Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjjfjfgjjg

Jestem beznadziejnie chuda i nie podobam się sobie

Polecane posty

Gość gjjfjfgjjg

Dzisiaj się sobie przyjrzałam i jest mi smutno :( Chciałabym wyglądać inaczej

Gość xdfcfghjvb
w dzisiejszych czasach chude dziewczyny są uważane za piękne więc nie masz powodu żeby się martwić. nawet jeśli masz niedowagę, to znajdzie się mnóstwo ludzi którzy powiedzą Ci, że wyglądasz idealnie. jeśli chcesz przytyć to idź do dietetyka i on Ci ustali dietę :)

Gość gjjfjfgjjg
Chodzę do dietetyka od roku i nic :( Stosuję się do jego zaleceń... tak chciałabym mieć ładne ciało

Też chodziłam do dietetyka. Ważyłam 52kg przy 175. Miałam cienkie jak odnóża u pająka oO Również stosowałam się do zaleceń i nic to nie dało. Potem przez 8 miesięcy pracowałam w budżetówce na stażu i wtedy dopiero przytyłam :) Ze 3 razy w tygodniu pizza i prawie codziennie jakieś fast foody tam baby żarły, w tym i ja. Aktualnie waże 58kg przy 175 i już lepiej wyglądam :)

Gość gjjfjfgjjg
Ja przed dietetykiem jadłam dużo fast foodów, odkąd do niego chodzę ograniczyłam i już mnie cholera bierze :(

Gość gjjfjfgjjg
Peritol też brała, ale 2 miesiące... potem lekarz nie chcioał przepisać. Powinnam znów spróbować?

Gość gjjfjfgjjg
brałam*

Gość gjjfjfgjjg
Hm, zapiszę się do innego lekarza.. Ty brałaś? Czy jak skończę to brać to waga nie wróci? (a raczej czy nie spadnie)?

Co znaczy, że jesteś chuda ? Ile mierzysz/ważysz ? Ja też jestem chuda i to po urodzeniu dziecka. Ale w sumie mi z tym źle nie jest.....

Gość gjjfjfgjjg
Mam 158 wzrostu i 44 kg (tydzień temu 45). Mam chude nogi, nie mam tyłka, piersi...

JA mam 176 cm i ważę 58 kg - i tak już od dobrych 10 lat, waga ani drgnie :) No w ciąży troche mi brzuch urósł, ale po ciaży ważyłam szybko nawet 1 kg mniej. Też mam chude nogi. Ale kurcze, duzo ludzi otwarcie mnie pyta co robię, jaką dietę stosuję, że nie tyję :D A ja bym chętnie troszkę przytyła jednak :D

Gość też jestem za chuda
ale u mnie w mieście dietetyka nie ma. Po za tym chyba nie mam silnej woli na tyle, zeby jeść to co ktoś mi każe. Mam 177 cm i ważę 54 kg.

Nie, nie 10 lat, bo jak miałam 16 lat to moja waga stanęła na 58 kg :)

Gość gjjfjfgjjg
Tamiła, mi tylko mówią, że jestem chuda i nic nie jem albo mam anoreksję :(

Aj no, to się nie dziwię, że się z tym źle czujesz :( Ja jak widzisz, nie potrafię pomóc, ale życzę powodzenia w uzyskaniu upragnionej wagi ;)

Gość też jestem za chuda
Tamiła - ile ja bym dała, zeby ważyć tyle co Ty :):) Wydaje mi się, że musisz fajnie wyglądać. Ja czuję, że wyglądam niezdrowo. Raz mi się udało przytyć tak do 57, ale na bardzo krótko.

Gość gjjfjfgjjg
Nogi to sobie mogę wyrzeźbić ćwiczeniami, ale skąd wezmę cycki i tyłek?

Gość też jestem za chuda
Jeśli chodzi o biust to ratuje Cię w push up, a z tyłkiem ost. widziałam w dzien dobry tvn już też jest taki patent ;D Ja nie korzystam, bo to śmieszne raczej. Już się po prostu przyzwyczaiłam ;D.

