Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htutrutyit

nerwica-facet po przejcsciach

Polecane posty

Gość htutrutyit

czy sa tu osoby ktore lecza sie na narwiece???? co wlasciwie ta choroba oznacza??/ czy z nerwica mozna normalnie funkcjonowac???

Gość nerwosolka
są i to pełno, po drugie nie można żyć z nerwica normalnie bo to jest koszarna choroba, no chyba że odpowiednio dobierze sie leki to można jakoś funcjonować. Mam to 10 lat więc jedyne co CI mogę poradzić to OLAĆ TA PIEPRZONĄ NERWICĘ !!! Nie przejmować się swoimi objawami i z CZASEM bo nie od razu będzie lepiej.

Gość htutrutyit
dzieki za odpowiedz:) poznalam mezczyzne ktory an to choruje i sie wystraszylam czy ukladac sobie zycie z kims takim stad moje pytanie czy z nerwica mozna normalnie zyc????

Gość nerwosolka
Nie bój się nerwica to nie choroba psychiczna ;) ja mam ją kilka lat i żyje bez leków choć nadal nie mogę np. wsiąć do samolotu albo stać w dużym tłumi eludzi bo od razu mi słabo :/ moja przyjaciółka tez ma nerwice ale tak kapitalnie dobrała sobie leki że robi wszystko na co tylko ma ochotę i właściwie nie ma żadnych ograniczeń. A człowieka z newricą powinno się wspierać ale nie za bardzo taki człowiek nie powinien się nad sobą za bardzo rozczulać !!!