Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam isc na basen

Ktore nicki najbardziej probuja sie lansowac wg was?

Polecane posty

Gość mialam isc na basen
zabulinek no, ok poki ktos pisze senswnie to niech wkleja zdjecia, ale nie rozumiem jak mozna wklejac zdjecia i pisac takie bzdury, pod ktorymi zadna rozsadna osoba by sie nie podpisala

Gość żabulinek
Zdesperowana Domowa Żona- nie wiedziałem że traktujesz mnie na poważnie:) mialam isc na basen- kafeteria w większości jest od pisania bzdur, normalny człowiek rozumie żarty od postów pisanych na poważnie.

widoczonie jestem malo rozsadna, nie kazdy musi byc taki rozsadny jak ty, gdyby wszscy byli tacy sami to by bylo nudno, a kafe umaralo by wraz ze wzrostem naibijanych przez ciebie postow. chcesz rozsadku to sie nie udzielaj na smieciowych tematach.

Gość żabulinek
mialam isc na basen-" pisac takie bzdury, pod ktorymi zadna rozsadna osoba by sie nie podpisala" ale jakie bzdury? o jakie bzdury chodzi?

Gość mialam isc na basen
ZDZ znasz ang. prawda? obejrzyj ten filmik z youtube, wtedy moze zrozumiesz o co mi chodzi http://www.youtube.com/watch?v=Johj5WEYzZo dziewczyna tez myslala, ze jest prawie anonimowa i chciala sobie tylko "zablysnac na internecie", zazartowac Teraz jest nienawidzona na calym swicie przez Azjatow, omal nie zostala wykopana z uniwersytetu UCLA, a rektor musial dodac filmik "przepraszajacy za nia" zeby uniwerek nie starcil dobrego imienia..

Gość żabulinek
Zdesperowana Domowa Żona-cholera nie wiedziałem tego:)myślałem że nie zwracasz na mnie uwagi a co Ci się we mnie spodobało?

Gość mialam isc na basen
dla mnie takie sosby nie maja za grosz wyobrazni...

Gość mialam isc na basen
poza tym nikt kto chce pracowac w powaznej pracy nie pozwoli sobie na cos takiego

mialam isc na basen --> nigdy na nikogo nie powiedzialam zlego slowa!!!! poza tym udzielam sie po polsku na polskim forum a moje zycie toczy sie w calkiem innym kraju. wogole nie porobwuj tego co ja robie tutaj z tym co ta laska wymyslila zeby opublikowac.

i pokaz mi jedna rzecz za ktora moglabym byc zwolniona z pracy. nie znajdziesz. a wiesz czemu? bo ja moze lubie odrobine kontrowersji ale nigdy tak naprawde nie jestem chamska, nikogo sie nie czepiam, to wy napedzacie caly ten szum wokol mojej osoby, ja tylko wam troche w tym pomagam :) kurde.. znowu jestem powazna :)

Gość mikoko
PŚP się strasznie lansuje jaka to ona nie jest. 😴

Gość żabulinek
Zdesperowana Domowa Żona- patrząc na Twoje foto zacząłem rozbierać Cię wzrokiem.

Gość mialam isc na basen
napisalam ogolnie, nie schlebiaj sobie ZDZ, nie sledze wszystkich twoich postow ale juz niektore posty jennifer byly szokujace, nie wiem jak mozna sie podpsiywac swoim zdjeciem (i swojej rodziny) pod takim postami

Gość żabullinek
mialam isc na basen- jenifer to robi zwykłe prowokacje i to specjalnie dla takich jak Ty

Gość mialam isc na basen
no sorry, ale jakby moja znajoma zaczela wypisywac na kafe kwiatki typu "jestem bogata, wiem, ze mi zazdroscicie" i wkleilaby swoje zdjecie z domowej urodzinowej imprezy z zapytaniem"ktora ladniejsza ja czy moja szwagierka?" to zaczelabym sie zastanwaiac nad jej zdrowiem psychicznym

dokladnie, to wszystko jest dla was :) ja tez bylam kiedys taka jak ty, mega powazna (no bo tutaj reprezentujesz siebie i swoja rodzine.. bla bla ), ale sie w pore zreflektowalam.. jenni jest fajna babka, mega wyluzowana, na pewno da sie lubic. moze i na ciebie przyjdzie pora :)

Gość mialam isc na basen
"moze i na ciebie przyjdzie pora " nie sadze, raczej nie wkleje tutaj zdjecia z rodzinnej imprezy z zapytaniem " ktora jest ladniejsza ja czy moja kuzynka :D" a propos jestem ciekawa czy ona wczesniej zapytala rodzine (szczegolnoe ta dziewczyne z ktora kazala sie porownac) czy zycza sobie widniec na forum publicznym

Gość mialam isc na basen
a kto powiedzial, ze mam z tym problem? :D powiedzmy, ze to ciekawosc ludzkiej natury i proba zrozumienia takich zachowan Wydaje mi sie ze to brak wyobrazni..? narcystyczna potrzeba zaistnienia? chocby na kafe..

Gość żabullinek
mialam isc na basen- zresztą ja i tak wolę te co wstawiają zdjęcia, nie mam tu na myśli zdjęć typu te co wkleja jenifer.

no i skoro ktos chce zaistniec to czemu mialabys mu tego odmawiac? kazdy robi co uwaza, a tobie jak nie pasuje to po prostu pasujesz i sie nie wtracasz. mowisz ze probujesz cos zrozumiec z ciekawosci? niestety ludzi nigdy do konca nie zrozumiejemy. a jenni czy ja czy tam ktos inni nie jest nikim waznym nawet zeby sie nad nim zastanawiac. ani nie ma wplywu na twoje zycie ani wplywu na nic innego wiec po co tracic czas?

Gość mialam isc na basen
a jak juz bedziesz wiedziala ktora to kuzynka i jak sie nazywa zmieni to cos w jej zyciu? ?? nie rozumiem pytania, ja nie musze wiedziec ktora to kuzynka i jak sie nazywa :D dobra ta dyskusja chyba nie ma sensu, ide cos zjesc