Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza

wątek dla osób szukających pracy...

Polecane posty

I jeszcze tej bioli uczyłam za POLSKĄ samobójczynię... ja to miałam wiedzieć :( 100 powodów żeby z pieprzonej szkoły odejść, ale JAK? Dopiero 4 lata póżniej jak mi się godziny skończyły i tyle :( ŚWINIE CHORE NA ŁEB i koniec :(

A ja nie lubie nikogo tylko rośliny. Oprócz roślin nie lubię nikogo. Nawet zwierząt. Tak miałam sobie porozmawiać z moimi siostrami adoptowanymi jak jeszcze zyły. A najbardziej nie lubiłam ich bo były z miasta i miały pół godziny wszedzie, a ja miałam tak daleko i musiałam tak wcześnie wstawać - czy to miało sens w ogóle? I tyle. I je przeproszę za głupiego psa i nie oddane książki, ale i tak zaczęły źle te rodowody. Najważniejsze jest zwierzę. Nie roślina. Roślina jest najważniejsza. Głupie były i się powiesiły. Pamiętajcie - najważniejsza jest ROŚLINA. A ja nie wiem jakie one miały, ale na pewno żadne drzewo a ja miałam DĘBA. Od razu.

Gość nie chcesz rozmawiać
:(

A nie rozmawiam bo se lubię pospać bo se wole pospać wiesz. Może mi sie przyśni coś fajnego. Zgadnij jakim jestem zwierzęciem. To takie proste. Ale miałabym psa wiecie - i znowu wszystko jest zaburzone. Jak ktoś ma zwierzę to MUSI SIĘ GO POZBYĆ wiecie - to trzeba mu powiedzieć ale jak masz zwierzę w domu to je wykreśl. Co zostaje mi? No tylko jedno i wszystko pasuje.

Gość nie chcesz rozmawiać
ty tylko chcesz mówić :( a tego nie rozumiemy :O

Wiecie - one obie powiedziały - ee tam i tak liczy się najbardziej zwierzę. Ja od razu w to nie wierzyłam i powiedziałam im NA LOGIKĘ powinna się liczyc najbardziej roślina i tyle. I miałam rację. A te - e tam zwierzę i tyle. Nie miały racji. Powiesiły się obydwie a ja żyję widzicie. No co to za zycie? Pracę miały lepsza i w ogóle. Teraz będziemy mieć to samo - ale ja nie do konca a one będa ustalały razem rodowody, ale siedzieć będą daleko od siebie. Czy ktoś ma rodowód i najważniejsza roślina i tyle. BO TAK I JUŻ :( A i teraz już kapuję - na logikę pasowało mi , że roślina jest najważniejsza. Nie zwierzę. Roślina i miałam rację i WŁAŚNIE TERAZ WIEM CZEMU.

Gość a ja mam piękne
drzewko! Ale Ciebie to nie obchodzi.

Wiecie i ja teraz Z ROŚLIN wiem, ze wszystko źle i tyle. Tak miałam mieć pracę jak się uczyłam i tyle. Przykro mi. I to wiem z rodowodu z roślin. I tyle. I wszystko sobie dobrze wymyśliłam - dąb, frezja i stokrotka. Co to jest ta frezja? I wiecie co one wymyśliły , że ja mam rodowód od świętego Augustyna albo świętej Moniki. Bo stokrotka TO NIC NIE ROŚNIE czyli coś z pustyni. Bo rodowód jest z rośliny. Tak było. Z KWIATKA. Nie z pierwszej rośliny. A pierwszą miałam drzewo - dąb i wszystko gra. A dopiero drugą była stokrotka i bezkręgowiec pasował - wszystko. Ale one były głupie obydwie. Ale zawsze to wiedziałam :( I żeby tylko one :( Cała ta Polska to jedna melina - zawsze to wiedziałam. Ciekawe jakbym sie w Anglii uczyła wiecie? Ale wzorowa bym była od A do Z. Bo taka byłam i tyle. Ale czy to jest najważniejsze? Może... :(

Nie musze sie interesować roślinami i macie WJEBA za to, że nie mam doktoratu i tyle. Bo to miała być stała moja praca i koniec. Nic więcej nie pasuje - ten dyrektor TO OSTATNIE ZERO JAK WY WSZYSCY i tyle. I wiecie - rodowód jest ze zwierzęcia - wszystko pokręciły i tyle. Z rośliny nie ma rodowodu - ze zwierzęcia. i tyle. A one sobie wymyśliły, że są od... ja wiem co i tyle. Ale to są juz nasze sprawy. Wszystko przemieszały i tyle z całości. :(

Wiecie - dużo szans miałam na wiele rzeczy, ale na pewno nie z tej miejscowości obok domyślić się LONDYNU. No co wy :( Na to szans nie było. Na to były szanse gdybym od dziecka uczyła sie angielskiego. To bym sie domyśliła? No nie ale zawsze byłam częścią innego świata i duże miasto to może nie od razu, ale po jakimś czasie już nic innego. I wiecie - ja tak płakałam, żeby nie wrócić na wieś i mnie wyrzucili i tyle :( I tyle z płaczu. Co ja miałam robić? Modlić się. Tylko takie rozwiązanie widzę. No dziś 10 lat za póżno, ale to takie ostrzeżenie dla innych - nie modlisz i wyrzucą cię z wszystkiego. STRASZNE :(