Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka...)

Wasi mężczyźni.)

Polecane posty

Gość Majka...)

Czy wasi mężczyźni Was słuchają gdy do nich mówicie?Zwlaszcza po kilku latach związku? Czy tak jak u mnie ze nie skończę zdania a on juz w telewizor a potem "co mowilaś" Piszcie jak jest u Was?

Gość Majka...)
Tak z dwójka dzieci:) podszywom dziekuje.

Gość Hermenegilda Trzęsipoślad
Może sms? Jak zapomni to jeszcze raz przeczyta.

Gość Młoda żona111
No właśnie czy to u nich takie normalne? Tez mnie to czeka?

Gość Majka...)
Ogólnie to duzo rozmawiacie?

Gość Grzegorz Kleszcz
to zależy co masz do przekazania ale w sumie - nawet gdy nudzisz albo gadasz bzdury kochający facet powinien wysłuchać (choćby z szacunku dla Ciebie) :O

Gość bokobietytakmaja
Hmu mnie dużo :) ponieważ ze mnie gaduła a mój mężczyzna lubi słuchać i dyskutować ;) Choć są momenty , że mamy już tego dość wtedy każde zajmuje sie swoimi sprawami ....

Gość Majka...)
No właśnie tez mi sie tak wydaje.A on tylko sport ,sport no i ogólnie telwizja te przeskakiwanie z kanału na kanał strasznie mnie drażni:( Ta to mowi ze mnie kocha z seksem też ok choc jestesmy razem juz kilkanaście lat.Tylko czasami chciałabym porozmawiac .

duzo rozmawiamy ale czasami rzczeczywiscie sie wylacza albo gorzej-zasypia a ja jeszcze dlugo mowie zanim zauwaze:P

generalnie to mnie slucha... ale zadko dokladnie. wiec ciagle pyta bo nie wie o co biega. jak pisze smsy to nie czyta za uwaznie, ale juz przywyklam :D:D:D:D teraz mu wszystko wyslyam po 3 razy :D

Gość Majka...)
Czyli co nie obrażać sie ze nie słucha tylko mowic wszystko do skutku po 2,3 razy?:) Czasem wydaje mi sie ze nie dobraliśmy sie po tym względem.o dyskusji to mowy nie ma o marzeniach itp.tez nie:(

Obecnie jestem sama, ale jak byłam z moim eks to przez 3 lata w sumie mnie słuchał i nie przypominam sobie sytuacji kiedy musiałam mu coś kilka razy powtarzać .

ja mysle ze na to skladaja sie rozne etapy, ae tak to ujme. Najpierw jest niewiedza ze nas nie sluchaja, potem to do nas dociera i strasznie sie bulwersujemy... i tu sie drogi rozchodza. Jedne to znosza na dalszy plan i podchodza do tego z dystansem, co nie znaczy ze nie trafia je przyslowiowy szlag czasami. A drugie po prostu nie sa w stanie tego strawic i szlag trafia caly zwiazek... ja przeszlam nad tym do porzadku dziennego... :D

to wszystko zalezy od tego jakim wielkim prblemem to dla ciebie jest i czy traktujesz to jako brak milosci czy jako roztargnienie i ogolnie nielad w glowie. bo ja tak wlasnie to traktuje. wiele razy dal mi do zrozumienia ze mnie nie slucha, ale jest wiele sytuacji w ktorych widze, ze mysli o mnie.

mysle, ze faceci tak wlasnie sa skonstruowani. dla nich nadmiar informacji wprowadza blokade ich doplywu do mozgu :D i potem rodza sie pytania..."o ktorej dzisiaj konczysz prace??" a ja nie dosc ze mowilam, to jeszcze wyslalam smsa a na lodowce w domu wisi hamonogram pracy....

ja duzo mowie :Pi wymagam zeby sluchal wiec jak zasypia to go budze:P czasami nie slucha ale udaje,ze jest inaczej tzn powtarza np ostatnie zdanie po mnie-pytajaco ale wiem,ze sie wylacza czasami mu sie nie dziwie bo ja gadam i gada-ze mama dzwonila,co mowila,co u dziecka w szkole,ze kaska z marcinem sie rozeszla,a agata jest w ciazy,a u lekarza baba mnie wkurzyla,na fitnesie instruktorka to powiedziala ja po prostu relacjonuje caly dzien mu-minuta po minucie:D

ja tak mu relacjonowalam ze skypa na telefon... slalam cale elaboraty... tak sie cieszylam ze sobie moge popisac... a okazalo sie ze on nie czytal nawet wszystkiego!!! :D:D:D i potem w domu byla zagwozdka jak o cos pytalam :D:D wiec teraz czasami urzadzam sobie quiz!!! co ci napisalam...

jak ja o cos pytam a on nie slucha to czasami po prostu przestaje mowic.... i tak siedze i patrze... i boziu litosci :D:D:D

Gość o temat prawie dla mnie
mój chłop słucha a i owszem ale nie zawsze rozumie...czyli słucha ale nie słyszy :o a nie daj Boże coś powiem w trakcie jakiegoś programu sportowego - na bank po jego zakończeniu się zapyta - coś mówiłaś kochanie? ja się wtedy do niego nie odzywam bo i po co? A niech sobie pooglada

myślę, że mój się tak w połowie skupia na tym co mówię, może nawet mniej niż w połowie

a juz najbardziej mnie wkurza ,ze nic nie planuje dla niego nawet wazne sprawy sa zalatwiane w 5min a ja analizuje,radze sie,dowiaduje,przemyslam pytam gdzie jedziemy,zasiegam opinnii on-pakuje sie w ciagu 10 min i mowi wyjezdzamy na tydzien:O

Majka...) on po prostu zasypia bez zatyczek a ja go szturcham i mowie-nie sluchasz,spisz on-nie spie ja-to co mowilam i oczywiscie powtorzy ostatnie moje zdanie jak on to robi?:P

e to ja mam na odwrot... ja bym sie spakowala i wyjechala a on pietrzy problemy... no moze nie problemy ale rozklada wszystko na czesci pierwsze. no wiec wydawac by sie moglo ze jest zorganizowany a tu niekoniecznie. zreszta ja tez wiec nie zeby bylo ze narzekam. a juz najbardziej rozbrajajacy jest jak mamy remont!!!! kolor farb wybieral chyba ze 2 miechy!!!! w koncu wybralam ja... bo by sciany byly biale...

coralick to u nas dokladnie odwrotnie:d ja plytki wybieralam chyba ze 2 godziny i sie nie zdecydowalam wiec on pojechal na drugi dzien i wybral w minute przyjechal do mnie do pracy z ta plytka i sam zatwierdzil swoj wybor-nie zdazylam sie nawet odezwac mowi,ze ja strasznie niezdecydowana jestem:O

ja obralam metode tesciowej.... odpuszczam, zamilkne, przelkne i zrobie swoje. albo w sytuacji kiedy juz sie uprze jak osiol, odpuszcze dam mu zrobic swoje, a potem i tak wychodzi na moje :D:D:D