Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadia_22

moje jedyne marzenie II

Polecane posty

Gość Rihanao
nie tylko ty tam masz jak widzisz innych w ciazy nam moja sisotra w styczniu powedzial o cazy przyjechala bo mieszka na podhalu z mezem we wresniu ub,roku mial slub a w grudniu juz byla w ciazy wiesz co ja przezylam jak o na mi o tym powedziala? cieszylam sie a potem poszlam i wylam w lazience jak bóbr terz szwagieka sie stara i tez ino patrzec a bezie brzuszek

to wlasnie tak jest bardzo ciezko mimo ze sa to nasze najbliższe osoby to jednak zal sciska czemu nie my! myslalam ze wiecej dziewczyn sie na tym topiku udzieli

Gość litosci!!!!
terz? mnustwo? natura wie co robi,głupota nie powinna sie rozmnazac:O

Gość Rihanao
nadia niema co zwracac na takich uwagi i tyle olewac sikiem prostym

Gość ja sie staram ale szanse
sa nikle, powoli godzimy sie z tym, ze nie bedziemy rodzicami

Gość Rihanao
a ty czym sie zajmujesz uczysz sie jeszcze?dlugo jesteś w związku?

Gość Rihanao
ja sie staram ale szanse dlaczego? długi sie starasz juz? robiłas badania i twój

Gość Rihanao
ja usunełam 2 ciaze jak bylam w liceum i chyba stad moja nieplodnosc teraz

Gość Rihanao
długo ze kto tu nie pisał ze cos jest złe bo szybko pisze na klawiaturze i czasem sie zle wpisze literke a tu debile robia z tego afere nie podoba sie nie czytac nik tu nikomu nie karze wchodzic i czytac

Gość Rihanao
marny podszyw wysliłabys sie troche:/ poza tym zle trafilas jesli juz debilko /debilu/ zal takich jak ty do łozeczka spac bo jutro do szkoły trzeba isc bo dobranocka juz sie dawno skończyla

rihano to pewnie teraz zle sie z tym czujesz ze usunęłaś ja nie pytam sie wscipsko tylko tak normalnie nie odbierz tego zle

zaczernilam sie tak usunełam, wiesz to byly czasy liceum zawodowego,mialam wielu chłopakow, teraz zaluje zdarzyla sie najpierw jedna wpadka, za pol roku druga

do tego tam wyzej ale mam ubaw z ciebie nie ziemski spacccccccc do łozeczka ze tak takie debile chodzą po tym świecie:/

no i jakis debil dalej tu siedzi uciekam juz,te wpisy wyzej to nie ja nadia22,bedziesz jutro?

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa hahahahahhahahahahaahhahahahahahahahahahahhahahahahahaha

bo widzisz jakies zazdrosne staruchy z kafe nie daja popisac nie siedza na swoich topikach tylko tu sie wpie...laja

nie warto juz zwracac uwagi bo to jest godne pogardy jezeli juz inni chyba nie maja wlasnego zycia zeby same kiedys nie byly w tym polozeniu bo to sie jeszcze odwróci przeciwko

Nadia,zajrzyj jutro, nie bede pisac jak siedzi tu ta wariatka Uciekam :)

nou nas to po stronie meza jest problem tak wiec jak pislam ratuje nas inseminacja wiec mysle ze w wakcje bedziemy podchodzic

Nadia,zajrzyj jutro, nie bede pisac jak siedzi tu ta wariatka Uciekam buahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahaa widze ze podszywom jeszcza malo hahhahahahha

Gość GattaLuna
Rihanao czy jak ci tam....wiesz co,przeczytałam cały topik,twoj poziom jest tak patologiczny i wulgarny ze az rece opadaja:O:O i tak mi sie wydaje ze takie prymitywy jak ty nie powinny miec dzieci....