak ona cały czas walczyła a ja ją odpychałem... bo nie potrafiłem jej zaufać na nowo. Jednak spróbowałem dać jej drugą szanse. Znowu mnie zawiodła i znowu kłótnie. Zwiała do swojego partnera (to powód dla którego nie możemy być razem... a nie zostawi go bo ma duuuuzo forsy) jednocześnie zaznaczając jaki jest wspaniały i powiedziała że bardzo go kocha.... Wiec zapytałem po co do mnie mówiła "kochanie, kotku itp) a ona mi na to że do każdego kolegi tak mówi :o szok. Warto dodać że był seks i pocałunki między nami coś na zasadzie romansu :p W którymś momencie powiedziała że z jej strony nie było uczuć... Wiec po co mówiła "kocham" i czy ewentualnie można się odkochać z dnia na dzień? Pomózcie mi ją rozgryść :)

Gość gdrtfyguhij
jeśli powiedziała kocham cię tzn. że tak czuła jeśli powiedziała kochanie to już za bardzo naginasz- kobiety często tak mówią i oznacza to tylko lubie mojego kolegę

Gość Tomek jakiś tam
no tak tylko raz mówi "kocham" a potem mówi że nie było uczuć z jej strony

Gość mi się zdaje
może poprostu chciała zapomnieć o tamtym i wmawiała sobie, że Cie kocha, żeby zapomnieć o ex. Albo poprostu chciała Cie przelecieć. Wiem, że to technika zazwyczej męska ale kobiety też tak czasem robią.

Gość mi się zdaje
Ale stawiam na to pierwsze.

Gość ..and when i die
może zorientowała się, że dla ciebie jest tylko koleżanką? zrobiło jej się głupio, że nie odwzajemniasz jej uczucia i dlatego teraz się wypiera.

"jeśli powiedziała kocham cię tzn. że tak czuła" - NO PROSZĘ CIĘ! :-o Do autora: daj sobie spokój z panną, która ma swoją cenę i którą można kupić.

Gość Tomek jakiś tam
heh ja obstawiałem to drugie... w sumie udało jej się, jednak to jej wyznanie było już po pewnym czasie zanim poszliśmy do łóżka. Obecnie nasza przyjaźń rozpadła się po tym jak zrobiłem jej awanture o to że zabawiła się moimi uczuciami.

Gość Tomek jakiś tam
"może zorientowała się, że dla ciebie jest tylko koleżanką? zrobiło jej się głupio, że nie odwzajemniasz jej uczucia i dlatego teraz się wypiera." bardzo prawdopodobne! wydaje mi się że blefowała z tym brakiem uczuć bo jej ruchy i zachowanie mówiło mi co innego... ewidentnie widziałem jak się nieswojo zachowywała w moim towarzystwie

Gość if you love me yet
kocha cie

Gość aksfkaf
Chcesz dowiedzieć się wiecej? To proste, powiedz jej, ze też ją kochasz... Po tym jak zareaguje, powinieneś zoreintować się o co tak naprawdę chodzi...

Gość Tomek jakiś tam
już jej to powiedziałem :P odwzajemniła moje słowa....

Gość gdrtfyguhij
i zyli długo i szczęśliwie - jak w bajce