Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam parę pytańńń

Chcę schudnąć 5 kg w miesiąc max w 1,5 miesiąca. Pytania.

Polecane posty

Gość mam parę pytańńń

Jakie ćwiczenia na nogi (uda), brzuch i pośladki oraz co jeść (jestem wegetarianką nie jem grzybów, ryb i mięsa) poza tym moge jeść wszystko?

Gość ulaulaaaaaaaaaa
najlepsza jest dieta proteinowa tz dieta dukana napewno slyszalas. Schudniesz nawet do tygodnia 5 kg sprobuj

Gość malinaka225
no jak wegetarianka, to przestań jeść słodycze, bo nie wiem od czego mogłaś sie roztyć na zieleninie

Gość może od pieczywa białego?
Jeśli jesteś młodą osobą i twoja nadwaga to tylko ok. 5 kg to myslę, że nie masz czym się szczególnie przejmować ani nie musisz stosować żadnych bardzo drastycznych metod. Rozsądne jedzenie: bez tłuszczu, słodyczy, pieczywa, słodzonych jogurtów i serków, słodkich napoi, regularne posiłki (duże śniadanie, często a mało), i trochę ruchu: w necie znajdziesz sporo różnych ćwiczeń. Ja lubię jogę, bo nie jest tak monotonna: przechodzisz z jednej do drugiej pozycji i nie musisz powtarzać, licząc w myśli 30 na tę stronę i trzydzieści na tamtą.

Gość mam parę pytańńń
nie jestem gruba. Chcę tylko poczuć się lekko na wiosnę, chce cos zmienić. Mam 20 lat. Hmm słodycze jem raz na 2 tygodnie. Nie jestem ich wielką zwolenniczką. Za to lubie makaron :O to pewnie moja zguba i ser. Ale codziennie jem jakieś owoce bądź zarzywa bo uwielbiam je.

Gość mam parę pytańńń
*warzywa

Gość mam parę pytańńń
poza tym ważę 51 kg ale chcę ważyć 46 gk gdyż przy tej wadze czuje się najlepiej. Mam 160 cm wzrostu więc to nie jest mało.

Gość mam parę pytańńń
*kg