Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my korzystamy zżyacia

Wspólczuje staruszkom po 50 tce monotoni,braku erekcji i doznań

Polecane posty

Gość my korzystamy zżyacia

przykro mi

Gość a skąd taka wiedza
mamusia na tatusia się skarży? Może zastanów się czy aby na pewno to twój tatus?

Gość ;-l;;0k9o9kou
właśnie pisze o staruszkach jako o facetach do doopy :)

Gość czy życiem nazywasz
penetrowanie się wibratorem lub jakimś zaprutym szczylem co to musi poćwiczyć walenie na czymś za darmochę

Gość santander
autorze- pomyśl, ile oni mają za sobą numerków- jesli tego nie robią być może im się przejadło?;-) a poza tym WSZYSTKO PRZED TOBĄ;-)

Gość ehehehhee
heee chcieliby ale natura zabrała im możliwości fizjologiczne :DDD

Gość santander
TYLKO FACETOM JE ZABRAŁA:-) Starzy nie mają możliwości fizjologicznych , młodzi lokalowych;-) Tylko siąśc i płakac;-)

Gość aha i achhhh
żebyście tak jeszcze ze słowników ortograficznych korzystali, to juz byłoby naprawdę ekstra :o

Gość prosze odpowieferf
słowników?hee to pewnie ty skorzystaj bo jakoś nie moge sie dopatrzeć błędu ort :D co nie tak napisali, :) może tobie potrzebny słownik tak mi sie wydaje

Gość santander
pewnie ach chodziło o moje siąść - a było celowe ( z "kochaj albo rzuć";-) )

powiem wiecej...korzystamy w dalszym ciagu ha ha ha...ale czy Ty zuczku !! bedziesz w naszym wieku zdolny jeszcze do czegokolwie?? o to jest pytanie!!

No właśnie!!!!!życze Autorce takich doznań jakie mam ja tuż przed 50-tką......

Gość zdrowy_ja
50 to naprawdę niewiele, może nie siedem razy na noc;):classic_cool: ale zdrowo no i to nie giętka pytka :D:D:D małolata hahaha

Małolaty możee chciały by spróbować?ale" nie dla "psa kiełbasa"cha cha

Gość fdgbhyugkihlo
ale jaki ma cel dowartościowywanie sie w necie panowie po 50 ce :D

Należy bardziej rozumieć temat o któym się pisze!Młodzież chce zepchnąć Nas na margines życiaDodając takie tematy!Mynie musimy się już dowartościowywać,my doskonale znamy swoją wartość nie tylko sexu.....i nadal możemy cieszyć się z tego rodzaju przyjemności...My byliśmytacy jak Wy ale czy Wam dane będzie być w naszym wieku i to jeszcze w takiej formie,to się okarze!!!!Pozdrawiam wszystkich 'STARUSZKÓW"

Gość tralalallalalala
dzieci wczoraj siedziały w domu i musialy sie wyzyć :P mi po 50tce bardziej się ''chcę'' niz w wieku 20 lat :D

Gość wesołe jest życie staruszka
życie zaczyna się po pięćdziesiątce a jeszcze lepiej po dwóch autor pisze o korzystaniu z życia i o tym, że mu z tego powodu przykro domyślam się, że do 50 tki mu znacznie dalej niż do minimalnego rozumu i że ma jakieś przeogromne kompleksy żeby cię pocieszyć powiem, że mnóstwo dzisiejszych młodych ludzi ma te same co ty problemy: monotonia, brak erekcji i doznań - wystarczy poczytać kafeterię ale jednego doznajecie frustracji takie gówniane słabe pokolenie wiem, że to przekracza twoje możliwości zrozumienia, ale spróbuję ci wytłumaczyć gdzie robisz błąd jeżeli tak młoda osoba jak ty ma takie problemy, to nic dziwnego, że współczujesz sam sobie ile jeszcze gównianych lat masz do przeżycia? Te "staruchy", które urodziły się w trudniejszych czasach zahartowały się i dzisiaj nie mają najmniejszego powodu aby narzekać ani na monotonię, ani erekcję itp. twojemu pokoleniu "mazgajów" już w tak młodym wieku brakuje sił, nie potrafią więc nawet sobie wyobrazić, że są w stanie dożyć takiego matuzalemowego wieku dosyć charakterystyczne dla "mazgajów" jest stwierdzenie, że korzystacie my tworzymy i żyjemy i to nam daje siłę i możliwości, podczas gdy wasze siły i możliwości zostały sprowadzone do tego co wam się trafi do skorzystania a ponieważ na ulicy praktycznie znajdujecie tylko śmieci, to wydaje się wam, że ci co przeżyli o dwadzieścia kilka więcej lat przez te wszystkie lata korzystali tylko z tych znalezionych resztek MYLNY BŁĄD kiedy coś zbudujesz zrozumiesz jak to jest trwałe nie współczuję ci i nie jest mi przykro z powodu twojej niemocy ale mam nadzieję, że może nie jest jeszcze dla ciebie ZA PÓŹNO

50 i plus - same zalety. Stabilizacja materialna, mieszkaniowa, dzieci odchowane. Odpowiedzialnosc wylacznie za siebie. Niczego juz nie musze sie dorabiac bo jak sie do tej pory nie dorobilam to sie juz nie dorobie :D ;) :P Mozna wreszcie zajac sie tym co zawsze sie chcialo robic, ale byly inne priorytety. Mam mnostwo zainteresowan i pasji ktore moge realizowac i - co dosc istotne -zamienic je na brzeczaca monete. W moim przypadku sprawdza sie to w 100% pomimo dosc specyficznej sytuacji w jakiej przyszlo mi zyc. A na monotonie nie narzekam bo to przeciez my sami tworzymy wlasne zycie. Jesli wydaje sie ono komus nudne i bezbarwne to moze to zmienic... Erekcja itp nie jest motywem przewodnum zycia, wkrotce bede singlem i bardzo mi sie ta perspektywa podoba. Zwiazkow i ich implikacji mam na jakis czas powyzej uszu :D

Gość dyskusja na temat jest o tyle
bezzasadna,ze malolaty nie maja pojecia, jakie sa mozliwosci po 50tce, a ci po 50tce dobrze wiedza, jak sie było malolatem. Wiec nie masz co wspolczuć czegos, o czym kompletnie nic nie wiesz:)