Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaagggie79

o co chodzi temu facetowi????

Polecane posty

Gość maaaaagggie79
nieee z charakteru to on jest raczej taki chill out heh, ma 29 lat, fajny zabawny inteligentny facet z niego,ludzie go lubia, ale nie jest taki ze ma wszystko gdzies,ma poukladane w glowie,pracowity itd...pierwszy raz spotkalam takiego faceta ktory ma takie cechy charakteru jakie ja cenie najbardziej...ale tak POZA tym to mi sie podoba fizycznie,pociaga mnie jak mnie dotknie to mnie ciarki przechodza i przyznaje ze chcialabym pojsc z nim do lozka...mialam okazje i zjebalam:/ dobra bo juz nic nowego sie nie dowiem ale dzieki wszystkim :) :P co bedzie to bedzie

Gość maaaaagggie79
nie potrafie go rozgrysc jeszcze...nie wiem co mam myslec i jakie on ma intencje...zazwyczaj potrafie szybko kogos 'przejrzec'...jego nie umiem... ale nie dziekuje i zobaczymy co bedzie...

zobacz po prostu co bedzie ale sie nie nastawiaj. i zaloz sobie na przyszlosc blokade na zakochiwanie sie zanim cokolwiek widzisz ze z tego bedzie :) wiem ze "brzydko" mowie, ale zycie mnie nauczylo, ze romantyzm to trzeba miedzy bajki wsadzic, bo nie o to w zyciu chodzi.