Gość gjjfjfgjjg
W staiku (nawet nie push up) mam całkiem fajne cycki, gorzej bez

nie przesadzaj ja ważyłam 46kg przy 173cm!!!!!!!!!! sobie wyobraź. Póki co schudłam 0,5kg ważę 53,5kg...przed okresem 54,5kg

Gość też jestem za chuda
No na to już niestety nic nie poradzisz. Ja nawet jak uda mi się przytyć to nigdy w biuście, więc znam ten ból ;p. Trzeba po prostu poszukać u siebie coś co Ci się podoba a nie skupiać się tylko na biuście. Przynajmniej na starość nie będą nam zwisać po pięty ;)

Gość gjjfjfgjjg
Jennifer, ale może po prostu masz fajniejszą budowę ciała?

Autorko, a może po prostu należało by zmienić sposób myślenia o sobie ?? Przy tym wzroście i tej wadze, jesteś pewnie taką filigramową kobietką..... faceci na pewno takie lubią. Kiedyś o tym czytałam :D Może zacznij się ubierać inaczej, tak, żeby nie uwydatniać tej chudości ? Da się ? I myślę, że wielki problem tkwi również w Twoim otoczenu..... jak można mówić komuś, że ma anoreksję..... no chore. Własnie, że za kilka lat, kiedy to kobieto zazwyczaj przybywa tłuszczyku tam gdzie nie trzeba, Ty nadal będziesz szczuplutka. Taki Twój urok, może i zaleta. Ja zawsze uwazałam i uważać będę, że lepiej być za chudą, niż za grubą, oczywiście jeśli się jest zdrowym chudzielcem a nie anorektyczką czy bulimiczką....... JA np bardzo lubię jesć i cieszę się, że nie muszę się ograniczać. Np teraz jem żeberka z frytkami, co dla niektórych o tej porze byłoby nie do pomyślenia..... dla mnie to norma. Jem nieraz i o północy i to nie lekkie potrawy :D Jak widzę masę tematów pt " dieta od jutra, dieta od dziś, start od tego, tamtego...." to jestem szczęsliwa ze swoją wagą, no i może Ty też powinnaś zmienić nastawienie, co ? :)

Gość gjjfjfgjjg
Bardzo dziękuję za miłe słowa ;) Powodzenia u facetów nie mam. Niby nie jestem jakaś brzydka, czasami się nawet oglądają, ale mimo, że mam już 21 lat to nigdy nie byłam w związku... Ostatnio trochę poprawiła mi się samoocena, alepo dzisiejszym "bliższym przyjrzeniu się sobie" (np. od tyłu) stwierdziłam, że wyglądam fatalnie... Postaram się zmienić nastawienie ;) Teraz idę zjeść hamburhera własnej roboty, dobiję się popcornem i zapiję colą... i tak co dzień :D

Gość gjjfjfgjjg
hamburgera* :D

A co po bliższym oglądaniu się od tyłu mają powiedzieć osoby otyłe ? :D No właśnie, kazdemu coś tam nie pasuje, ale nadal uważam, ze lepiej być chudym jednak..... 21 lat to jeszcze malutko..... może nie nadszedł ten czas, nie było tego właściwego faceta.... ja jestem przekonana, że znajdzie się taki, który będzie zadowolony, ze ma filigramową dziewczynę a nie taką z nadwagą :D Powodzenia !

Nigdy nie byłam chuda i gdzieś tam Wam zazdroszczę. Kiedy ja będę grubą starą ropuchą (taki mam obraz wizjonerski :) ), Wy będziecie fajnymi babkami. A 45 kg i mniej niż 160 cm wzrostu na pewno nie wygląda tak źle.

Gość wszystkie jesteśmy piękne!!
Dziewczyny jesteśmy piękne, trzeba tylko spojrzec na siebie z dystansu :D Moim zdaniem najlepszym lekarstwem na chwilowy dołek jest strzelić sobie kilka profesjonalnych fotografii i podziwiać się przez kilka najbliższych lat :D http://bajecznametamorfoza.carbonmade.com/ Wiem coś o tym :D