Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa czy...

Czy w rzeczywistości również istnieją takie miejsca jak w filme Hostel 2?

Polecane posty

nie do końca się zgodzę ze niszczą , kogoś może zwyczajnie interesować ludzka ( ? ) psychika . Chociaż jest to słodki dar dla wszelkiej maści psychopatów :(

pewnie jakiś gimnazjalista się podszywa dlatego to takie marne dziś, a jeśli chodzi o te wycieczki to nigdy nie słyszałam, nie mam pojęcia nawet gdzie coś takiego jest:)

aa sorry, bo to prosektorium pomyliło mi się z muzeum z ludzkimi częścami ciała, ale wątpię żeby zwykli ludzie mieli swobodny wstęp do prosektorium, a jestes zainteresowana?

Gość pumbapumba
tak naprawdę mało niektórym przemocy, takiej obrzydliwej przemocy, zezwierzęcenia, czegoś co się w głowie nie powinno mieścić? I to jest taka rozrywka? Naprawdę, wystarczy włączyć Wiadomości. Tyle zła jest na ziemi, że dodatkowa gloryfikacja go przez telewizję jest czymś niepojętym dla mnie. Tak bardzo często ludzi zabija się jak zwierzęta w realu, dręczy, poniża, torturuje. Nie ma w tym nic rozrywkowego. Możecie tylko dziękować że żyjecie tu gdzie żyjecie i nikt was do niczego nie zmusza, a wasze życie jest chronione prawnie. Nie wszyscy mają ten luksus.

dodam ze rowniez jestem zainteresowana nakreceniem snuffa,jak sa chetni to pisac

Gość pumbapumba
do prosektorium nie ma swobodnego dostępu.

miałam tę watpliwą przyjemnośc ,jestem natomiast zainteresowana co skłania ludzi do tak extremalnych zachowań .O muzeum z częściami ciała nie słyszałam .

Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana! Gry, zabawy, tańce!!!! To wszystko znajdziecie w KLUBIE! O, tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 NIEDŁUGO WIELKIE OTWARCIE, PROSZĘ ŚPIESZYĆ SIĘ Z ZAPYTANIAMI O CZŁONKOSTWO!!!

pumba ,u nas nie ,ale gdzieś na NG ogladałam o tym ,kraju nie pamiętam ,bo spałam na 3/4 oka :)

Gość pumbapumba
może... ale ja bym nie chciała tam iść. Po co zbliżać się do śmierci od najmłodszych lat? śmierć jest podła i nienaturalna. Jest obrzydliwa. Ludzie napawają mnie obrzydzeniem, mam ochotę pozabijać niektórych, za ich okrucieństwo. Coś na wzór Dextera. No bo właśnie dużo jest psychopatów, koło 3%, a więc teoretycznie jedna osoba na 30 osobową klasę.