Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tolek_1410

negatywne 2 testy,ale objawy......pomocy

Polecane posty

witam potrzebuje odpowiedzi na pytania: robiłam 2 testy ciązowe pierwszy 21.03.2011.drugi 27.03.2011,oba wyszły negatywne,ale jest własnie wielkie ale... po pierwsze okres spóźnia mi sie 4 dni juz,a zazwyczaj jest to +/- 1dzień,a po drugie mam typowe objawy ciąży całodniowe nudnosci,zawroty głowy,niespokojne noce i dziwnie zabarwiony mocz(mętny,powiem ze wpada pod kolor lekko brązowy),brak apetytu,choc tydzien temu mialam olbrzymi!!!-acha dodam ze to mam nadzieje druga moja ciąża(przy perwszej zadnych z tych objawów nie mialam przez całą ciąże ,jedynie bóle pleców i zgage) --i tu moje pytania ,czy moge wierzyc tym testom,byly one 2 różnych firm,acha początek ostatniego okresu mialam 23.02.2011 skonczył sie 28.02,a współżyliśmy z mężem 2,4,5 marzec(czyli pierwszy test 2 tyg po współżyciu) -- i drugie pytanie ,jakie mogą byc inne powody moich objawów i czy w drugiej ciązy objawy mogą byc zupełnie inne niz przy pierwszej??? bardzo dziekuje z góry za odpowiedzi na moje pytania

Gość lu-cyferek
ten kolor moczu niepokojący, na pewno nie jest to objaw ciąży, raczej infekcja

a co z pozostałymi objawami??przy pierwszej ciazy ich nie było,no i testy niby negatywne,ale objawy nie dają mi spokoju,moze za wczesnie je zrobiłam???

Gość misia1111111111111111111111
to może poczekaj kilka dni i zrób ponownie test albo idz do gin.

Gość A dobrze obliczyłaś termin mie
miesiączki? Wzięłaś pod uwagę, że luty miał 28 dni?

Gość tutek-srutek
moze zamiast do gina to lekarz pierwszego kontaktu, dla zbadania moczu? Ten zmieniony kolor moczu to naprawde nie jest objaw ciazy!

Gość magusiajda
:)no ja mam nadzieje,ze jestes w ciazy,skoro tego pragniesz.No ale własnie,luty mial 28 dni...Poczekaj jeszcze,i ponow test.Podobno najpewniej jest zrobic test min tydzien po dacie spodziewanej miesiaczki,wiec poczekaj:)Trzymam kciuki.Sama tez czekam,mam nadzieje,ze miesiaczki nie dostane w najblizszych dnaich,zrobie test i bedzie Pozytywny!!!Moj synek chce siostrzyczke!Trzymaj sie ciepło

wiem ze luty mial 28 dni,ale co z innymi objawami?mdłosci,zawroty głowy,brak apetytu,a wczesnmiej ogromny,no a testy 2 negatywne,moze za wczesnie zrobione????mial ktos podobny przypadek???

mdłości, zawroty głowy i brak apetytu to może być objaw wielu chorób, na przykład anemii. ciąży towarzyszą zazwyczaj od 6 tygodnia w górę, więc raczej się nie łapiesz. idź do lekarza, niech da ci skierowanie na badania moczu i krwi.

mam to samo , tzn. oprócz tego koloru moczu . Okres powinnam dostac 4 marca , z objawów to bolące piersi i lekkie kłucie jakby w jajniku i przez parę dni mleczny śluz. Robiłam 2 testy , oba negatywne. W pierwszej ciąży miałam mdłości od 5 tygodnia , teraz nie mam , a niby to już pora na nie . Miałam lekkie plamienie jednorazowe. Muszę pójsc jednak do gina , bo jezeli to nie ciaza to chyba coś sie dzieje . Biorę pigułki , ale jednego dnia zapomniałam , chyba bym sie wściekła jakby to miało jakieś znaczenie - akurat w tym przypadku . Nie planuje drugiego dziecka.

al tydz temu przez 2 tyg.mialam ogromny apetyti nagle sie wszystko zmienilo,najgorsze zawroty glowy,acha i mam twardy brzuch,wsumie podbrzusze,no i jeden jajnik powiekszony

Gość tutek-srutek
bardzo chcesz byc w ciazy, ale nie mozesz negowac tego, ze to jednak cos zlego dzieje sie. Podobne objawy mozesz miec z wielu roznych przyczyn- infekcja drog moczowych, zapalenie jajnikow. Skoro chcesz byc w ciazy, to nie powinnas zaniedbywac swojego zdrowia i wyleczyc to, co sie dzieje, zanim zajdziesz w ciaze, by nie truc dzieka lekami na Twoja ptzypadlosc.