Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem wyzsza!

Czemu wszystkie fajne buty mają obcas pow 10 cm! wkurza mnie ze tyle karłów jest

Polecane posty

Gość ja jestem wyzsza!

i wyższe dziewczyny sobie fajnych botek kupic nie moga . nie denerwuje was to ze społeczenstwo nie dba o wysokie laski i do wyboru są tylko szpile z mega wielkim obcasem! albo calkiem plaskie aseksualne kapcie!

Gość htrgt5rteftre
ale o co cho, wysokie tez moga nosic chyba obcasy?

Gość ja jestem wyzsza!
ale jak sie ma powyzej 170 i zalozy szpile które mają ok 12 cm to juz to fajnie nie wygląda

też to zauwazyłam, teraz same przyjebane do ziemi dziewczynki bo od podstawówki się chleje i jara :D to potem producenci dla kurdupli robia buty z takim obcasami i szpilami na 20 cm :o

Gość ja jestem wyzsza!
weszlam dzis do sklepu z butami i wszystkie byly albo calkiem plaskie albo z wysoką szpilą nic posredniego tak ok 56 cm nie ma a jak juz to jakas beznadzieja

Gość ja jestem wyzsza!
5, 6 cm;)

Gość to tylko złudzenie
bo wysokie obcasy zawsze wyglądają lepiej od tych niższych. obcas zawsze sprawia,że butki wydają sie ładniejsze

Gość Intensitea
Jak to nie fajnie wygląda? Właśnie fajnie. A co niby fajnie wygląda karlica w butach na wyższym obcasie, niż ma całe nogi? To właśnie odwrotnie.. Modelki wychodzą na wybieg w takich i mają sporo więcej niż 170 cm. Wygląda to dobrze.

Gość ja jestem wyzsza!
ale mogli by robic fajne butki nieco niższe. tak zeby ladnie wygladaly i wygodne byly a tu nie ma nic!!!

Gość to tylko złudzenie
no to ci pisze, że żadne nie będą Ci sie tak podobać jak te na wysokim obcasie, bo to on właśnie dodaje całości uroku

Gość Intensitea
Niższe to dla babć.. :O

Gość ja jestem wyzsza!
jakby byl obcas kilka cm nizszy to tez by mi sie podobaly, tylko zeby mialy taki sam fason jak te wysokie. zauwazylam ze buty które mają ok 5 cm są po prostu brzydkie ale nie ze względu na wysokosc obcasa tylko są inne

Gość to tylko złudzenie
są inne właśnie ze względu na obcas. gdybyś miała do wyboru oba takie same fasony tylko z różnicą obcasa wybrałabyś te wyższe. tak jest, nogi zawsze wyglądają ładniej w wyższych. rozumiem, że głównie chodzi Ci o wygode? chociaż dobre wysokie obcasy też mogą być wygodne :)

Gość vfdfvdvf
a jak się ładnie wykrzywia...

Gość vfdfvdvf
no, bo mi nawet 12 cm nie pomogą takim karakan :(

Gość Intensitea
komu się wykrzywia, temu wykrzywia.. mnie nie..

Gość akacjaa_obok
wysokie szpile nie sa robione dlatego, że dziewczyny sa niskie tylko dlatego ze ludziom sie takie buty podobaja. to ze ich noszenie konczy sie czesto niepelnosprawnoscia do konca zycia(niekiedy amputacja) nie jest naglasniane i to wiekszosci wisi. ja jestem niska, nie nosze szpilek. nie czuje sie przez to mniej atrakcyjna, a juz na pewno nie czuje sie "karłem". jak masz mocno ciązący kompleks gidyjo to idz do psychologa;)

Gość no właśnie, one
nie wyglądałyby dobrze gdyby byłe niższe. te pierwsze w szczegolności..

Gość Monisia isia
bo takie wyglądają najzgrabniej albo całkiem wysoki obcas, albo płaskie buty nie znoszę pośrednich w tych najwyższych nóżka wygląda cudnie nawet wielkie stopy nie wydają się aż tak duże, więc wysokie panie nie powinny narzekać

Gość no właśnie, one
nie przesadzaj. ja tam mogłabym biegać w wysokich obcasach. nigdy nic mnie nie boli, są wygodne i jakoś żadnej wady czy czegoś innego nie mam :P

Gość akacjaa_obok
a ile masz lat? ile czasu nosisz wysoki obcas i jak czesto?

Gość ja jestem wyzsza!
ale mi nie chodzi o to zeby byly calkiem niskie tylko o kilka cm. przeciez takie buty sie do dluzszego chodzenia nie nadają a ja bym chciala znalezc fajne i wygodne butki, zebym sobie troche pospacerowac w nich mogla, a nie tylko siedziec

Gość musisz sobie więc
robić buciory na swoje kopyta na zamówienie konico

Gość ja jestem wyzsza!
kiedy noc przykryje niebo radosnie przemeirzam warszawskie ulice w poszukiwaniu przygód. uzbrojona w sekator wujka gienia oraz intymny zapach rybny wkraczam do calodobowego sklepu budowlanego aby polozyc sie na polce i imitowac pustaki :classic_cool:

Gość zxasdfgbhnjm
kup sobie kaczuszki,w końcu są teraz hitem:P P.S Uwielbiam wysokie obcasy:)

Gość ja jestem wyzsza!
dobre he he;) konicą to napewno nie jestem. mam tylko 170 i uważam ze to akurat