Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka_VAAA

Moj narzeczony ciagle sie na mnie obraza

Polecane posty

Gość Olenka_VAAA

Jestem jedna z kobiet,ktora dzieli sie z facetem wszystkimi swoimi spostrzezeniami,tym co mnie boli i co bym chciala zmienic.Czesto to pomaga bo np dostaje kwiaty bo wspomnialam ze milo dostac kwiaty,pomaga mi sprzatac bo mowie,ze potrzebuje jego pomocy itd..Problem w tym ze(szczegolnie ostatnio)prawie codziennie sie na mnie obraza.O to ze powiedzialam,ze nie chce zeby codziennie kupowal lunch,czy ze nie widze sensu w niektorych jego zachowaniach(drobne sprawy).On na to sie unosi,obraza i albo wychodzi do drugiego pokoju,albo idziemy spac pokloceni(mieszkamy razem od 2 lat).Ja tego nie znosze,ale nie chce zawsze byc ta,krora wyciaga reke pierwsza.Czasem sobie mysle,ze nawet gdy on przyjdzie przeprosic to go odrzuce,ale on albo poprostu zwyczajnie siada kolo mnie przed tv i lapie mnie za stope,albo na drugi dzien ze mna rozmawia jakby sie nigdy nie stalo.Probowalam mu tlumaczyc ze dla mnie takie zachowanie to strata czasu(jesli juz musi sie obrazic i wyjsc z pokoju to nie lepiej po chwili wrocic i nie rozciagac tego na cala sobote??)Co robic??????

Gość Jack Wik.
Zacznij się obrażać na niego:)

Gość oj dana dana
co robić? przestań mu zrzędzić non stop nad głową, narzekać ciągle , że coś ci sie nie podoba i rozkazywać

Gość Olenka_VAAA
Fajnie jakby ktos mi dal jakas sensowna odp,a nie tylko takie duperele..:/

Gość oj dana dana
to była sensowna wypowiedz ale oczywiscie do ciebie nie dotarło, że zamęczasz go na amen i ma już ciebie dość, mysisz ze ciągłym truciem mu dupy zblizasz sie do niego?

Gość Olenka_VAAA
Btw -Pulkownik Sliweczka - jakbys mnie widzial to pewnie bys sobie dal wszystko dyktowac..

Gość oj dana dana
taa Olenka, pewnie baba z ciebie jak szwarceneger, dupa jak szafa 3 drzwiowa i 190cm wzrostu :D nawet pudzian by uległ

Gość Olenka_VAAA
Ok moze z innej strony.Czy to jest normalne,zeby facet sie zachowywal jak baba?Dla mnie to jest proste: nie podoba sie to co mowie to powiedz i przejdz do porzadku dziennego?Mi sie zawsze wydawalo,ze te wszystkie "obrazanki" to raczej kobiety robia..

Gość oj dana dana
pewnie nie chce sie odzywac bo wie ze dostaniesz ataku furii :o