Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tara999

Kurde w Sulęcinie to jest podobno super gabinet

Polecane posty

Gość Tara999

tam pracuje bardzo doświadczona lekarka. Za 5 zeta doczepia nowe usta, za dwa zeta wysysa tłuszcz z brzucha a za 3 podpina wory pod oczami.Nic tylko przyjeżdżajcie. Z pewnością zrobi was cacy na matkę Sylvestra Stallonea albo Jocelyn Wildenstein. http://pomponik.pl/galerie/podpatrzono/przerazajaca-matka-sylvestra-stallonea/zdjecie/duze,1297241,1,406 http://fundir.org/gallery,ofiary_operacji_plastycznych_jocelyn_wildenstein,2365,0,0.html

Gość precz_z_reklamą
Masakra poczytajcie o tej lekarce np na dobrym lekarzy albo na wizażu lub na beauty w polsce! Dobrzy lekarze nie reklamują się w ten sposób - 99% opinii od dr Turczyńskiej to marna reklama. Na forach gdzie trzeba się logować o dr Kasi są raczej wręcz fatalne. Kafetria jest super do reklamy - nie ma logowania, pełna swoboda. Dlatego nigdy nie sugerujcie się opiniami na tym portalu.

Gość masasskraaa
jak mozna tak bezczelnie sie reklamowac. Glownie tu dziewczyna o nicku Szwarcel reklamuje p dr bezczelnosc jak dla mnie. Mam nadzieje, ze nikt sie na to nie nabierze...

Gość Swarcel
Ty, jedna osobo bez imienia, jesteś po prostu biedna, pisałam Ci gdzie indziej że ja po zabiegach w Sulecinie ( i nie tylko) wygladam pięknie i iąac ulicą Twój mąż za mną sie obejrzy z przyjemnością, do Ciebie warknie a do mnie uśmiechnie a za Tobą pies z kulawą noga się nie obejrzy. Powinnas sama pojechac do Sulecina, do Pani Turczyńskiej i poddac się zabiegom, ale Tobie to pewnie juz nic nie pomoże. Może psychiatra. Wklejasz linki o matce Stallone, pani Kasia ma ze 30 lat, to w czasie jak matka Stallone robiła cokolwiek to pani Turczyńska chodziła do przedszkola. Juz Ci pisałam, zajmij się jakimś pozytywnym zajęciem, to wówczas nie będziesz zazdrościc mnie. A w Sulęcinie, rzeczywiście gabinet jest super, a pani Turczyńska robi piękne usta. Chcesz zdjecie? Mogę Ci wysłac. Jak zobaczysz nie bedziesz mogła spac ze złości przez miesiąc. Dopiero bedziesz wyglądac. Tobie juz nic nie pomoze i nie zaszkodzi. Żal mi Ciebie.

Gość chuderlaaczkaa
Rzeczywiscie w Sulęcinie jest super gabinet. Miałam robiony własny tłuszcz w twarz w tamtym roku. Trzyma sie ładnie i ceny bardzo tanie. Polecam i reklamuję szczerze.

Gość Chuderlaczkaa
Znam Panią Doktor od 3 lat i jestem zadowolona z jej usług. Ma taka przewagę nad innymi lekarzami w okolicy Zielonej Góry, że ma bardzo niskie ceny i jest chwalona za to, że nie naciąga. Potrafi doradzic dobrze. A to dla nas, kobiet jest ważne. Wybieram sie do Pani Doktor na wyszczuplenie boczków. Czy ktos robił i dysponuje zdjeciami?

Gość zanim do niej pójdziecie
nie zapomnijcie o testamencie. No i nasza Pani dr znowu pod innymi nickami. Boże naprawdę musi mieć mało klientów żeby tak na chama się reklamować na takim forum

Gość zanim do niej pójdziecie
aha, chuderlaczka zapomniałaś zmienić nicka na innego, buhahhahah. Znów wtopa:-( Jak ja współczuję Pani, że Pani musi do takich idiotyzmów się posuwać, pełna kompromitacja!

Gość precz_z_reklamą
SWARCEL=CHUDERLACZKA=MADRUS jest to łatwo zauważyć, bo jak piszę sama z soba to czasami jej sie pomyli i nie zmienia nicka. Pani dr tak super, pacjentów ma tłumy :-) więc pewnie zarabia dużo to mogła zatrudnić lepszych specjalistów od reklamy na forach a nie takie dziadostwo.

Gość o rajuu
Dziewczyny opanujcie się!! Piszcie co czułyście jak wyglądacie,co było dobre a co złe podczas zabiegu. To gdzie go wykonywałyście piszcie na priva i będzie po kłopocie.

Gość a pamietacie ta afere
up

Gość polecam :)))))))))))
Ja robiłam u pani Kasi usta i lipolize i jakos zyje ;) a efekt swietny :)