Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga0076

Czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Witam. Zacznę od tego, że mam 19 lat. Ostatnio miałam okres 17 marca, skończył się 22, a 23 uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia i on się spuścił(to było planowane). Moje cykle są nieregularne. Ostatnich kilka to 34,40,35,33,37. Od trzech dni mam taki biały lepki śluz, na początku było go więcej teraz tylko trochę. Czy możliwa jest ciąża zaraz po okresie? Czy raczej nie? Proszę o pomoc..

Gość jest mozliwa
gdyz masz nie regularne cykle a czy jestes w ciazy tego ci nikt tutaj nie powie niestety!!!!!!!

Chce po prostu wiedzieć czy dzień po okresie jest możliwa ciąża? Czy jakieś prawdopodobieństwo, że były to dni płodne?

Gość bosheeeeeeeeee
chyba ci napisal tu ktos ze tego ci nikt nie powie bo nie zajrzy ci do cipska ani nie jest wrozka dociera?????? moze tak moze nie umiesz ty czytac

Gość ta druga kreseczka pojawia
ten sluz wygląda mi na dni płodne

Oczywiscie, że dociera :) nie licze na to, że ktos mi powie czy jestem w ciązy czy nie, ale o to czy sa przypadki tego, że po okresie mozna zajsc w ciaze.. ze jest to mozliwe itp. Jesli nie znacie odp to sie nie udzielajcie

Gość to moszzz
skoro sa pewnie ze sa ale tu niema lekarzy!!!!!!!idz di gina albo zrob test tylko to ci zostaje nikt ci w zadnen spsób tu nie pomoze 19 lat hmm trzeba bylo myslec wczesnij smarkulo

Dla twojej wiadomosci to chce byc w ciazy, bardzo na to licze, a po drugie nie zycze sobie zebys mowila do mnie "smarkulo".. Co z wami ludzie sie dzieje? gdzie jakakolwiek uprzejmosc? jedni do drugich rzucaja sie.. Zalosne to jest..

Gość 78900000000011111

przy nieregularnych cyklach mozna zajsc w ciaze zaraz po okresie. Nie jest to czesty przypadek ale sie zdarza.

Skoro Twoje cykle są dość długie tak jak napisałaś i ten, który właśnie trwa będzie taki sam to dzień po okresie nie mogłaś zajść w ciążę. Ale podkreślam jeśli ten cykl nie będzie akurat wyjątkowo krótki. Inna kwestia-konsultowałaś tak rzadkie cykle z lekarzem? Dobrze byłoby zrobić badania :)

Gość Wiki0987
ja pierdziele poprostu zadajecie dziewczyny tak glupie i banalne pytania ze az zal czytac. Pewnie ze moglas zajsc w ciaze!!!!!!!!

Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana! Gry, zabawy, tańce!!!! To wszystko znajdziecie w KLUBIE! O, tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 NIEDŁUGO WIELKIE OTWARCIE, PROSZĘ ŚPIESZYĆ SIĘ Z ZAPYTANIAMI O CZŁONKOSTWO!!! KDK - Twój KLUB DLA KAŻDEGO!