Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankajsksssssd

czy zrobiliście jakieś głupoty na egzaminie na prawko?

Polecane posty

Gość ankajsksssssd

A mimo to zdaliście?

Tak, wjechalam niechcący na pas dla autobusów stala przed nim Taxi i nie widzialam, że się zaczyna a mialam skręcić w prawo, więc najechalam ale zaraz odbilam na swój pas jednak mimo tego zdalam :)

Gość ankajsksssssd
ja nie mogłam ruszyć i na początku auto mi strasznie telepało przy każdym ruszeniu ale to efekt kursu na dieslu. Strasznie sobie wyrzucam że się zbłaźniłam okropnie.

Gość eelina72
mi egzaminator powiedział żebym skręciła w prawo a,ja skręciłam w lewo kazał mi się po manewrze zatrzymać i myślałam że koniec. powiedział że manewr wykonałam bez zarzutu i że mam go słuchać

ja jechalam caly egzamin na dlugich swialach bo wlaczylam przez przypadek i egzaminator stwierdzil na koncu ze nie stwarzam zagrozenia na drodze ze zdaje i jak wysiadalam juz z auta to mowi " caly czas jechala pani na dlugich swiatlach " :)

Gość limPEk
stuknęłam lusterkiem w lusterko zaparkowanego samochodu :P

Gość Kierowca!:-)
Ja zarysowałam auto:-S i wjechalam pod prąd w jednokierunkową ale szybko zawróciłam. Serio

Gość ankajsksssssd
dobrze wiedzieć że nie tylko ja dałam czadu. Człowiek się nasłucha że trzeba jechać idealnie a potem myśli że się zbłaźnił

Gość ankajsksssssd
a w to zarysowanie i wjechanie pod prąd to akurat nie uwierzę

Gość Trusky
ja juz zdawałam 3 razy i nie wyjechalam jeszcze z placu :/

Gość asfdgasfasghhhhhhhhh
Tak-nie wyjechałem z placu.Z nerwów na łuku najechałem na słupek hehe I jak na razie jestem bez prawka :(

Gość moja koleżanka na pierwszym
egzaminie uderzyla w autobus na rondzie... :D oblała, egzaminatorka płakała a ona zaczęła się śmiać i ją pocieszać. Hmm dziewczyna ma dość specyficzne podejście dio życia :P Ale zdałą za drugim razem bez problemów ;)

Gość innoveaa
Ja za pierwszym razem wjechałam za znak zakazu... :D A za drugim razem ze stresu przed bardzo niemiłym egzaminatorem na placu, a dokładnie na łuku 2 razy zgasło mi auto, bo... zamiast sprzęgło + gaz, naciskałam sprzęgło + hamulec :D a co najlepsze.. Przed egzaminem kupiłam sobie auto, sama nim przyjechałam i czasem zdarza mi się nim przejechać o dziwo bez robienia takich głupot jakie wyprawiam ze strachu na egzaminie :P

ankajsksssssd a w to zarysowanie i wjechanie pod prąd to akurat nie uwierzę Sam widziałem jak jechałem jeszcze na kursie jadać za egzaminowaną L jak dziewczyna w niej wjeżdża po prąd mimo iż jak byk był znak zakaz wjazdu.Więc na egzaminach wszystko jest możliwe :P

Gość ankajsksssssd
A to wiadomo, że różne głupoty się robi ale nie wierzę że ktoś wjechał pod prąd i zdał.

Gość gfjo
na pierwszym egzaminie nie wyjechalam z placu nawet, bo na luku nie zapielam pasa:| a luk przejechalam idealnie te 2 razy... zdalam za drugim razem, oczywiscie samochod zgasl mi ze 3 razy, raz nawet na srodku skrzyzowania- ale to bylo takie malutkie, osiedlowe. no i oczywiscie ze dwa razy skrecilam w zla strone, niz instruktor mi kazal. no i na jednokierunkowej dwupasmowej przy skrecie w prawo nie zjechalam na prawa strone, bo zapomnialam wlasciwie, ze to jednokierunkowa, bo zadne samochody tam nie jezdzily. na koniec egzaminator mi powiedzial, ze nie holowczycem to ja nie jestem ;)

Gość gfjo
oczywiscie znowu pomylily mi sie kierunki... na jednokierunkowej skrecalam w lewo i nie zjechalam na lewa strone, tylko z prawego pasa...

Gość ankajsksssssd
ja jeszcze na górce ruszyłam z piskiem opon

Gość gfjo
tak wiekszosc robi. przynajmniej masz pewnosc, ze ci nie zgasnie ;)

Ja na egzaminie wewnetrznym na kursie najechalem na stope instruktorowi , stal tam gdzie nie mial stac ;)

Gość ankajsksssssd
a potem 2 razy pan krzyczał żebym się zatrzymała żeby mógł wsiąść. Pewnie już się bał że pojadę bez niego

ankajsksssssd A sory nie doczytałem że mimo to zdaliście. Ja takiego szczęścia nie miałem żeby zrobić błąd a mimo to zadać :( Za drugim podejściem przez 30min zrobiłem 1 błąd i od razu nie zdałem.No może 2,ale przy parkowanie ma się 2 próby a ja się poprawiłem,więc to nie tak głupota która by od razu oblewała.

Gość eelina72
eeeeeeeee na górce jak ruszałam to opony piskały i strasznie śmierdziało w środku bo paliło się sprzęgło

Gość ankajsksssssd
asfdgasfasghhhhhhhhh może stworzyłeś zagrożenie. JA też za pierwszym razem na parkowaniu oblałam przy pierwszej próbie, robiłam korektę i prawie wjechałam w zaparkowane auto z tyłu , ale wtedy była interwencja egzaminatora i nie mogło być mowy o drugiej próbie.

Gość michal3235
Ja chlalem 2dni przed egzaminem i poszedlem na kacu.Zaliczony praktyka bezblednie.

Gość ankajsksssssd
a to akurat nie było mądre, współczuję egzaminatorowi że musiał wdychać Twoje kacowe opary

ankajsksssssd Parkowanie poprawiłem i było wszystko ok więc nie był to błąd który mógł mnie pozbawić prawa jazdy. A nie zdałem bo mi pieszy na pasach wyskoczył i egzaminator dał po hamulcach.A przejście było na drodze w sumie 4 pasmowej(2 pasy w tą,2 w tą) a on ledwo wszedł a ja w tym czasie ruszałem i taki był mój koniec :( Ale może za 3 razem się uda ;)

Gość ankajsksssssd
Na pewno się uda. Ja współczuję tym co po 5 razy na łuku oblewają bo a to pachółki poprzestawiane a to wiatr za mocno wieje.

Gość kaskamasks
ja najechałam na krawężnik

Gość zieloooooona
Ja was pociesze, ze 4 razy nawet z placyku nie wyjechalam, to byla tragedia, a za 5 bezbłednie i placyk i miasto :D wiec nie poddawac sie, bo nastepny raz to moze byc ten szczesliwy! :P