Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam isc na basen

Ktore nicki najbardziej probuja sie lansowac wg was?

Polecane posty

Gość mialam isc na basen

moj glos ma: Jennifer Zdesperowana domowa Zona Carrie

Gość kocham jenny 8787***ogra tez
zdz TO JENNIFER DZIŚ SIE WYDAŁO, JAK MOZNA TZRYMAC SZTAME Z ATKIM KIMS ZONO PIERDOLNIJ SIE!!!

Gość żabulinek
na pewno nie zdesperowana domowa żona bo czym się tu lansować. Carrebradshow - nie ma za grosz pokory

Gość mialam isc na basen
ZDZ i jennifer znalazly wspolny temat bo sa podobne. Lubia sie lansowac, maja typowo narcystyczne symptomy

Gość żabulinek
narcystyczna to jest zupapomidorowa

Gość ja mam pytanieeeeeee.
ZDZ i JENNI to są niemalże identycznie prócz tego : PŚP zjebana w chooj,jej podnózek BREJA , Carrie.

Gość takie pierdoły
mnie nie interesują a ty masz jakieś tyły? czujesz się gorsza, że takie pytania zadajesz?

Gość żabulinek
ale ja właśnie jestem za tobą. przeczytaj dokładnie. Że twój nick nie służy lansowaniu się, właśnie zaprzeczam twierdzeniu autorki

Gość mialam isc na basen
jennifer no o Jerzym Lepperze tez swego czasu bylo glosno i tez budzil kontrowersje :D

Gość mialam isc na basen
ZDZ nie badz taka przerazliwiona na swoim punkcie..to tylko kafe

Gość konska obora
jenifer mam obore z tym konskim ryjem zatrudnie cie do sprzatania obory nieeeeeee wszystkie konie spierdola:(

Gość żabulinek
nie czym tylko,JAKIM nickiem bo jej chodziło chyba o nazwę nicku a nie o lansowanie się na forum.Znaczy się wg. pytania który nick z nazwy jest najbardziej lansujący. autorka napisała że lansujesz się nickiem, ale ten nick nie służy lansowaniu się jeśli chodziłoby jej o osoby to powinna napisać osoby.

Gość mialam isc na basen
o wlasnie Jennifer ciebie tak do konca nie moge rozgryzc czasami mam wrazenie, ze ktos sobie po prostu jaja robi, psychologiczny eksperyment na jafe, projekt itp. z drugiej strony fotki, ktore wklejasz sa twoje wiec chya nikomu ich nie 'buchnelas' Ale w glowie mi sie nie moze zmiescic, ze ktos moze tak publicznie szastac swoim wizerunkiem i dobrym imieniem (meza i dziecka tez)

Gość mialam isc na basen
zabulinka no chodzi mi o nicki w sensie osob wlasnie

a kogo to obchodzi? dobre imie na kafe.. no wybaczcie i wezcie sie troche nad tym zastanowcie.. to jest tylko kafe, tu sie smiejemy, ewentualnie spedzamy nasz wolny czas, ewntualnie sie radzimy, co ma zerowy (powtarzam ZEROWY) wplyw na nasze prawdziwe zycie poza komputerem.

Gość kocham jenny 8787***ogra tez
przecież ona jest pizdnieta, nie pamietacie?? raz już nia afera była i dane podane itp. Ile wam razy mozna tepaki powtarzac ze to bidok z domu w którym nie wolno było sie kapac w ciepłej wodzie i swiecic swiatła!!!

Gość żabulinek
myślałem że chodzi o nicki(nazwę nicku lansującą się jako z nazwy) które się najbardziej lansują z nazwy a jak wiadomo jest carrebradshow.

Gość mialam isc na basen
ZDZ wszystko ok, ale jezeli piszesz totalne bzdury i do tego wklejasz swoje zdjecia publicznie tak ze caly swiat ma do nich dostep, to musisz miec swiadomosc, ze ktos ze znajomych/rodziny/wspolpracownikow w koncu trafi na to zdjecie i wszystkie "glebokie mysli pod nim" wyobrazasz sobie szanowana lekarke, ktora odwalalaby takie posty jak Jennifer dodajac swoje zdjecia?

Gość żabulinek
szansę...?ale do czego...?

a kto z moich wpolpracownikow bedzie zagladal na polskie forum? rodzine tez mam za granica. po pierwsze to nikt tu nie zagladnie. po drugie nikt tego nie zrozumie, i tak znajac mnie ludzie by wiedzieli, ze to nie jest odzwierceidlenie rzeczywistosci. a reszte mam gleboko w dupie :)

Gość żabulinek
mialam isc na basen- I dobrze wklejanie zdjęć to uwidacznianie się a nie siedzenie w czapce niewidce na głowie.

Gość mialam isc na basen
"żabulinek --> dobrze w takim razie dam ci jeszcze szanse.. " "szansę...?ale do czego...?" haha :D zabulinek ja ci to wyjasnie: ZDZ uwaza, ze ma ugruntowana pozycje na kafe i czuje sie wyosko w "kafeteryjnej hierarchii", ty natomiast jak smetny pomaranczowy nick musisz zasluzyc na szanse od niej :D