Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet bez brzuszka piwnego

dzisiejsi faceci to pipy i frajerzy bo nie goni ich się do wojska!

Polecane posty

dzisiejsi 16-25 latkowie w większości to durni frajerzy, którzy nie szanują kobiet ponieważ nie byli w woju! a tam musztra i dyscyplina sprawia że inaczej traktuje się kobiety i matki, nie mówiąc już o kształtowaniu charakteru. kto był to wie! a Tusk i Klich chcą nam sprawić pokolenie maminsynków i męskich ciot. Musi wrócić normalny pobór do wojska!

Gość hfgjjjjj
dzisiejsi faceci to przede wszystkim tchorrzeeeeeeeeeeeee! :) pierdolone tchorze! i znajdz tu prawdziwego faceta :)

offermo, przecież PIS był przeciw planom Klicha i Tuska :) a Ty móglbyś sie ruszyć i zapisać do NSR, co roku na miesiąc by Cię brali na manewry a tak dostawałbyś niezła kasę.

Gość blast
te wojsko to się nadaje tak jak i ty

Nie wiem, czy w większości, ale na pewno w dużej części.. Kto wie, może faktycznie ten pomysł z poborem do wojska nie byłby taki zły..

Gość hfgjjjjj
booozeee nie chodzilo mi o dzieciaka :/ ze facet jest tchprzem wtedy kiedy nie chce go miec ;/ ja w ogole nie chce miec dzieci. chodzi o to ze sa tchorzami bo dajmy na to boja sie powiedziec prawdy, tchorza w najprostszych zyciowych momentach!

Gość a ja kobieta
dostalam zawiadomienie do stawiennictwa sie w WKU,cele przydzialu:D