Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry Facet

Najlepsza gra wstępna

Polecane posty

Gość Dobry Facet

Drogie Panie, mam pytania, a jednocześnie gorącą prośbę. Czy mogłybyście opisać wasze ulubione zabawy przed seksem? Jestem w związku (5 lat) i bardzo kocham moją partnerkę. Mam kilka sprawdzonych sposobów na rozgrzanie jej do czerwoności przed pójściem do łóżka, ale chcę ją czymś zaskoczyć :) ... może czymś co jest do mnie niepodobne? Właśnie to zaskoczenie najbardziej podnieca moją kobietę. Bardzo ciekawią mnie Wasze doświadczenia w tym temacie. Będę wdzięczny za wszelkie pomysły, bo jak wiecie faceci są prawie zawsze gotowi. Zapraszam do dyskusji!

Gość najpierw przedstaw te swoje
sposoby aby nie bylo powtorek ;)

Gość Dobry Facet
np. masaż stóp mojej kobiety, lubię je całować, masować balsamem owocowym, ssać jej paluszki...do momentu, gdy nie może wytrzymać i zaprasza mnie wyżej...po udach w górę...działa natychmiastowo :)

Gość najamka1
hm...co kobieta to chyba inne upodobania bo mnie jakieś takie zabiegi typu pieszczoty drażnią i powodują że robię się agresywna na mnie raczej działa film erotyczny :D

Gość Georgina_90
A ja nie chciałabym żeby facet lizał moje stopy. Fuj

Gość lizanie stop nie jest w ogole
przyjemne, jakos zawsze mam opory, a stopki mam zadbane i paznokietki zawsze ladnie pomalowane

Gość Dobry Facet
jasne, że nie każdy lubi pieszczoty stóp. Georgina_90 pozostaje dla Ciebie erotyczny masaż pleców...czy też odpada?

Gość ja mam np bardzo
erogenne plecy wzdluz kregoslupa i lubie jak sie je w tamtym miejscu dotyka,dlatego tez bardzo lubie kochac sie na lyzeczke bo partner jest przytulony do moich plecow

Gość eeessaa
a ja tam lubię "na zimno" - z kostką lodu...aahhhh

Gość teraxja
no co tylko tyle tych odpowiedzi? to ja wam powem jak u mnie bylo kiedys. Moj facet kiedys zrobil mi striptiz na stole, to mi sie mega podobalo i juz sie podniecilam troche. potem mnie rozebral i zaczal nacierac oliwka, az cala pieknie sie blyszczalam. moja mala zostawil w spokoju, do czasu kiedy kazal mi na sobie usiasc...ehh wiecej nei trzeba^^ :DD

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl